ти ж уточнюй, з якою швидкістю мають їхати з тобою супроводжуючіТолько если найдутся знающие дорогу и едущие рядом сопровождающие
га-га-га, краще тобі цього не знати:) (буде група номер 4, з умовною назвою "за горизонтом":) ), але якщо по дорозі немає великих спусків і підйомів, то шанси супроводжувати в тебе можуть бутити ж уточнюй, з якою швидкістю мають їхати з тобою супроводжуючі
ми ж матрисити їдемо (скільки можна кататися!) :^:Мы ж кататься едем (скоко можно матрасить!)
Я просто предпочитаю матрасить где-то на природе, на речке, а не в придорожной забегаловке.ми ж матрисити їдемо (скільки можна кататися!) :^:
покатуха з самого початку була заявлена, як матрасна, так що подібні наїзди не доречні
я так бачу, що сьогодні відбудеться дві окремі покатухи, одна матрасна, інша лосєва, і спільне у них буде лише місце старту
Погарт їде з тих країв, впевнений, що він не відмовить.Не место красит человека, а очень даже наоборот. С хорошими людьми можно отлично отдохнуть даже в самой неуютной обстановке. А тёплый чай в кафешке весьма уместен, особенно прохладными вечерами.Я просто предпочитаю матрасить где-то на природе, на речке, а не в придорожной забегаловке.
потрібен сусанін (або сусаніни), який покаже дорогу до флоренції з московського моста
Тоня, там ехать от силы 10 мин: проехав московский мост, едешь прямо по Ватутина до перекрестка с ул.Маяковского. Поворачиваешь на светофоре на лево и потом все время прямо до первого круга, а там с левой строны и будет Флоренция.потрібен сусанін (або сусаніни), який покаже дорогу до флоренції з московського моста, бо я навіть не уявляю за скільки часу можна від нього доїхати до місця збору
Вот картаТоня, там ехать от силы 10 мин: проехав московский мост, едешь прямо по Ватутина до перекрестка с ул.Маяковского. Поворачиваешь на светофоре на лево и потом все время прямо до первого круга, а там с левой строны и будет Флоренция.потрібен сусанін (або сусаніни), який покаже дорогу до флоренції з московського моста, бо я навіть не уявляю за скільки часу можна від нього доїхати до місця збору
Якщо у Погарта не вийде, то можу лише підібрати тебе на перетині проспекта генерала Ватутіна з бульваром Перова та з проспектом Маяковського (від Московського мосту прямо, по-моєму до першого перехрестя), бо не матиму часу зробити крюк до Московського мосту.потрібен сусанін (або сусаніни), який покаже дорогу до флоренції з московського моста, бо я навіть не уявляю за скільки часу можна від нього доїхати до місця збору
Я думаю, що ні, бо будуть як представники "лосів", так і "матрасників". Кожен знайде собі однодумців за можливостями, хто відстає - зачекаємо.Боюся що засилля лосів перелякає всіх початківців.
О! Эт ж моя идеяНаконец-то и у меня, получается, присоединиться к данной покатушке. Но я без заезда в кафе.
У него руциа где товарисч Бельфегор ?
Ну всё, лидером мы обеспеченыПідтягнусь і я до Флоренції - повчусь педалі крутити.
Я б лучше поехал вот ТАК, а то на том перекрестке машины не разберутся кто куда и когда едет, да и велосипедисту на нём не место.Тоня, там ехать от силы 10 мин: проехав московский мост, едешь прямо по Ватутина до перекрестка с ул.Маяковского. Поворачиваешь на светофоре на лево и потом все время прямо до первого круга, а там с левой строны и будет Флоренция.
Поддерживаю! Сама не люблю тот перекресток, и езжу либо через Бальзака, либо на том перекрестке по пешеходке перехожу..Я б лучше поехал вот ТАК, а то на том перекрестке машины не разберутся кто куда и когда едет, да и велосипедисту на нём не место.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 7 гостей