...несите гранату. А то петарды - это несерьезно...
Тектро конечно Г, аливии там помоему только задняя втулка, задний переклюк Деор, а вот какого туда передний переклюк алтус(то ли ацера) засунули фиг знает, хоть бы аливио кинули, двойные обода на велах за такую цену везьде идут, даже на макетах за 800 грн.Двойные обода, тектро, аливио - это "гумно"? Все на ХТR и титане? Сорри тогда, я не туда зашел. (Может у кого и вел Порше есть? Очень хотелось бі узнать)
...несите гранату. А то петарды - это несерьезно...
Заглиблюватись в тему Бегемотів не зможу, тому що магазини які їх продають мої клієнти. І це створює певні обмеження.2ik - а ти чув коли-небудь про про утворення та організацію виробництва відомими фірмами на Тайвані? Не тільки вели маю на увазі. А хто котролює виробництво - як гадаєш? Чи, на твою думку, Фірма Олімпус, наприклад, збудувала там свій завод, віддала його тайванцям та й забула про нього? Або Пума? Або ІВМ? Або Панасонік? Просто віддають своє виробництво вузкоглазим - а що і як вони там роблять - фірму вже не цікавить? Обізнаний ти, я бачу:-)))
Дякую. Не дам 100%, що Команчі Форти, Стелси робляться в Китаї. Команч майже точно Китай. Форти, Стелси і інші *** очевидно десь в Малазії, Сінгапурі, В"єтнамі.Про "сам вигадав" - а спробуй з'ясувати, де вирорбляють Команчі, Форти, Стелси і таке інше? Перш ниж гигикати треба мати хоч краплину інфи - чого тобі щиро бажаю.
прежде чем писать бред и вступать в пререкания с человеком стоит заполнить профиль и хоть немного вникнуть в суть вопросаПерш ниж гигикати треба мати хоч краплину інфи - чого тобі щиро бажаю.
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей