2004 03 21 Кийлов

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Goash
* *
Стать:чол

Повідомлення Goash » 21.3.04 07:57

Вот вроди дождика нет :)

Николай
* * * *

Повідомлення Николай » 21.3.04 13:52

Покатылка состоялась . Но для некоторых ( т.е. для меня ) , состоялась частично :( .
Блин , ну прямо зло берет . Постараюсь без матов .
Вобщем еду я , никого не трогаю , и тут вдруг на Южном мосту начинает вилять заднее колесо . Прокол . Досадно конечно , но бывает , никуда не денешся .
Под дождем , в грязюке , ставлю новую камеру , которую мне любезно одолжил Коля . Проезджаю с километр , и опять задним колесом ловлю какую то х .... ю . Ну елки - палки :x !
Снова , в грязи , под дождем ставлю самоклейку . Откатываем еще километров 5 , вижу - самоклейка не держит :gerl: .
Короче говоря осознав весь глубочайший трагизм своего положения , и не видя радужных перспектив с такой ездой , говорю Addios , и делаю поворот оверштаг в сторону дома . На обратной дороге через каждые 3 км. приходилось останавливаться и качать колесо .
Как на зло , когда подъехал к дому вышло солнце . А вообще хорошо , что вышло . Основной группе будет приятнее возвращаться назад :kolobok: .
P.S. А что народ , на обратном пути курочку гриль , ну и все такое , взяли ;) ?

nikon
* * * *

Повідомлення nikon » 21.3.04 14:28

Да аа не позавидуешь! :) Всегда вожу с собой и камеру и клеющий набор! :anti: А курочку гриль жалко! :angel:
Нема ума - считай калека!

Goash
* *

Повідомлення Goash » 21.3.04 20:40

Ну начну с того, что круто покатались :) .
Старт правда был с опозданием, и многие сошли с дистанции с обьективных причин, Но мы все же дорулили. Почти всю дорогу шел дождь, так что промокли до ниток... И почему я не взял, сменные штаны :duma: . <br>На месте, зашли в магазинчик, подзарядились съедобным и порулили, под уже вышедшее солнце обратно домой. Но хорошая погода продержалась не долго. Через минут 10, начявшийся ураганный ветер в лицо, и довольно таки не маленький град, заставил нас переждать непогоду в лесу. Минут десять попозже, град закончился, но ветер остался, правда не такой интенсивный, но все равно очень холодный и в лицо. Так, что уставать я начал уже на пол-пути обратной дороги. До Киева доехали без проишествий, но о курочке гриль, я уже не думал, так как изрядно замерз :gerl: , наверное так как и все, поэтому мы просто попрощавшись начали по очереди отбиваться от коллектива по домам. Вот вроди и все, упуская некоторые мелкие моменты.<br><ul> А в общем мне понравилось :)

Basile
* *

Повідомлення Basile » 21.3.04 22:45

Маршрут пройден, несмотря на все неудачи в начале (опоздание группы, многочисленные проколы, Kolya Kilch тоже прокололся :(, сход участников с дистанции).
Все это с лихвой компенсировалось великолепными видами Каневского водохранилища с Украинкой на горизонте и Чувством Глубокого Удовлетворения ;).
До конца маршрута и, соответственно, до финиша :) доехали 6 участников.

Правильный рюкзак с чехлом был у senna - лично у меня практически все что находилось в нем промокло :(

Велокомпьютер Author 8 функций промок (стекло запотело), но успешно проработал до конца поездки.

Мне очень понравилось.
Огромное спасибо организатору.

Фото будут чуть позже - после того, как определюсь куда их выложить.

Basile
* *

Повідомлення Basile » 22.3.04 10:07

А как?

Goash
* *

Повідомлення Goash » 22.3.04 10:38

<ul>senna
??? Ну расказывай, как было на самом то деле... ;)

Olimpiya
* * * *
Стать:жін

Повідомлення Olimpiya » 22.3.04 10:39

А во скоолько (точно если можно) вы стартанули от Макдоналдса?

Goash
* *

Повідомлення Goash » 22.3.04 10:42

Для Basile M
Кстати фотки мне скинеш на мыло :) Мыло в моем профиле. Я закину на свою страничку и кину сюда ссылку... :angel:

Basile
* *

Повідомлення Basile » 22.3.04 11:06

Отлично, освобожусь немного и займусь..

Basile
* *

Повідомлення Basile » 22.3.04 17:19

Фотографии поездки в Кийлов выложил:

http://photofile.ru/default/do?aid=91750

Valera
* * * *

Повідомлення Valera » 22.3.04 18:11

Молодцы!!!...мы с Катей каемся, что дезертировали с пол-дороги, но уж очень промокли и замерзли...особенно выбили из колеи постоянные остановки, которые ну никак не давали возможности согреться в движении.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 22.3.04 18:37

Звіт з точки зору Колі Кільча.

Тільки я збирався сісти на байк у своєму дворі, прийшла СМСка від sennи, що вона буде. Стало зрозуміло, що просачкувати поїздку не вдасться.
Виїхав я з дому рано, так що доведося покануватися на Поштовій Площі. Я проїхав до Пішохідного мосту і назад - і, о чудо, перша людина - Міха Галузинський. Попросив у нього байк попробувати, знову до Пішохідного, назад - вже більше - katya с супругом, Messer, Vik. Поїхали. Спасибі, темп взяли спокійний. Я призначив зупинки під Метромостом, Патона та Південним. Під Метромостом зустріли сенну, яка спитала: "А що, там дощ?" Дощ не припинявся буквально ні на хвилину.
Було нерозумно з мого боку призначати зустріч не перед відгалуженням на Південний міст, а вже на ньому. В результаті більша частина групи промазала та поїхала далі по Столичному шосе. Прийшлося кричати їм з моста та спостерігати спроби виїхати правильно. Замість того, щоб вернутися назад та піднятися по потрібному відгалуженню, вони випробували по черзі всі проїзди розв"язки. Вибачте, я не знав, що серед вас може не бути водіїв.
А дощ іде! До повороту на Осокорки ми спізнилися на 20 хвилин. Там вже чекали кілька чоловік. Частина з них безслідно зникла, частина стала товарищами по поїздці.
Messer та Vik повернули через лівобережну набережну на північ, том що почувалися не надто добре для продовження розваг під дощом.
Николай пробився вже на Південному мосту. Я поділився з ним камерою, але він пробився ще раз, поставив китайську заплатку, та вона почала травити. Настрій в нього став такий, що треба повертати назад. Я не заперечував, тому що мабуть, це доля. Разом з ним повернули назад і Katya з супругом (дощ іде, ми вже звикли та його не помічаємо).
Під час ремонту прийняли по трошки особливо швидкіх вуглеводів :), настрій піднявся.
Одяг був мокрий наскрізь. Я пожартував, що мокрі і труси. Що ж, коли я дома переодягався, так воно і було. Але коли рухаєшся, то грієшся та не помічаєш цього. Тільки треба не вибитися з сил.
Коли виїхали за дачні ділянки, то машин поменьшало. Пішла бетонка, місцями вищерблена, але цілком пристойна для руху. Краще, ніж шосе на Лебедівку - нема "вдосконаленого" покриття. Вузько, але більшість водіїв досить толерантно себе поводять. Є правда і виключення.
Спочату пейзаж був - лайно. Якісь комиші по боках, сміття. Переїхали скид з очисних споруд, з характерним запахом. Правда, цілком можна жити, запах не надто сильний. Це такий досить широкий канал, з бурною течією - все ж таки, місто велике, стоків багато. Якщо раптом всі жителі Києва одночасно натиснуть на злив... Можна потонути...
Дав про себе знати і потяг до ризикованих експеріментів. Я зацікавився, яку ж нерівність може "проковтнути" моя амовилка. В"їхав у ямку, одразу переднє колесо спустило. Як добре, що я не віддав всі запаски.
Коли я зупинився, нарід почав радісно поглинати продовольство. Як мало треба для щастя, насправді. Вафелька та запасна камера.
Бетонка раптом закінчилася Т-подібним перехрестям, якого я зовсім не чекав. Правда, звірившись з картою, переконався, що так і повинно бути. Дощ майже зник. Поїхали направо, по набережній. Теж бетонка, ще більш вузька, являє собою дамбу з досить крутим бетонним зкатом до Дніпра. Машин майже нема, тому можна було рухатися в два ряди, що я і використав для приємних розмов ;)
Тут уже починаються красиві краєвиди, навіть у таку ненастну погоду. Потрясні кучугури на Правому березі, там, де Вітачів. Запах водорослів, зелена вода, свіжий подих водяного простору.
Вітер б"є в правий бік, практично перпендікулярно руху. Доводиться досить сильно нахилятися, щоб втримати курс. Але нічого, настрій бойовий. Пагано, що не можна дістати фотоапарат, одразу зал"є об"єктив. На Дніпрі крига, мабуть, це її останні вихідні. Вітер теплий, взагалі не дуже холодно. Б"є досить сильний прибій, нагадує справжнє море.
На запитання, що ж там такого хорошого в тому Кийлові, кажу, що це щось на зразок Північного полюсу. Треба доїхати. Все найкраще - по дорозі.
У Кийлові була досить красива церква та забігайлівка з широким вибором надшвидких вуглеводів та невеликою кількістю їжи. Судячи по кількості місцевих байкерів, молода зміна росте. Певно родство з нами виявили мотоциклісти, яі ганяють селом без шоломів. Зробили ручкою та посміхнулись.
Забігайлівка в основному допомогла нам відігрітися. Заходили змінами, тільки Прекрасна Дама мала можливість провести там більше часу.
Зфотографувалися на фоні церкви, погнали назад.
На виїзді вітер був в лице... 15 кмг. Відкрився справді вражаючий краєвид на водосховище та Правий беріг, я не витримав та зупинився знімати. Може, колись і викладу, але... Це ж сканувати треба. :( :)
Дощу у Кийлові майже не було, але на зворотньому шляху прийшлося потрапити спочатку під звичне вже моросіння, а потім...
Дивлюся, попереду щось трапилось. Мої товарищі побігли з дороги в ліс. А по дорозі іде на мене така біла стіна, як дуже густий дощ, або сніг. І я розумію, що мені треба в"їхати в неї, що приєднатися до решти людей. Це був якийсь не то град, не то дуже щільний дощ. Сікло, як крупою, ліве око миттєво заболіло. Але на землі - нічого, просто мокро. Звалив з дороги, прикриваючи одне око рукою. Всі стояли у лісочку. Прийняли ще вуглеводів. Нармальна, Григорий! Атлична, Константин! Життя налагоджується :)
Хочу щоб мене правильно зрозуміли. Доза одного прийняття така, щоб тільки змочити рота. Не більше. А то будуть приклад брати.
Після цього градового заряду все решта здавалося курортом.
Взагалі, дорога назад, коли вже знаєш, де їдеш, здається в 10 разів коротшою.
Коли дотягнули до метро "Славутич", вже не хотілося ні курки, нічого.
Погнали через Березняківську набережну, сенну справді по-рицарські взявся проводити наш люб"язний фотограф. Ми з Міхою поїхали через міст Патона.

Добре було б поїхати туди ж літом, у хорошу погоду. Мабуть, буде дуже жарко. Добре такох попробувати з ночівлею проїхати до Переяслава, війти у місто вранці. Якщо будуть пропозиції, пишіть, будь ласка.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Anonymous

и охота девушкам в такую погоду кататься ...

Повідомлення Anonymous » 23.3.04 00:27

и охота девушкам в такую погоду кататься ...

Гість

Повідомлення Гість » 23.3.04 10:55

Просто они не пасуют перед такой мелочью как дождь...

SERGEY
Матраснiк
Матраснiк
Звідки:Киев. Подольский район. ВИНОградарь. Мостицкий микрорайон. ул Мостицкая

Повідомлення SERGEY » 23.3.04 21:01

Я вам реально не завидую. :zont:
ВЕЛОКИЕВ-МОЙ ЛЮБИМЫЙ САЙТ!
Никогда не отказывай женщине!

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей