Я думаю,что в целом,если ты в вопросе "плаваешь",то нужно либо слепо довериться мнению знающего большинства,либо не задавать риторических вопросов.
Ничего личного! :gerl:
Так я за цим і прийшов. Те що гідра краще за механіку зрозуміло і мені. ;о) І питання не риторичне.
Джус 3 дорожчий за бб 7 всього на 60 грн і це насторожує. Ніхто ж не гарантує, що авід випускала нормальні гальма, а тут візьме і не випустить ге, гірше за механіку. Тим більше що вони оем.
Прокачка і вага у них судячи з сайту така сама як і джус 5.
Якщо брати перевірені гальма, то на мій погляд краще уже 7-й брати. На 2 грошей не вистачить, тому і дивлюсь на цей варіант.
Ще погано, що гідролінію доведеться на раму вішати липучками чи чим там, не зручно і не естетично.
В разі бб7 - менша вага, естетичний вид, легке ремонтування, перевірене гальмо.
Якщо джус 3 кращий за бб7, то я б узяв їх, як кажеш, і переднє і заднє. Але ж це ніде не сказано.
Ще питання виникло
после мягкого,скользкого и сыпучего,а также глубокой грязи люди обычно вешают механику на гвоздь или продают .
Чому? Модуляція не гратиме великої ваги, за рахунок передньої гідри. І в чому проблема з глибокою багнюкою? Вони забиваються так, що неможливо загальмувати? Якщо ротор нахапає болота - то що гідра, що механіка все одно не весело.