статья адресована не велосипедистам, ведь так?;)Вибаче за цей потік свідомості, просто мене трошки засмутив підхід журналіста до проблеми.
От читав я це і думав, а чого ж це наш народ досі так комплексує через нестачу своєї крутизни. Журналіст закликає українців повірити в те що, якщо ви їздете на вєліку, це не значить що ви - лох. Він не розповідає про те що це здорово, економно і просто в кайф. Він каже - оно подивіться - навіть круті їздять на велосипеді. Скажіть мені, ну чому для нашого народу такий показовий "престиж" це досі найбільш важливий показник?
Я повністю підтримую нашу акцію але всеж таки вважаю що її реальний purpose просто зібрати народ, поспілкуватися, прокатитися кагалом, здивувати перехожих. Для реального розвитку велосипедної інфраструктури потрібні більш дієві і ефективні кроки такі як впровадження величезних податків на автомобілі. В україні мати машину справді дешево і при цьому досі вважається що це "круто". І доки це буде дешево, але круто, про велосипед як про транспорт для мас не може бути й мови. Ми азія і ще дуже довго залишатимемось нею. І ця статя ще раз це доводить. Ну невже ми не можемо сказати собі: велосипед - це не престижно, це не модно, це не зробить тобі ніяку репутацію, просто велосипед це здорово, це мені подобається і я цим займаюся тому що в цьому моє життя, я так хочу жити. Мені це просто подобається!
Костик, а пИсок не заболит ?можешь мну это слово.....Пробачте, а кому наквецяти по писку за граматичні помилки? Так же ж не можна!!!
Ще раз вибачаюсь, може не зовсім в тему...
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 16 гостей