16.12.2006 (R) Для початківців: Вишневе - Боярка - Віта Пош

Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Kolia Kilch
* * * *
Стать:чол
16.12.2006 (R) Для початківців: Вишневе - Боярка - Віта Пош

Повідомлення Kolia Kilch » 12.12.06 18:43

16.12.2006

Маршрут: Окружна - траса "Боярка 24" - Віта Поштова - Одеська траса - Одеська площа
Место финиша: в особистих
Километраж: 54 км
Асфальт/грунт: 41 км / 13 км
Темп: помірковано-фототуристичний :)
Брать с собой: Справний велосипед, гроші, одяг по погоді та додатково піддіти на зупинці, інструмент, запаски, фару, задній ліхтар, медичну аптечку, ніж, їжу та пиття (термос 1 л гарячого та 1 л холодного на особу, солодке, вафлі, шоколад, сухофрукти),
Связь: (050) 567-62-34
Поїздка відбудеться за умови відсутності суттєвих опадів, слідкуйте за об"явами під кінець п"ятниці.
Група передбачається не більше 10 чоловік, тому що більшій кількості буде важко їхати разом.
Якщо людей буде більше - можна організуватися в окрему групу.

Ідея: добре проїхатися, але не дуже втомитися, показати тим, хто ще не знає, трасу гонки "Боярка 24", захопити як асфальт, так і грунт.
При бажанні, можна буде в темпі приготувати курячий шашлик.
Зробимо 1 коло по трасі, засмажимо шашлик у лісі та поїдемо додому.

Умои руху: я відповідаю тільки за тих, хто їде за мною вслід. Хто обігнав або свідомо повернув в сторону - значить, покинув групу, його право. Зупиняємося біля поворотів а також кожні 20-30 хв., чекаємо на відставших.

Прошу, перевірте технічний стан велосипедів, щоби нічого не болталося і все працювало. Візьміть запаски, одяг на піддіти, фари зі свіжими акумуляторами, червоні огні назад. Очевидно, фінішувати та їхати по домівках прийдеться вже у темряві.

Участники:
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

NINULOP
* * * *

Повідомлення NINULOP » 12.12.06 21:01

Николай, если будет возможность, перенеси покатуху на 17-ое. с удовольствием бы с тобой снова прокатил, но не могу 16-го - работа (()))

Annettt
* * * * *
Стать:жін

Повідомлення Annettt » 12.12.06 21:42

Я - чайник.
Конкретніше: малувато досвіду їзди по трасам, і навіть дещо боюсь (в складних ділянках, де багато машин і якісь хитрі розв'язки).
Їжджу не дуже швидко.
Ровер наче справний, але старий. Чинити в ньому нічого не вмію.
Все по списку є.

Дуже і дуже хочу поїхати!
(Але водночас боюся, що не витримаю швидкість і створю якісь проблеми для групи.)

Береш?
(спеціально не реєструюся - раптом я "зовсім чайник" для цієї справи)

ЗІ
Там в районі Віти-Поштової ДОТи є... Можна було б заїхати.
Востаннє редагувалось 13.12.06 11:51 користувачем Annettt, всього редагувалось 1 раз.

Nataly
* * *

Повідомлення Nataly » 13.12.06 10:30

Николай, если будет возможность, перенеси покатуху на 17-ое. с удовольствием бы с тобой снова прокатил, но не могу 16-го - работа (()))
+ 1

При переносе покатушки на воскр., с радостью бы поучаствовала в ней :kolobok:

aRoma
* * * *

Повідомлення aRoma » 13.12.06 10:36

+1
Индивидуальный пошив велосипедной и туристической одежды: www.roket.com.ua

has
* * *

Повідомлення has » 13.12.06 11:27

о! давно на трасу собирался посмореть, да все руки/ноги/колеса не доходили.
тока шо то мало народу. видать "пивни" масть перебили :)
но я смогу только в суботу. так что если 16го, то участвую, если перенос, то удачно всем катнуть :)

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 13.12.06 18:22

Їдемо в СУБОТУ.

Так що можете зробити окрему "недільну" групу.
Є опис траси у isv (Царство йому Небесне), по якому я в перший раз проїхав трасу:

http://isv.kiev.ua/tmp/legenda.doc
Старт - точка 1: после старта ехать через ручей и далее по дороге через луг до поворота налево в точке 1 возле кучи бревен.
Точка 1 - точка 2: далее по дороге вдоль луга до рощи, далее по дороге вдоль озера, аккуратней есть пара глубоких луж и на самом выезде одна глубокая канава, проезжается легко. В точке 2 выезд на асфальт, просьба быть очень внимательными, видимость ограничена поворотом.
Точка 2 - точка 3: по асфальту через дамбу, первый поворот налево пропускаем, едем вверх до конца забора слева, повернуть налево и пересечь дорогу, в точке 3 начинается тропинка , которая идет вдоль забора. Аккуратнее при пересечении дороги.
Точка 3 - точка 4: по тропинке вдоль забора, аккуратнее есть 2 поворота на 90 градусов, один перед канавой, контролируйте свою скорость, ехать до конца забора и строений слева. В точке 4 выезд на дорогу вдоль озера, поворот направо.
Точка 4 - точка 5 дорога вдоль озера, на дамбы слева и дороги справа не сворачивать, недалеко от 5 проезжаете через железные ворота, далее песчаный подъем на дамбу, поворот на дамбу налево
Точка 5 - КП1: ехать до конца дамбы, там песчаный пляж справа и КП1
КП1 - точка 6: от КП1 через ворота заезд к дачам, первый поворот налево сразу за воротами, по крайней левой дороге ехать вниз до начала тропы, по тропе в лес до поворота налево в точке 6.
Точка 6 - точка 7: ехать по дороге до озера, возле озера поворот на 90 градусов направо в точке 7.
Точка 7 - точка 8: ехать вдоль озера до поворота налево на шлюз (мостик), примета ворота из труб слева и табличка со стрелкой.
Точка 8 - точка 9: от шлюза прямо по дороге около 150 м и затем поворот направо в лес, примета ворота из труб на въезде в лес
Точка 9 - точка 10: за воротами повернуть влево и далее по обозначенной дороге, ехать все время по основной дороге, на тропы и заросшие дороги не сворачивать
Точка 10 - точка 11: от поворота влево, подъем до точки 11, выезд на другую дорогу, повернуть влево, примета песчаный подъем сразу после поворота.
Точка 11 - точка 12: по грунтово-песчаной дороге до асфальта в точке 12, по асфальту налево.
Точка 12 - точка 13: по асфальту, затем переход на грунтовку и до въезда в Малютянку, при въезде сразу у первого дома повернуть налево на грунтовку, аккуратно на дороге сразу на повороте постоянно натянут трос , объехать можно слева возле деревьев.
Точка 13 - точка 14: по грунтовке вдоль до выезда на перпендикулярную дорогу, сразу сначала поворот направо и через пять метров налево и далее вдоль канавы на северо-восток, не проскочите. Далее до поворота на шлюзе/трубе налево и вдоль канавы до мостика (из бревен, рядом насыпь через канаву), по мостику не ехать, опасность падения в канаву.
Точка 14 - точка 15: сразу за мостиком начинается тропа, по тропе прямо вверх, далее выполаживается, далее прямо по тропе пока она не выйдет на просеку, пересечение с просекой под острым углом далее по просеке налево (в направлении тропы)
Точка 15 - точка 16: прямо по просеке до отмеченного поворота на пересечении просек, повернуть на перпендикулярную просеку налево
Точка 16 - точка 18: 100 м по просеке до поворота направо на тропинку
Точка 18 - точка 19: прямо по тропе, через некоторое время тропа начинает идти вдоль асфальта, ВЫЕЗД на асфальт только в точке 19, пересечения с просекой (отметка на столбике). Выезд раньше считается срезкой, КП там нет, но на трассе постоянно будут находиться судьи, если кто-то будет замечен в попытке срезать - дисквалификация и снятие команды.
Точка 19 - точка 20: Выезд на асфальт в точке 19 и по асфальту налево в сторону Боярки, проезжаете мост, подъем, возле знака "Боярка" прямо, едете почти до развилки дорог Заборье-Малютянка, за 70 м до развилки поворот налево в лес. Аккуратнее пересекайте дорогу.
Точка 20 - Точка 21: ехать по отмеченной тропе, аккуратно на тропе есть одна яма и один пень, также аккуратнее на поворотах, при большой скорости есть риск вылететь в ежевику. Тропа идет поверху, не сворачивайте вниз, внимательнее следите за разметкой.
Точка 21 - КП 2: не пропустите поворот, по тропе спускаетесь к КП2 (родник), аккуратно, спуск по корням, почти на выезде к роднику лежит бревно.
КП2 - точка 22: на КП2 поворачиваете налево на мостик и затем прямо через бревна и грязь и вверх по тропе, аккуратно, проехать по грязи можно слева, заранее скиньте на первую звезду, подъем резкий и с корнями, надо вкручивать. Далее тропа переходит в дорогу, объехать дерево на дороге справа и далее по дороге до пересечения с просекой. По просеке направо.
Точка 22 - точка 23: Прямо по дороге, на выезде из леса ехать прямо, лужа за перекрестком объезжается справа. По открытому пространству прямо до спуска Аккуратно на первом спуске глина, если она мокрая то прилично ведет. Далее за спуском прямо дл песчаного спуска, тоже аккуратно. Прямо внизу песчаного спуска поворот на дорогу налево.
Точка 23 - точка 24: по тропе вверх до пересечения дорог, повернуть на дорогу направо.
Точка 24 - точка 25: дорога идет прямо и переходит в вверх гребня с турстоянками, за бревнами стоянки поворот по тропе налево и вниз, в конце спуска заезд на тропу в лес.
Аккуратнее на спуске.
Точка 25 - точка 26 - Старт: по тропе прямо, аккуратно в одном месте гать через грязь и бревно поперек тропы, в этом месте сойти с байка и перенести его, далее по тропе до выезда на поляну где находится старт. Аккуратно тропа узкая с ветками, берегите глаза.

http://www.forestfiesta.kiev.ua/FieMap.htm

- От Киева электропоезда в направлении на Фастов до станции Боярка (около получаса езды). От ж/д станции маршрутное такси № 369 /маршрут железнодорожная станция Боярка - Забирье/. Попросить водителя остановиться возле указателя с надписью "Фестиваль "Лесная фиеста"" (5 минут езды). Дальше налево по ходу автобуса через луг до ручья. За ручьем стоит палаточный городок фестиваля. От указателя будет проложен маркер.
- Либо от станции метро "Святошин" (выходить наверх от конца поезда метро) на маршрутных такси № 369 /маршрут: ст. м. "Святошин" - ж/д станция Боярка/ до конечной остановки на ж/д станции в Боярке. (Одинаковый номер 369 - не ошибка. Это действительно две разные маршрутки с одинаковыми номерами.) Ехать 45 минут. Далее на указанном выше маршрутном такси № 369.
- Для автомобилей путь другой: от Боярки они едут по дороге не на Забирье, а на Малютинку до второй просеки справа. Там будет стоять наш указатель. После поворота ехать, ориентируясь по маркеру, по лесной неасфальтированной дороге минут 15-20.
Востаннє редагувалось 14.12.06 16:52 користувачем Kolia Kilch, всього редагувалось 1 раз.
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 13.12.06 18:32

2 Annettt:

Якщо є фара та задній вогонь, і вони працюють нормально, якщо є одяг по погоді, якщо велосипед нормально працює - беремо. Бажано їхати не меньш 25 по асфальту в хороших умовах, щоб не кататися "до завтра".
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Annettt
* * * * *

Повідомлення Annettt » 13.12.06 19:52

Дякую!

has
* * *

Повідомлення has » 14.12.06 09:48

народ, есть желающие на субботу?
самому влом, но не если будт еще 2-3 учазника, можем катнуть
трасу не знаю, но можно будет попробовать пройти ее по описанию Игоря.
и еще - можно поменять место старта (я с нивок буду ехать)

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 14.12.06 10:22

Ні, так чекай, ми в СУБОТУ їдемо!
Я, Ксюшка, Андрій, ти :)
В п"ятницю відпишуся в особисті, де і як збір...
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

has
* * *

Повідомлення has » 14.12.06 10:29

а!, тю %) то я туплю - невірно зрозумів твій пост. подумав шо ти навпаки не зможеш в суботу
ок! їдемо :))

Andrey V
* * * *
Контактна інформація:

Повідомлення Andrey V » 14.12.06 15:59

Да, Коля, ты правильнее составляй фразы :)
Я тоже не дочитал и подумал что ты не едешь...
И очень удивился когда после всего ты говоришь "берем" :)
Давайте людям больше, чем они ожидают. И делайте это легко.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 14.12.06 16:55

Иииии виправив пост... Як важко програмувати людей. Вчуся!
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

has
* * *

Повідомлення has » 15.12.06 10:26

щойно "порадувалы" - завтра на працюуууууу :agrue:
так шо нажаль ((((
але тим хто їде - приємно покататись :)

Annettt
* * * * *

Повідомлення Annettt » 15.12.06 12:42

Товариство, а як ви ставитесь до ДОТів?

Там деякі ну дууже близько до траси...
Ось пару лінків для натхнення:
http://kiur.io.com.ua/album13195
http://doti.org.ua/index.php?cat=dot_inf&dot=5
http://doti.org.ua/index.php?cat=dot_inf&dot=2

Agassi
* * *

Повідомлення Agassi » 15.12.06 14:40

регистрируюсь :)
Stay tuned for the next shot
====================
Никогда не спорьте с дураком - со стороны вас могут перепутать

has
* * *

Повідомлення has » 15.12.06 16:39

ще не впевнений, але вже є надія, шо завтра зможу приєднатись до вас:))
Товариство, а як ви ставитесь до ДОТів?
особисто я вельми позитивно! %)

Ajax17
*

Повідомлення Ajax17 » 15.12.06 19:58

Предварительно регистрирусь.
Если успею забрать вел из веломастерской то поеду с вами :)

Annettt
* * * * *

Повідомлення Annettt » 17.12.06 17:59

Ще раз дякую Колі та його супутниці за терпіння при вирішенні проблем, які весь час зі мною виникали - і дуже перепрошую за ці проблеми.
Я і не думала, що я аж настільки чайник :(
Мені ця поїздка дала багато нових знань - самостійно я б навряд те все засвоїла.

Agassi
* * *

Повідомлення Agassi » 18.12.06 10:38

а я прошу прощения. опоздал! на борщаговской прокололся, потерял времени.. и от полного огорчения упедалировал кататься в пущу.. :)
Stay tuned for the next shot
====================
Никогда не спорьте с дураком - со стороны вас могут перепутать

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 18.12.06 14:39

Короткі підсумки поїздки.

Люди.
Крім нас з Оксанкою, була тільки Annettt, яка стійко перенесла весь маршрут, не втрачаючи присутності духу навіть після падіння на Окружній. На Окружній приєдналися Катя зі своїм другом, але в них були справи вдома, та вони повернулися від кола у Боярці (розв"язка на Білогородку).

Продукти.
У "Fozzi" ми приїхали десь об 11-50, тому черги вже були, а курячої грудки вже не було. Я взяв хороші на вигляд свині ребра у приправі. Коли розпакували, виявилося, що вони практично всі складаються з сала - м"яса було тільки трошки.
Висновок - у "Fozzi" після 9-00 ранку не ходити. Обідали копченим салом, хлібом, сиром, родзинками. Трошки сала навіть залишилося на вечерю вдома.

Зараз, коли у Києві з"явилися дійсно великі супермаркети, "Fozzi" виглядає таким собі заштатним гастрономом. Де там той "опт" чи то "гурт" - сказати важко. Ціни такі ж, як і в Києві.

Ліс.
В лісі їхати навіть трохи краще, ніж влітку. Гатки з бревен розбиті, треба переносити велосипеди в руках. Піщані спуски проросли травою та стали суттєво комфортніші. Багато листя, трошки ковзає, але нічого. Бревна одразу після стартового містечка (за заболоченим лугом) розібрані, їх просто немає. Пісок щільний, майже твердий, велосипед не грузне.

Дуже красиво - ліс без листя, небо, земля, прозорі калюжі...

Розваги для багатих.
Поруч із Сісадмінкою робив кола на бриючому польоті якийсь не-наш вертоліт. Колись бачив такий на іллюстраціях, але не пам"ятаю, що це. Маленький, з лижами та несучим гвинтом на високій "підставці". Схоже на американський "Robinson".

Пальне.
Всі дрова сирі, та костер все ж таки вдалося зробити. Моя спроба загасла через 2 хвилини, Оксанкина плюс моя - запрацювала. Я звернув в трубочку 4 розвороти "Прес-Біржі" та пхав в одне і те ж місце, щоб просохли тонкі віточки. Процес поступово пішов.

Сісадмінка.
Поляна пуста, дуже затишно та красиво. Дрова ніяк не закінчуються. Костровища - маленьки - засипані голками та майже заросли, великі - використовувались, лежать купи мокрого вугілля. Забрели якісь гуляючі, їхня собачка негайно потягнудася до продуктів. Прийшлося відкупитися шматочком сиру :)

Техніка.
У мене було 2 проколи. Після першого я замінив камеру, після другого їхав до дому, підкачуючись кожні 20 хвилин. Покришка стара, треба викидати. Не тримає мілке скло.

Медицина.
Тіло на наступний день боліло, наче мене били. Хоча на одометрі було аж 67 км. Треба виїзджати частіше. Або це дає взнаки простуда - не знаю. Спасибі Армстронгу, я в нього прочитав, що коли болить, то це нормально. Він допоміг мені робити вигляд, що все в порядку :)
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

Annettt
* * * * *

Повідомлення Annettt » 18.12.06 18:40

Упс. Якщо нічого не болить (не рахуючи синяка на лікті з Окружної) - то це погано? :)

Я в неділю піддалася на уговори друзів і - вже пішки - полазила по Віті-Поштовій в пошуках ДОТів. Ми правильно тоді ввечері зробили, що забили на них. Карта картою, а без підказок місцевих ніц не вийшло б. Їх і вдень не одразу бачиш, а що казати про ніч.

Kolia Kilch
* * * *

Повідомлення Kolia Kilch » 19.12.06 10:04

=> Якщо нічого не болить
Ну то ти така молода... Організьм сильний :)
Свою Україну любіть,
Любіть її...
Во время люте,
В остатню тяжкую минуту
За неї Господа моліть.

has
* * *

Повідомлення has » 19.12.06 11:06

таки добре ви катнулись! :) жалкую шо не зміг(

Карта картою, а без підказок місцевих ніц не вийшло б. Їх і вдень не одразу бачиш, а що казати про ніч.
ну на то вони і доти, шоб бути непомітними ;))

Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей