ай, нізадача яка получиласяА я сегодня в 7-35 приехал, постоял до 7-50, и поехал один.
Со скрипом? ;-)мій тоже під дощем намок. то й шо. їздить
оСо скрипом? ;-)мій тоже під дощем намок. то й шо. їздить
Чую я сегодня удачно не поехал... Все прогнозы говорили, что дождя не будет...
Камрады, дрессируйте начальников и тащите велы в офис!!! У нас тут, конечно, бакончик есть, где вел паркуется, но если-б его не было - вел стал-бы предметом офисного интерьера ;-) (главное - чтоб вел чистый был)
Облачность-то Бог с ней, а вот то, что на улице было +15 когда я выехал - это насторожило...Облачность на улице подозрительная, "На Київщині незначні опади" - сегодня решил не ехать на веле.
да, вмордувінд сьогодні був знатний, я ледь вкрутив по набережній, мусив піднімати передачі.Приехал на работу обмотаный соплями (как бы не заболеть), еще вчера очки на работе забыл - сёдня ехал в старых против ветра 30км/ч - приехал в слезах.
Посмотрим, что за погода будет вечером...
так вот.І ще для мене трохи ранувато стартувати в 7-45...мені ж на роботу на 9-30... якщо дорога займе 40-50 хв, що весь той час буду робити по майдану єкскурсії для туристів проводити???
![]()
Які є пропозиції для ефективного використання зайвого часу до початку робочо дня??? :smt015
вот як сьодні на майдан приїхали десь так і буде получатися. я стараюся з труханова виїхати десь 8-452 postman31
Може давай в 7-20 +/-. А то я тільки в 7-м встаю...
В скільки приблизно будемо на майдані після купання на труханововму???
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 6 гостей