Шикарно...основная замашка всех начинающих...Но могу дать поятгать оч хороший самоучитель, мне в свое время оч помог, хм даже 2. Да, кстати, а инструмент уже есть? Если нет, то когда пойдете покупать, отпишитесь здесь, ченить насоветуем...бо уж больно многим знакомым впарили нечто боле на арбалет похожее.Сильно и быстро (научиться).
гонит %-) столько не живут... и в таком возрасте уже на арфе нада а не на гитаре играть... максимум 27судячи з профілю, цій дитині 69 років ;-)Для початку треба показати, як ці пальці ставити і як руку тримати і як по струнах бити. Бо дитина такого навчиться грати, аж страшна, бгг
не на арфе а на бояне!гонит %-) столько не живут... и в таком возрасте уже на арфе нада а не на гитаре играть... максимум 27судячи з профілю, цій дитині 69 років ;-)Для початку треба показати, як ці пальці ставити і як руку тримати і як по струнах бити. Бо дитина такого навчиться грати, аж страшна, бгг
флудєри! ... в мене доречі та сама проблєма (гітару вже взяв ямахівську =) ) .... але до будь-кого першого ліпшого йти не хочеться
через квартал від мене виявилась музична школа, проте радість була недовгою - тре було приходити туди років так 20 назад =)
супер, дякую - якраз не далеко від моєї роботи =)флудєри! ... в мене доречі та сама проблєма (гітару вже взяв ямахівську =) ) .... але до будь-кого першого ліпшого йти не хочеться
через квартал від мене виявилась музична школа, проте радість була недовгою - тре було приходити туди років так 20 назад =)
на льва толстого є дуже чітка вечірня муз.школа. Горького 19а старий зелений двоповерховий будинок.
Я там вчився
нет. Гитару выбирать надо по-другому.Гитару лучше покупать классическую ( с нейлоновыми струнами), например Ямаху С- 70 или С – 40.
С нейлоновыми струнами легче будет брать аккорды, да и пальцам не так будет больно.
А я вот думал шо вест, ето радиальный гриф (в основном жалкий закос пат джамбо), и и уменшеная ширина для большей универсальноти последнего...Вестерновая гитара (акустика, заточенная под металлические струны) -
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 15 гостей