[offtop]Флудеры, отдельную тему про клюшки создайте)))
Я минулої неділі був на Атеку і коли стояв в черзі в гардероб, чув як один дядька розповідав іншому (тому, що гострить ковзаниВчора прийшли на Атек вдвох з Ніконом (домовились не через форум). Народу було й справді до такої мами.
Справді, людей нема, лід супер. Ще я тобі скажу, що в будні дні безкоштовно.(зі своїми ковзанами) А так, 25 грн вхід, 25 грн ковзани. 2год.Я минулої неділі був на Атеку і коли стояв в черзі в гардероб, чув як один дядька розповідав іншому (тому, що гострить ковзаниВчора прийшли на Атек вдвох з Ніконом (домовились не через форум). Народу було й справді до такої мами.), що на льодовому стадіоні людей нема, лід супер і кататися там набагато краще. Я, правда, толком не знаю, де воно знаходиться, але можна було з*їздити глянути, що і планую зробити на цих вихідних.
А він критий? Я знаю, там відкритий є, але ж він боїться відлигиЗнаходиться на ВДНХ. проспект Глушкова, 9, напроти іпподрому.
На минулих вихідних відлига була.минулої неділі був на Атеку......що на льодовому стадіоні людей нема, лід супер і кататися там набагато краще.
То добра справа. Якби ти знав точніше та уточнив час і дату......;-)з*їздити глянути, що і планую зробити на цих вихідних.
Сам не перевіряв, люди по форумах кажуть, що там не сильно пильнують за дотриманням регламенту. Зі своїми ковзанами можна і цілий день пробути. Ніби так. Ще кажуть якщо вранці приїхати - то теж грошей не треба.в будні дні безкоштовно.(зі своїми ковзанами) А так, 25 грн вхід, 25 грн ковзани. 2год.
[/quote]А він критий? Я знаю, там відкритий є, але ж він боїться відлиги
Неділя, друга половина дня. Можна було б об*єднати зусилляТо добра справа. Якби ти знав точніше та уточнив час і дату......;-)
Вибачай, зливаю воду. Сьогодні покаталися в Пущі. Та куди там льодовому стадіону та ще з таким резюме:Неділя, друга половина дня.
?!?!У вихідний в другій половині дня там лід більше схожий на асфальт
Да, води в неділю було вдостальВибачай, зливаю воду. ...
Ходив на АтекЗавтра їду сюди http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... 52&t=47801" onclick="window.open(this.href);return false;
Як маєш натхнення - приєднуйся. А льодовий ніде не дінеться
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей