Поиск чистых чувств и эмоций

ga_alx
* * * *
Стать:чол

Повідомлення ga_alx » 15.6.07 12:34

Памятаєте як раніше люди ділилися - фізики та лірики.
З травня місяця багато води "утекло" і багато було походів, так ось, що хочу сказати, дуже добре велика швидкість та відвідування багатьох місць за короткий відрізок часу, але душа кричить від такого поводження з нею!!! Ну й чого гарного в тому, що підїхали під двері певної памятки, постояли пять хвилин і рушили далі, а коли щось кажеш організатору, то відповідь влучна - я ж маршрут виклав, треба було в інеті поритися та й знайти, що тобі цікаво.

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 15.6.07 13:06

И в чём не прав организатор.

ga_alx
* * * *

Повідомлення ga_alx » 15.6.07 15:38

ту Михаил, я не кажу, що він неправий (він правий по своїм - кожен шукає різних речей в поїздці), але хоча б щось розповів про місця якими їхали (я пізніше про їх вже читав, багато чого змазалось)! Якщо дуже насичений маршрут, то одна картинка змінюється іншою не залишаючи на душі ніякого сліда, то може краще купити тренажер, поставити його дома й вмикнути двд програвач?!

Михаил
матрацнiк
матрацнiк

Повідомлення Михаил » 15.6.07 17:38

Ну так это ведь дело организатора как ехать, но думаю зарание можно всё обсудить. Что бы потом недовольных небыло.

MaD_CameL

Повідомлення MaD_CameL » 16.6.07 10:50

ндык, шукай покатухи інших організаторів, або організлвуй свою - думаю багато людей зацікавляться таким форматом
Не так багато в цьому житті речей, здатних посилювати одночасно відчуття радості й відчуття болю. Можливо тому чоловіки й вигадали алкоголь.

aRoma
* * * *

Повідомлення aRoma » 16.6.07 13:19

И в чём не прав организатор.
+1
Берите пример с Людаси. В одной из поездок по западу Украины (где она не была организатором), он нарыла в инете и распечатала информацию по плнаруемым достопримечательностям. По приезду на место, она доставала бумажку и читала ее громко вслух. Так я вам скажу, даже местные узнавали для себе что то новое о тех местах где они родились и выросли.
Индивидуальный пошив велосипедной и туристической одежды: www.roket.com.ua

Katya
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Katya » 16.6.07 13:23

Берите пример с Людаси. В одной из поездок по западу Украины (где она не была организатором), он нарыла в инете и распечатала информацию по плнаруемым достопримечательностям. По приезду на место, она доставала бумажку и читала ее громко вслух. Так я вам скажу, даже местные узнавали для себе что то новое о тех местах где они родились и выросли.
Надо у Людаси будет попросить распечатки:)

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей