Повідомлення Kayot » 27.7.08 22:00
Люди, всім дякую, нічна і МАТРАС були класними))
Скажу чесно, на маршрутах я ще ніколи так не викладався)) Особливо сподобалася, що майже постійно нас стрємала погода, але в результаті так нічого і не зіпсувала (окрім дороги назад деяким байкерам)
Маршрутик блін 48 км вийшов, до матрасу, який був в Київській області, неподалік біля села Осещина, доїхало всього 3 роллера...
Даунхіли перед Вишгородом, по темнющій трасі, - це екстрім. Під'їжджаючи до Гідро-електро станції, після Вишгороду, зупинилися і побачили приблизно над нашим місцем майбутнього матрасу, такі не дитячі блискавки, і ги-ги "я бачу в усіх очах оптимізм"))), але їдемо далі, ще близько 4-5 км, на повороті до села, зупиняє якийсь чувак і просить допомогу - засів на автомобілі в пісок на березі каналу, - байкери звісно допомогли, виштовхали)) (Хоча ми так і не зрозуміли чого він хотів виїхати вночі, адже він був із дівчиною, залишивсяб в машині з нею до ранку, а там вже і на допомогу хтось би прийшов))
Потім десь 2 км м'яко кажучи щебня, залитого в смолу, тут дякую Флещу, що мене протягнув, бо я б там від цієї дороги мабуть впав би просто і все..до ранку. Ну а потім грунтовка - ліс і місце матрасу (яке ми з Даном всеж змінили трохи), ну а там вже.. просто зашибісь))
Фото і відео викладу, але там багато, тому чекайте))
Що цікаво, я ввечері повертався в ті місця, і коли їхав в маршрутці біля ГЕС - побачив наших байкерів, двоє, котрі пересиділи цей дощ на березі - в наметах і тільки в 5 годин поїхали до дому)
RSG Група безпеки роллерів/