Апрель.Польша

форум для тих, хто збирається поїхати в похід на велосипедах
kamyanets
* *
Стать:чол
Re: Карти

Повідомлення kamyanets » 22.1.07 19:44

http://217.196.167.6/mountains/ostc/Medium.rar (3.6мб)
4 листочка туристичної карти Польщі. Тaм позначені найвідоміші тур. обєкти. Є ще мапа замків, де позначено кожну руїну.
А зможеш викласти десь в неті всі інші карти, що маєш? буду дуже вдячний!
Я в серпні також збираюсь до Польші і хотів би "затаритися" картами заздалегідь.
Зможу. Але такі питання :
1. Чи потрібні карти всієї Польщі чи якогось регіону
2. Маю такі карти:
-- Туристична (найвідоміші тур обєкти, без відстані між нас пунктами, позначено не всі дрібні дороги),
-- Автомобільних шляхів (з відстанями та дрібними дорогами),
-- Замків (дуже багато замків, костелів і всякої дрібноти)
-- Кемпінгів (з адресами, телефонами, розкладом роботи, якістю послуг)
-- Карпати. Мапа туристична. (1:200 000) - ЗАкопане, Новий Сонч, Вісла, Попрад. (Трохи видно релєф та тур атракції)
-- Татранський нац парк (1:30 000) - це якщо йти в гори
-- Юра Краковсько-Ченстоховська (1: 50 000) - дуже класна дрібна карта (2 листа) з маршрутами та окремою книжечкою-описом тур цікавинок - це нам подарував місцевий продавець сувенірів в Ольштині.

Перескановувати то все певне не вистачить натхнення та й немає потреби. Бо ми користувались восновному одною картою Туристичною.
Тому що в ній є всі варті уваги обєкти (якщо засіхати на більше - тре залишатись там на місяці, ну і надоїдає то врешті), по ній можна чудово визначити маршрут.
Якщо збираєтесь в Татри чи Юру - відсканую ще ці карти. Крім того в першому ж містечку можна купити подібні карти за 5-10 злотих.

Проте, якщо точно знаєте, що потрібно якусь іншу карту, кемпінгів чи іншу -- відсканую і то.

Отже, замовляйте :)

Sergio
* * * * *

Re: Карти

Повідомлення Sergio » 22.1.07 23:57

Потрібен весь південно-схід. Він гористий (тобто їхати не нудно:)) і, наскільки я розумію, саме там зосереджена більшість визначних місць.

Із наведених карт зацікавили наступні:
-- Автомобільних шляхів (з відстанями та дрібними дорогами),
-- Замків (дуже багато замків, костелів і всякої дрібноти)
-- Кемпінгів (з адресами, телефонами, розкладом роботи, якістю послуг)
-- Карпати. Мапа туристична. (1:200 000) - ЗАкопане, Новий Сонч, Вісла, Попрад. (Трохи видно релєф та тур атракції)
-- Юра Краковсько-Ченстоховська (1: 50 000) - дуже класна дрібна карта (2 листа) з маршрутами та окремою книжечкою-описом тур цікавинок - це нам подарував місцевий продавець сувенірів в Ольштині.
Отже, замовляйте :)
Я, мабуть, занадто наглий:-))) Однак, мені це абсолютно не терміново.
Шкода, шо ти не в Києві - із задоволенням приїхав би в гості з пивом, шоб процес сканування був більш приємним :-))

kamyanets
* *

Повідомлення kamyanets » 23.1.07 00:22

ок. Будемо працювати :)

ZeaL
*

Повідомлення ZeaL » 23.1.07 23:47

З вами можна?=)
In Me I Trust

kamyanets
* *

Карта польських Карпат

Повідомлення kamyanets » 25.1.07 21:36

Робоче посилання на карту польських Карпат
http://217.196.167.6/mountains/ostc/karpaty_medium.rar

Zobi
* *

Повідомлення Zobi » 25.1.07 22:52

П.с. - настаиваю, что апрель - это очень рано. Приемлимо было бы в мае хотя бы.
Згоден з AVAX, квітень це зарано! Думаю найкращою порою для такого походу - середина травня. Якщо травень, то я +1. Ще цікава пропозиція від Sergio, чи ви плануєте самі і не на велосипеді? :cry:

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 26.1.07 10:26

Ще цікава пропозиція від Sergio, чи ви плануєте самі і не на велосипеді? :cry:
Звичайно, я їду не сам:)
бажаючі поїхати за моєю програмою (Серпень, Польша плюс одна з сусідніх країн) можуть реєструватися у відповідній гілці форуму - http://velokiev.com/forum/viewtopic.php?t=33541. Ближче до часу поїздки я всіх обпишу і сформуємо групу остаточно.

Глеб
* *

Повідомлення Глеб » 6.2.07 00:35

Давно не был на сайте, все кого интересует поход. Пишите в личку. В марте начнем тренеровачные заезды+ мы скоро оформляеем пригласительные и визы, решайте- думайте.

Апрель взят не из головы. У Димы в Мае работа.А у меня важные соривнования.Майские праздники отпадают. А в конце мая у многих сесия.Решили Апрель.

piligrimm
* *

Повідомлення piligrimm » 6.2.07 10:19

- стать с палаткой без проблем практически везде. Ставил палатку практически под стенами конц-лагеря в Освенциме.
- трафик на дорогах просто ужасен. Никакого удовольствия от езды. Действительно очень большой трафик даже на второстепенных дорогах.
- использовал газовую горелку. С кострами не рисковал.
- границу пересекать заставили в Шегини. Я ткнулся через Равву-Русскую. Пришлось намотать около 100км лишних.Драма..

Два НО:
1. Я был один одинешенек, поэтому проще было остаться незамеченным.
2. Использовал GPS с хорошими растровыми картами. Поэтому легко было за пару часов до остановки найти безлюдное и хорошее место ночевки.
Не всегда так будет

Глеб
* *

Повідомлення Глеб » 6.2.07 18:26

Благадорю за информацию. А чем был аргуметирован отказ в пересичении грницы?ГПС у нас пока не намечается. Я не уверен в его надобности на дороге. Хотя конечно удобно

piligrimm
* *

Повідомлення piligrimm » 7.2.07 09:22

Отказ мотивировали тем, что там не было пешеходного перехода. "Iван Васильович, шо я впишу в компутерi вместо номера кузова и номерного знака автомобiля? Шоб я завтра сам йиздив на роверi?(смех в студию)" Это был отказ таможеннику, который уже меня пропустил, но паспортный контроль отказал.
Был вариант проситься в какой-то автобус с груженным под завязку байком. Так как дело было утром - я решил не заморачиваться.
В конце концов испробовав 3 пограничных перехода, на 3-ем только и пустили. И притом на Шегини, как они сказали, у них пешеходный закрыт. Но с велосипедами пускают.
На втором переходе охранник вообще мне чудненькую историю поведал, говорит итальянец какой-то ехал и его не пустили - так он такую бучу поднял, как мол так да со мной.. И все равно его отправили на Шегини. Вот такая вот бюрократия.
Шегини снились потом мне ночью.

А ГПС в подобных походах всего лишь удобство. Причем существенное. Если интересно - я пользовался вот таким GPS решением.
Не всегда так будет

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 13.2.07 11:42

Отказ мотивировали тем, что там не было пешеходного перехода. "Iван Васильович, шо я впишу в компутерi вместо номера кузова и номерного знака автомобiля? Шоб я завтра сам йиздив на роверi?(смех в студию)"
Как вариант решения - перед походом прозвонить нужные КПП и выяснить, пускают ли. Думаю, ч так и буду делать. Телефоны найти при желании - не проблема. например, в песс-службе или службе работы с гражданами соответствующей мытныци.

Globetrotter
* *

Повідомлення Globetrotter » 13.2.07 17:53

На львівській ділянці НА ровері можна перетнути кордон тільки в Шегині. Всі інші пункти перетину автомобільні, тому перетнути їх можна тільки на АВТОМОБІЛІ. Тобто з ровером можна, але тільки в автомобілі.
А в Шегині є варіанти. Можна скористатися пішохідним переходом, або автомобільним. Як пощастить. Автомобільним не завжди пропускають з ровером, але прецеденти були. Поляки так само. Раз пропустить, а на другий впреться і нізащо. Пішохідним можна завжди, але там черги бувають на 2 години.

Глеб
* *

Повідомлення Глеб » 27.2.07 22:33

По последним данным:
Есть 4 человека
Маршрут:
Едем до Краковаили или Катовиц(ЖД автобус)а оттуда гуляючим темпом домой через Польшу...

kamyanets
* *

карти і тд

Повідомлення kamyanets » 29.3.07 01:39

На Лівобережній зараз триває туристична виставка Uitt 2007.
Там можна набрати купу цікавих інформаційних матеріалів по Польщі (рос мова !) Словенії та інших країнах.

Чт, Пт - вхід для представників фірм (можна зареєструватись через нет на сайті виставки) а в Сб буде вільний вхід для всіх бажаючих.

Sergio
* * * * *

Re: карти і тд

Повідомлення Sergio » 30.3.07 18:27

На Лівобережній зараз триває туристична виставка Uitt 2007.
Там можна набрати купу цікавих інформаційних матеріалів по Польщі (рос мова !) Словенії та інших країнах.
Дякую!

Шкода, сам я зайти не зможу - зайнятий весь день. Але, може, хтось з велокиян зайде і набере матеріалів по 2 примірники? А я потім виміняю їх на пиво з горішками :-)))

kamyanets
* *

Повідомлення kamyanets » 30.3.07 19:25

Дякую!
Шкода, сам я зайти не зможу - зайнятий весь день. Але, може, хтось з велокиян зайде і набере матеріалів по 2 примірники? А я потім виміняю їх на пиво з горішками :-)))
Пиво шкодить здоровю ! :)

Sergio
* * * * *

Повідомлення Sergio » 30.3.07 19:27

може, хтось з велокиян зайде і набере матеріалів по 2 примірники? А я потім виміняю їх на пиво з горішками :-)))
Пиво шкодить здоровю ! :)
От я і кажу - буду радий зашкодити здоров"ю того, хто візьме для мене ті матеріали :)))

kamyanets
* *

Повідомлення kamyanets » 30.3.07 19:31

От тобі маєш....
Роби людям добре .... а вони тебе :smt021

Глеб
* *

Повідомлення Глеб » 12.4.07 23:12

Мы стартуем завтра в 8, поездом до Львова. Нас трое. Пожелайте удачи:) оперативная инфа с похода на форуме http://www.kinosura.kiev.ua А может даже и фото! :smt039

Повернутись до “Походи”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей