контора маниту сама ее позиционирует как кроскантри-эндуро вилку, а то что на ней слалом ездят.............. так пусть ездят.І тут Остапа понесло... пам'ятаєте таку репліку?
Щось Вас хлопці несе не зрозуміло куди. Може телефонами варто обмінятися, щоби дешевше спілкування виходило?![]()
SKE,
друже - ти спеціаліст по вилкам????, якщо ти не варишся у тому, не кидайся фразами про вилки Маніту Блек. Ця вилка визнана найкращою для дьорта, ВХ та стріта. Подивися скільки компаній виробників байків ставлять її на відповідні лісапєти.
Команда Йеті слалом/ВХ літає на таких вилках!
А ти якусь пропаганду починаєш тут людям втирати, зігнуться, зламаються...
а люди которым как ты сказал я пытаюсь чето втирать, хотя вроде не хотел, и на топгане прыгать будут и ваше какая разница какая вилка? прыгать нада уметь, а вилка только сглажевает про**бы твоего прыжка.А ти якусь пропаганду починаєш тут людям втирати, зігнуться, зламаються...
а хто казав, що ти маєш відношення до гопів????Просто зазнались маленько,вот и я с вами погнал.зачекай, 1колобок, ти в око зардити мені пропонував чи ні??? а то я щось не зрозумів...
К гопникам никакого отношения неимею,
а че Каннибалы ненравятся,?
Э ребята вы чё с ума сошли?
Тема была по моему
VOLTAGE YZ O LIMITED
А вы о чём, один в глаз хочет дать, другому втулок для колёс не дали, между прочим в Байк Про Спорте продавцы работают по большэй мере, а не спецы в веломеханике, и вобще тема привратилась в какой-то балаган.
P.S. Тему открыли, велик обсудили, и всё!!!!
а молитви - це не проти мене... :dracula: :vamp: :kost:А за эти слова точно порвут... Молись
тобі не пощастило, у мене якраз Scottне у всех есть такие крутые велики как Scott, так что посмотрим...
Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей