може ще позмагаємось хто скільки статей кримінально-процесуального кодексу знає за нумерами?
наче більше немає чим зайнятись... і взагалі, шо я тут забув??? ах да, ...я свій вел розпродаю

А кто говорил о вкусе?КОСС ЗЕ ПЛАК грають один бас, вони забувають що є середні та високі. а на вулиці коли довкола все гудить, в них окрім басу нічого не почуеш.
Если бы ты потрудился, то нашел бы мой пост, где я объяснял почему в коссах ничего кроме "дынц" не слышно.ти перший від кого чую що вони подобаються.
всі інші від кого чув що вони подобаються були любителями музики "диц-диц-диц".
Либо у тебя плеер - аццтой.КОСС ЗЕ ПЛАК грають один бас, вони забувають що є середні та високі. а на вулиці коли довкола все гудить, в них окрім басу нічого не почуеш.
краще брати соні.
вуха соні для плеєра форева
Там по слухам еще и телефон есть ;-)Выбор плеера завершон. Куплен SonyEricsson W810i
Комплектные уши оказались довольно неплохими (особенно если резиночки подходящие одеть). Хотя можно и любые другие включить - Koss SportaPro играет весьма достойно.
Точна, тоже обнаружен и вроде не плохойТам по слухам еще и телефон есть ;-)Выбор плеера завершон. Куплен SonyEricsson W810i
Комплектные уши оказались довольно неплохими (особенно если резиночки подходящие одеть). Хотя можно и любые другие включить - Koss SportaPro играет весьма достойно.
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей