Ремнабір- це правильно.звеху влазить тільки ремнабір до велосипеда.

Хороша думка: Щоб взяти вел в прокат, треба пред"явити паспорт і ремнабір!

Ремнабір- це правильно.звеху влазить тільки ремнабір до велосипеда.
Зріла ідея - як пан має велоремнабір, то, певно, копати коня ногами по спицях він не буде, а то ще й сіном на привалі пригостить...Хороша думка: Щоб взяти вел в прокат, треба пред"явити паспорт і ремнабір!
...вже який рік підтримую?
Багаторічна переписка є гарантією того, що дертися прийдеться не самому, а з веліком ;-)...і прийдеться по горах дертися пішки...
Мені здається, Ви самі відповіли на своє питанняЄ інший, сусанівський план (не той, що ви подумали).
У Івано-Франківську о 8.30 сідаємо на 806-805 приміський потяг (підвищеного комфорту) і їдемо до Татарова. Прибуття у Татарів о 10.50
http://www.railway.lviv.ua/trafaret/tro0806l.txt" onclick="window.open(this.href);return false;
Від Татарова до Лозещини всього 20 км. по трасі через Яблунівський перевал. Дівчата можуть під"їхати бусиком.
Також можна всім вийти у Ворохті, і гірськими стежками, через перевали рушити до Лозещини.
Потяг приходить у Франківськ о 7.02
Зараннє вдячний, Володимир.
я маю бусіка , та в ньому тільки 4 пасажиромісця. Маю доброго знайомого , звати його Мирон, він же і маршрутка до буковеля чи Верховини, і також в нього є довгий вантажо-пасажирський Спрінтер (до 12 чол. з речами). Якщо добре попросити , то зустріне Вас і на лівому березіДобридень, панове.
Будь-ласка не відмовте у пораді![]()
Підкажіть, як вісьмом велосипедистам (звісно, з велосипедами та велоторбами) найкраще добратись, несвоїм ходом, до Лозещини. По карті Ворохта майже поряд.
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 22&t=51174" onclick="window.open(this.href);return false;
Потяг приходить у Франківськ о 7.02
Зараннє вдячний, Володимир.
Что делают с велами? Да ниче не делают, они едут на своих...Щиро всім дякую за прояснення ситуації ;-)
знаюа "зря" в оригинале не было... ;-)
А в том названии был свой смысл...знаю , исправил ;-)
идея утопична по своей сути
2 М і КОн знал:-))
Приехал...поїду завтра до Трутня ...
Невже вони на них катаються ???
Ваше слово было сказано оч вовремя. Спасибо.Я уже пытался написать, но видать, в тот момент, был сбой с интернетом и сообщение не попало на форум. Если уже есть в прокате велосипеды на вибрейках, и тормозные колодки быстро изнашиваются - поставьте картриджные колодки и много сменных колодок-вставочек. В таком случае и замена износившегося элемента колодки осуществляется очень быстро и стоимость этих колодок обычно в несоклько раз меньше.
Приехали 15 велов красного цвета по 500 у.е.идея утопична по своей сути
Вау! Пора калібрувати компас і ставити зарубки на карті...Приехали 15 велов красного цвета
Слишком большой денежный залог за прокатную машину.Цэ ж мона було машыну купыть!!!! :-)
Прошу, хоч про червоні носки не кажіть, а то я знов запутаюсь в пріорітетах...І купити собі червоні велотруси для гармонії.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей