http://www.gismeteo.ua/towns/33345.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
Поедим, если погодка обрадует. Только я с велом в центре уже, так что на месте встретимся судя по всему.О! какие люди,если будет погодка, поедем вместе?? На самом деле очень хочетьса:)присоединюсь, если погодка улыбнетси )
Я еду)) встречаемся на стоянке перед ТЦ Матирик в 22:40с Харьковского едет кто?
Простите моё невежество, но что есть "ямакася", и что будет там, окромя встречания рассвета?..18. По О.Теліги до Петрівки а далі розділяємось: хто на матрац - їде на Міністерку, хто на ямакасю (зустрічати світанок) - через Московський міст, Дарницю їдемо до Макдональдса де всі інші ямакасьники збираються і звідти через Патона на ямакасю (музей ВОВ)
з такими думками тебе зараз тут забанятьНУ може хтось із них захоче спробувати... Бо як то кажуть "Кожний байкер це потенційний роллер!"
Давайте! От тільки я лівий берег пагано знаю. Можна на трухановому після Московського мосту.так давайте зробимо матрас десь на лівому березі))щоб на ямакасю було зручно їхати)
так було минулого разу, про все написав в асю. Міняй.Можна на трухановому після Московського мосту.так давайте зробимо матрас десь на лівому березі))щоб на ямакасю було зручно їхати)
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей