а ну не чіпати трипхопа, я казав !так вот трип-хоп как не крути - это реп. пусть с несколько другой смысловой нагрузкой и музыкальным оформлением, но это - реп! они выросли из него. и такие как тупак - являются его, тк скать, истоками
а вірно сказано, тут з тобою згоденУ Чупи якесь особливе ставлення до хіп-хопу. (досі не можу пробачити переніс теми про хіпхопфест) може варто задуматися? Хіп-хоп - це культура. І не абияка. Це не ширпотріб, не попса, не шансон. Чи в правилах культури написано про те, що в культурі мають право на обговорення тільки класичні автори визнанні великим музичним критиком - Чупакаброю? Карочі я також висловлюю своє невдоволення. Неподобство!!!
З.І. Хоча... якщо йому хочеться щоб культура і далі перетворювалася на куточок замучених кустурицею і тінтобрасом старих дів і помішаних на своїй оригінальності снобів - нехай! нам і тут харашо. я можу в культуру і не лазить. :smt019
Да-да..У меня дома есть компакт с этим альбомом где-то в немеряной куче дисков.
Но как по мне у 2пака это не лучшие вещи, хотя на вкус и цвет...
Я тащусь от альбома "ол айз он ми" - вот это действительно жирно!
Если надо напомни в личку завтра или позвони вечером (как раз вернусь в киев) - я попробую найти и выкинуть на фтпу или переписать тебе.
заценил, запив зеленым чаем
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 8 гостей