присоеденяйся, будем ездить акуратно..... ;-) я сегодня собираюсь... но можеть дела будуть

Розумієш, тут така справа, що:хочу сегодня с вами покататься)
но есть одно но: приймите ли вы меня в свои ряды таким неукомплектованым... все что у меня есть это велосипед. у меня нет ни защиты, ни фары, ни даже запаски((
я все это прекрасно понимаю! просто сейчас очень напряжно с финансами... итак в долгах сижуРозумієш, тут така справа, що:
1. Шолом - це твоя безпека, придбай його. Не рекомендую без нього.
2. Фара - це зручність та твоє позначення себе на дорозі для інших учасників руху.
Пока читал, чуть не прослезилсяДякую, це точно.чаще всего Радомир выкладывает маршрут день в день,так что будь спокоен..ничего не пропустишь )))
Мені стало цікаво і я вирішив знайти першу згадку про щотижневу "покатушку по вівторкам". Так ось, знайшов на 10-й сторінці цієї теми
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic ... &start=270
З того часу, наскільки я пам'ятаю, всього декілька разів не було покатушки із-за погоди або змінювався з тих чи інших причин основний маршрут![]()
До неї за цей час вже встигло долучитись (а також познайомились на ній) досить багато цікавих людей, що вже не перелічити![]()
Трапилось багато цікавих історій, а також з багатьох зустрічей залишились фото.
Мінімум збиралось 4-ро, а максимум - 13:) байкерів і кожного разу було весело та цікаво.
Мені особисто цей маршрут подобається і не набридає, намагатимусь продовжувати його катати і надалі щотижня, запрошую і вас.
В окрему тему цю покатушку вирішив не виділяти, оскільки вона є нерозривною частиною веложиття нашого району.
Все, дякую за увагу. Завтра зранку дам чергову об'яву.
РЕСПЕКТ! Благодаря тебе, Наша Ветка за столь короткий период так "разрослась"!!!!!
Ага, ми з вами спостерігаємо нарождення справжнього культу. На хвилину уявимо собі наше майбутнє: посвящення у адвентисти "вівторкової поктухи", танці та гуляння навколо заправки, бойові арнаменти на обличчі... шамани... курява... заклинання дороги від ухабів тощо.Якщо частіше, ніж 1 раз на тиждень, то може набриднути. В інші дні - на інші покатушки, інших форматів, в інших районах та ін.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 5 гостей