Екологічна акція по очищенню одного з київських парків!

dyvosvit
* *
Стать:жін
Екологічна акція по очищенню одного з київських парків!

Повідомлення dyvosvit » 17.4.06 15:37

Сьогоднішній стан багатьох київських парків відпочинку приголомшує. А відпочити ж хочеться! Та який може бути душевний відпочинок, коли дивишся на купи сміття, розкиданного по всій зоні відпочинку, на малих дітей, що борсаються в ньому, вишукуючи "цікавинки", на інших відпочиваючих, що смажать сосиски на ватрі з того ж самого та посеред того ж самого сміття.

Прогулявшись парковими алеями київських зон відпочинку співробітники нашої Агенції вирішили розпочати з малого - зібрати небайдужих та разом звільнити кілька метрів (десятків/сотень) від сміття. Запрошуємо й Вас до нашої першої, та сподіваємось не останньої, акції.

Мета заходу: очищення парку "Відрадний" від сміття.

Місце проведення заходу: Відрадненськкий міський парк (НАУ, між пр.Комарова, вул. Гарматною, пр. Відрадний, вул. Героїв Севастополя); зустріч біля місточка через ставок в центрі парку.

Час: 13/05/06, 10:30. Час закінчення регламентується тільки бажанням учасників поспілкуватись на природі.

Як добратись: пішки, на велосипеді/скейті/роликах/лижах/сноуборді(наявність снігу учасники забезпечують самостійно) та за допомогою інших засобів пересування. Автомобілі брати не рекомендуємо (акція ж екологічна), або лишіть їх за пару кварталів від місця проведення акції.

Тепер серьйозно:
міським транспортом їхати:
- від станції метро Палац Спорту маршрутки 411 або 69 (довше) зупинки вул. Василенка (наступна за Гарматною), далі питайте парк "Відрадний" (або парк НАУ)
- від метро Політехнічна трамваями № 1, 3 до зупинки "Гарматна", далі питайте парк "Відрадний" (або парк НАУ)
- від метро Шулявка тролейбусом № 27 (чи маршрутками по цьому ж маршруту) зупинка М.Донця (біля Авіаційного Ліцея).

Організатори-ідеологи забезпечують учасників пакетами для сміття. Інші необхідні та корисні атрибути (рукавички, питну воду, смачну їжу для спільного поїдання в кінці акції біля ватри, туристичні килимці для сидіння...) пропонуємо взяти з собою з розрахунку на себе та свого товариша (якщо ви плануєте приїхати самі, розраховуйте на те, що під час акції у Вас з'явиться масса нових товаришів).

Партнерство та пропозиції: запрошуємо приєднатись до акції всіх, кому небайдужа доля Києва - приватних осіб, а також компанії. Всі ваші конструктивні пропозиції ми будемо раді розглянути. Пишіть на адресу sales@dyvosvit.com або дзволніть нам в офіс (044) 494-3010.

Прохання всіх бажаючих реєструватись тут на форумі або писати нам на електронну адресу sales@dyvosvit.com .

Додаткову інформацію або зміни в планах акції шукайте на цьому форумі, а також на нашому сайті http://www.dyvosvit.com/ua/touropedia/c ... ogiya.html та форумі http://travel.org.ua/forums/viewforum.p ... 44a6be9c20 .
Востаннє редагувалось 3.5.06 15:49 користувачем dyvosvit, всього редагувалось 1 раз.

Urfin Dgus
* * *
Стать:чол

Повідомлення Urfin Dgus » 17.4.06 16:15

Я постараюсь быть. Нет не так, я буду.
Один вопрос где оставлять велосипеды?
"Заводы важнее оперных театров!"

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 18.4.06 08:59

место для велов и охрану организуем без проблем, если будет хотя бы больше 10ти желающих

dyvosvit
* *

Екологічна акція

Повідомлення dyvosvit » 19.4.06 15:28

Ура, нас підтримують!!!

Це приємно!

VVS
* * * * *

Повідомлення VVS » 19.4.06 15:58

Хочу учавствовать.

Suhrida
* *

Повідомлення Suhrida » 19.4.06 16:04

Я буду, если ничего глобального не произойдёт, что сможет помешать.
"...познаете истину, и истина сделает вас свободными..." Ев. от Иоанна 8:32

de Balzam

Re: Екологічна акція по очищенню одного з київських парків!

Повідомлення de Balzam » 19.4.06 16:35

Організатори-ідеологи забезпечують учасників пакетами для сміття. Інші необхідні та корисні атрибути ...
А грабли? :gerl:
Pǔjīng SB

Urfin Dgus
* * *

Re: Екологічна акція по очищенню одного з київських парків!

Повідомлення Urfin Dgus » 19.4.06 16:46

А грабли? :gerl:
Там мусор локальный - бутылочки пластиковые, кулечки и прочая деребебебебдень.
"Заводы важнее оперных театров!"

Трям
Мауглi
Мауглi

Повідомлення Трям » 19.4.06 19:11

ну грабли \ веники тоже можем захватить
всё равно они нам постоянно нужны - мы готовы закупить
как и разовые перчатки .....

F.O.X.

Повідомлення F.O.X. » 19.4.06 19:14

как и разовые перчатки .....
пачка перч лежит на З.
2 года уже....:)
Жить хочется лучше, а приходится веселее...

Sveta
модератор

Повідомлення Sveta » 20.4.06 08:48

Я живу рядом с парком! Мусора, действительно, завались. Особенно под кустами. Так сказать, последствия пиршеств на природе + мусор, который обычно в урны бросают, но так как урн нет, то...

В парке есть озеро. Была в озере рыба. Оказывается очень много было рыбы. Но весной всплыла вся - задохнулась подо льдом. Пир для ворон. Озеро тоже с мусором. :(

А парк неплохой. Рядом пытаются создать копию Пирогово. В церкви (она в ВС и СБ открыта) в этом году Киевская знать во главе с Ющенко присутствовали на Крещении 19 января.

Церква Покрови Пресвятої Богородиці є головним елементом історичного архітектурного комплексу "Козацька слобода", який в деталях відтворює козацьке поселення ХІІ століття. Він включає в себе млини, хати бідняків і багатіїв, шинок, господарські та інші споруди. Від класичних архітектурних музеїв комплекс відрізняється тим, що всі його складові діючі. Зокрема, в козацькій церкві вже 3 роки проходять регулярні Богослужіння. Ініціатором створення такого історичного майданчика є директор центру народознавства "Козак Мамай" - Костянтин Олійник.

Еще Землячка недалеко находится ;)

Ну, а так как я рядом живу с парком, то можно особо ценные вещи затарабанить мне домой (067)2387314.
Я в парке по такому случаю буду. Постараюсь помочь, если дочка уснет в коляске. :anti:

dyvosvit
* *

Еко-акція

Повідомлення dyvosvit » 21.4.06 09:53

Свєта, а Ви в якому будинку живете, бо я теж поруч живу. Зоя

Sveta
модератор

Повідомлення Sveta » 21.4.06 17:18

ответила в личку

Сирджей
* *

Повідомлення Сирджей » 7.5.06 20:05

Я тоже постараюсь быть!
Я вернулсо)))))))

de Balzam

Повідомлення de Balzam » 9.5.06 14:13

Я прийду.
Pǔjīng SB

Uncle Ы

Повідомлення Uncle Ы » 9.5.06 16:57

Я приеду. Спасибо за приглашение.
Нас невозможно сбить с пути - нам пофигу, куда идти!

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 9.5.06 20:50

Буду +1

andreas
*

Повідомлення andreas » 11.5.06 14:50

+1 :anti:

andreas
*

Повідомлення andreas » 11.5.06 14:54

есть ещё мысль, не знаю на сколько реальная, каким либо образом замутить таблички в парках. на них написать мол не нада тут срать, будьте культурными и всё такое. типа рекламы. :)

xParusx
* * *

Повідомлення xParusx » 11.5.06 15:44

типа рекламы. :)
типа агитации ;-)

я буду если не придётся работать :(

я тьак понимаю все на велах едем?!

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 11.5.06 16:56

я так понимаю все на велах едем?!
Обов'язково! ;-)

dyvosvit
* *

Готовність №1?

Повідомлення dyvosvit » 12.5.06 16:11

Отже, шановні добровольці-санітари парку! :)

Для більшої продуктивності роботи ми вирішили ще давати схему парку (1 на 2х, чи кожному), що поділена на квадрати (ділянки). Таким чином зможемо умовно уникнути "бродіння" по вже прибраних територіях... :^:

Upd: ось тут карта http://www.postman31.kiev.ua/wp-content ... orki_1.doc

от тільки думаю: ідея з вогнищем взагалі вдала?... :gerl:

xParusx
* * *

Повідомлення xParusx » 13.5.06 08:36

может не стоит костёр разводить...

Uncle Ы

Повідомлення Uncle Ы » 13.5.06 18:58

Отрадненский парк и Труханов остров около Московского моста - это как белое и черное. Т.е., даже в пике загаженности, который мы сегодня, надеюсь, несколько снизили, парк с островом ровняться не может. :(

Остров просто покрыт слоем отходов жизнедеятельности пьяных свиней. Людьми это быдло язык не поворачивается назвать.
Нас невозможно сбить с пути - нам пофигу, куда идти!

beaver
* * * *

Повідомлення beaver » 13.5.06 20:26

Сьогодні я двічі був сильно здивований.
Перший раз здивувався, коли я + 1 приїхали до парку між Комарова і Гарматною (правда, із півгодинним запізненням, через що вже не встигав заглянути на форум, щоб уточнити адресу) і нікого там не побачили :o Ми вже подумали, що ніхто не прийшов, і організатори вирішили перенести дату, чи взагалі засмутившись розійшлись. :duma:
Довелось повертатись...
Вдень я вирішив все-таки продивитись форум на предмет інформації про зміни. Ось тут я здивувався вдруге: виявляться запам'ятати у якості орієнтирів пр. Комарова і вул. Гарматну було недостатньо! Коротше кажучи, ми були в кілометрі від вас в іншому парку (який, до речі, також потребував очищення) на іншому боці Комарова, причому в центрі якого виднілись залишки не то ставка, не то озера :(
Урок для себе я виніс, але бажання брати участь у таких акціях тільки збільшилось. Тому дуже прошу, запрошувати на такі заходи! Обіцяю більше не дезорієнтуватись на місцевості *oops*

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей