Повідомлення RoM » 1.9.06 17:55
Я чесно кажучи не зрозумів одного питання - яким чином бімеру вдалось поїхати.
Стоїть куча хлопців. Давлять їх вели. І бімер спокійно після цього їде.
1) виникає критична ситуація - вел бери до себе. Ним можна прикриватись і відбиватись
2) в такій ситуації дуже добре помагає пару кульок від підшипників.
Чесно кажучи, поки водіям не поясниш свої права - вони не будуть знати, що вони їх порушують. Ця ситуація звичайно не адекватна...
але - відкривають прямо перед тобою двері машини - пригальмуй і поспілкуйся
підрізає жорстко тебе - не втікай від підрізання, а спокійно залиш горду царапину на тілі машини...
да були проблеми. да були розборки з доходженям до міліції і старої гвардії бандюків, але свою позицію довести можна... і в значні мінуси я не попадав, а сатисфакції досягав
Хоча я розумію, що іноді так краще не поводитись так як повожуся я і не кожному хочеться ризикувати своїм здоров`ям.
Судячи по тому, що там була дружина і дитина - машина не крадена. Хоча відсутність номерів, вказує на протилежне...
Оскільки машина не крадена, у неї є власник. Відповідно його можна найти через ту ж міліцію. Але просто так вони не почнуть чухати свої кулі чи так пак півкулі.
Думаю, що вони свою роботу оцінять в 200-300 у.е. мінімум. Проблема в тому, що власник бімера заплатить більше... і значно більше, оскільки тут у нього можуть виникати серьозні проблеми із свободою волі.