Повідомлення velociraptor » 4.6.07 17:47
русскій рок – це тоталітарна сєкта, шо походить від аццкой акуджавы і характєрізуєцця стійким набором стілістічєськіх та міровоззрєнчєськіх особливостей, головними серед яких є зворотня совмєстімость з аццкой акуджавой, тобто ісполнябєльность під одну-єдінствєнну акустічєску гітару, первічность тєксту / вторічность музла, боянність і так звана душевність, переважно депресівно-алкоголічєского характєра. яскраві прєдставітєлі – Тсой, ДДТ, Гражданская Абарона, Чяйф, Машина Врємєні, Аліса, Арєфьєва, Чіж & Ко., Король і Шут, Сплін. а от наприклад Калінов Мост уже не русскій рок, бо Рєвякін свого часу переїв разних псіхаделіків і з душевностю алкоголічєского характєра в нього проблєматічно, і хоча Калінов Мост чудєсно виконуєцця під гітару, але на майдані в переході довгими сумними вечорами його фіг почуєш. а Пєкін Роу-Роу взагалі не русскій рок, хоча були з Росії й іспалняли рок. НОМ так само не русскій рок. Брати Гадюкіни не русскій рок. Х**Забєй не русскій рок. Центр не русскій рок. Ногу Свєло не русскій рок. та навіть останній десяток років творчєства БГ не русскій рок аж ні разу, хоча колись він був мєгакультовим персонажем цієї тоталітарної сєкти, ну та тібецький гашик зробив з нього просвітльонного й мудрого чєловєка. а от зате Комітєт Охрани Тєпла – тіпічєскій русскій рок, хоча вони з понтом тіпа грають регей, але в них це виходе настільки деперсивно й алкоголічно, шо це стопудово русскій рок.
деякі творчєскі колєктіви також написали шедеври русского рока, наприклад Агата Крісті написала а на тєбє как на мінє, а на мінє как на тібє, а чи то Мертвий Півень, чи то Плач Єремії (я їх чомусь завжди вєчно путаю) написали а вона, а вона сидітиме сумна.
чим мені русскій рок не угодив? а нічим. тому я завжди тікаю з Довбички, коли там починаєцця.
усьо буде р'льєх!