А які саме поради потрібні, щось не зрозумію?Планую доїхати до Закопаного потім через Краків, Тарнув, Жешув назад до Перемишля. В кінці вересня.
Мо у когось є цінний досвід, поради ...
Готуйтеся собі як до звичайного нормального походу... я не розумію - в чому проблема?Приміром чи доцільно не брати з собою зап частин,
Хлопче, це якась паранойя...і розраховувати при потребі докупити їх на місці. (не стосується камери і колодок) ???
Чи дешевші запчастини в Польші ніж у нас ??
В Польші взагалі небагато автобанів.Чи є автобани на дорогах Перемишль- Санок - Н Тарг - Закопане - Ченстохове - Краків - Тарнов - Жешув ???
Чи є їх обїзди ??
Чушь.90% ездят на а-ля салютах и украиных.
Спорить не буду, многоуважаемый наверное больше знает предмет. Регион Варшавы не в счетЧушь.
На нормальных байках там ездят, разве что, в отличие от Украины - там первый встал дилер Wheeler'а, его и тапки.
Ну выедь за киевский регион - там 99,99% населения на украинах да макетах будут ездить.Я в общей сложности на дороге провел часов 20-30 (именно изучая что меня ждет если поеду на веле в этом году), за это время было встречено с пяток шоссейников, несколько МТБ, и просто преобладающее большинство разновозрастных людей на обычных велах. Не обладать авто там просто неудобно.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість