Давай посмотрим. Можно попробоватьПосле сегодняшнего катался в Голосеевском парке, посетила идея: взять коньки напрокат и покататься на озере. Осталось только найти прокат коньков или купить коньки.
Лед толщиной 25-35см.
J A Z Z , Спасибо за внимание к теме. То, что ты заглядываешь сюда, меня очень радУет. Обязательно напиши мне Что-нибудь еще. Я Как всегда в ожидании твоего словА. Люблю. Целую.Давайте попробуем. Можно посмотреть
Вже краще. Приєднаюсь 90%. Завтра по обіді підтверджучетверг 10.01 на 23.00 в Большевик
;-)J A Z Z , Спасибо за внимание к теме. То, что ты заглядываешь сюда, меня очень радУет. Обязательно напиши мне Что-нибудь еще. Я Как всегда в ожидании твоего словА. Люблю. Целую.Давайте попробуем. Можно посмотреть
Дитя моё, зайди в аську и я отвечу тебе на твой вопрос!Это все?;-)
По прогнозам в найближчі дні буде нище нуля, а це значить що можна кататись.Я бажаю у хокей!! Якщо через тиждень-другий буде мороз/морозець я б не проти зіграти!
з.і.а ви дорбе граєете?
я ще не разу не пробував,але дуже хочу!
Згоден, на погоду треба дивитися. але якщо крига тонка буде - так хоч на вєлах рейд можно здійснити по Пущі.А лід то хоч буде? Відлига ж... Хоча в Пущі має бути на кілька градусів нижче... Якось в таку погоду з велами форсували ставок на 12-лінії. Крига неприємно потрісквала. Так шо дивитися будемо.
Ну, на Софіївській взагалі на шару. Але в тій пісочниці товчеться стільки народу... шо краще на Атек.А на набитий натовпом Атек щось жаба давить.
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей