Чудово, я ж питав звідки знято, щоб оцінити відстань до 601 і 602, може до них не варто і пробувати дістатись без човна.ДА фотки сделал я сам. С дота раз 20 в воду прыгал. Там глубина 1,5м.
Поинты сняты с карты дяди Пипы. ТОЧНОСТЬ ЕТОЙ КАРТЫ 300-900м.
І ще, імхо 300-900 м для об"єкта діаметром 5 м багатувато ;о), дуже часто доти з 30 м не видно, а тут 300... Для довідки - я помічаю доти з точністю до 10 м, чого і тобі бажаю.
Так від нього мабуть мало що залишилось, ще й місце не зрозуміле, пустять - не пустять... буде видно. Мене лише цікавить наскільки на берегу стоїть 580, якщо можеш дізнатись - скажи, бо у мене підозра, що на генштабовській мапі лінія берегу вже не відповідає сучасній.Про дот 580 знаю только то, что найти его будет трудновато.
"Чукча нє чітатєль, чукча пісатєль?", без образ ;о)Что это за два дота без номера? Поподробнее, пожалуйста! Можешь нанести их на карту или сказать координаты?ППС серед вейпоінтів, що ти дав немає 2-х дотів, які були збудовані без номерів: над Лютежом і на згині Ірпені.
Повторю http://morgenstern.hut1.ru/maps/bigmap.html
зайди і подивись у другому квадраті. Доти з номерами 2, 4 одноамбразурні, одноповерхові, зруйновані.