чудово. маленький хлопчик прямо вже визначив норми естетичного і розказав нам про сенс МТБ... дядя, дізордер - це звісно круто і все таке, але якщо хтось хоче зробити в своєму стилі, то це не значить що це - гамно. я тобі чесно і відверто сказав, що мені в роліку сподобався саме стиль, есететичні погляди автора на буденність і вміння знаходити і передавати красу деяких речей незважаючи на недосконалість обладнання і навіть користуючись цим. до того ж не знаю що ти там побачив такого особливо дипресового - деякі моменти, наприклад дуже класно передавали якийсь буддиській спокій і впевненість. і з мтб такі моменти поєднанні час від часу просто ахуєнно. особливий риспект за ролік з портішед!В плане монтажа как за нех! ;-)у тебя в трусах. мальчик, чтобы так категорично критиковать - надо сначала снять что-то хотябы отдаленно напоминающееполное гавно!
Ты считаешь это нормально? посмотрел а такое ощущение что насрали в душу, кажеться как будто Шубина палками загоняют катать, а не ему это в прикол! Фристайл это фан, это приколы, хорошее настроение! Причем тупой депресняк к МТБ?
ггг, малэнький хлопчик...ггг...да у него уже ребёнок есть, и развёлся 2 раза!чудово. маленький хлопчик прямо вже визначив норми естетичного і розказав нам про сенс МТБ...
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей