2 Tigor: < на 4 тягуне, накатив на спуске, Лена уехала от Финта в тягун, а Финт смотрел на меня круглыми глазами и вопрошал: "Я не розумию чому так?">
Я знімаю капелюха із-за щирої поваги до організатора Круч, але вкручуючи на тягуні, якось зашорено думаєш що кожен тягне власним горбом, і коли дівчина в топталках жваво вилітає із-за спини ....
(і так 8 раз на одному тягуні після чергового відставання, ну хай збрехав, ну чотири рази) - лише тоді починає доходити що то не просто дівчина така потужня (Лена дійсно тягнула як могла - щира повага), а то білий рояль в кущах, пардон, рицар-прискорювач прекрасних дам на потужньому Сузукі-Кавасакі замаскованому під карбоновий Джайнт Тігора.
А кидок же ж у Тігора .............. (все одно модер затре), але сказати на повні груди все одно хочеться.
Так і лізе в голову перероблений анекдот про Чапаєва:
"Поїхати як Тігор мабуть не поїду, але карбоновий шосейник - б... буду, але куплю".
Тігор, ти б міг зашибати скажені бабки (з велофірм за рекламу), розкручуючи акцію "Той хто купить наш карбон, зможе їздити як Тігор" (якщо захоче). Завжди можна буде все списувати на недостатнє бажання

Хоча, з другого боку, одну дівчину тягнути на буксирі і на Старт-шосе можна. А з карбоном, нефіг сачкувати, треба двох зразу везти. Одну лівою рукою, другу правою рукою.

А кермо, ну так профікам за кермо не обов'язково триматись.

Так що, шановний організаторе, "і рости, і діяти нам треба...".