Новые дёрты в дубках

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
Freerider
* * * *
Стать:чол

Повідомлення Freerider » 21.12.03 22:24

Это для "dosperado", а для меня можно и с большого начинать,
а вот малые точно нужны чтобы может создать другую группу участников которые на больших прыгать не смогут

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 21.12.03 23:10

Логічно, але для тренувальної траси, плюс коли у тебе землі купа, плюс малий бульдозер.
Ми ж зробили майже так, але самий малий не зовсім малий,я к того хотілося. Там дира до 5 метрів посередині. Чи може Дімка, я помиляюся. А після цих дощів посадка взагалі відїхала...ги.

Я гадаю, що ми ще встигнемо зробити пару малих даблів для розкатки. Але на то все треба час і робочі руки.
RIDE WILD!

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 21.12.03 23:15

Так всё-же приблизительо в каких числах хотите устроить соревнования :duma: :duma: :duma: , лучше чтоб грязи небыло :58: , когда всё замёрзнет или высохнет

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 21.12.03 23:31

Я планую, як тільки, так відразу ж.
Але, я ж не хочу лажанутися, зпросити купу кіношників та купу поважних людей, а там будівничий майданчик - все перепахано, багнюка. Тому прийдеться трохи почекати. А зараз - тренуйся, може ти і виграєш. Призи будуть такі, які ще ніхто у нас не робив!
RIDE WILD!

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 21.12.03 23:42

Если будут классные призы, то конкуренция
будет нехилая(я так думаю) Вообшем будем начинать активно
подготавливатся.

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 21.12.03 23:52

"-Ещё выше! -Ещё выше!" прямо гигантогмания какая-то. Я посмотрев на токак на нашем небольшом фанбоксе москвичи выпрыгивали на метр-полтора(мы на нём вообще не прыгали -- маленький). Я понял что не в высоте трамплинов главное -- главное уметь на них прыгать. Конечно копать легче чем учится прыгать! А вообще я думаю что на ТАКИХ(я имею в виду "пекельну" трасу) трамплинах у нас никто толком не умеет прыгать (очень рад буду если ошибаюсь) но для того что б уметь реализовать полностью потенциал большого трамплина одного сезона мало! Да и над безопасностью работать/копать/ и работать! Как по мне лудше бы они были не такие высокие но шире, по крайней мере приземление!!!
З.Ы. ту ATBOARDER: А то что я говорил что слишком резкое приземление- ошибался!
Час-другой пролетит, словно, птица,
И настанет пора подкрепица!

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 22.12.03 07:26

Я тебе скажу в первом трамплине все нормально на второй может немного скорости не хватает но это моё мнение
А по поводу того что копать легче чем прыгать ну Винни, Я конечно понимаю что тебе пора уже на X-Games ехать и призы выигрывать но а мы пока покопаем и на собственном опыте опробуем все свои ошибки :kost:
Я думаю Кован сам учился прыгать никто его не учил и мы сами научимся :zel:

counterfeit
* *

Повідомлення counterfeit » 22.12.03 15:05

Тогда , на Урбании, казалось бы на небольшом вылете москвичи летали очень высоко..Это я так,оффтоп к тому, что высоко лететь можно с небольшого вылета.
На соревнования может и мы (Запорожье) подтянемся.
sex drugs electroclash

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 22.12.03 17:26

Всім вітання,

Для Віні-пуха,
Дорогий друже, перше, ВМХ та байк (я промовчу про ДХ) - така ж різниця, як літак та гелікоптер. Стриб на байку, трохи але відрізняється. Друге, понти з стрибками - не для нас. Ми всі вчимося стрибати, звикати до висоти. Третє - нам москвічі не приклад, вони пункткик у побаченому, оскільки не такий вже і великий прогрес у них. Як би ти французів бачив, от б ти здивувася від стріту, дьорту да взагалі майстерності райдінгу. Та є чому вчитися.

Для всіх інших - немає гігантоманії ніякої, є потреба у реальному звиканні до висоти, потреба у відпрацьованої координації рухів і т.д. і т.п. Он Дімка, понти не колотить - він стрибає всього навсього з серпня місяця! Але прогресує як!

І головне, ТРЕБА БІЛЬШЕ ПРАЦЮВАТИ, ніж розмови вести, про те як погано всім живеться-катається, що не має умов і т.п. Я тут перконаний, що більшість мене підтримає. Чи не так?
RIDE WILD!

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 22.12.03 19:10

to ATBOARDER поддерживаю! Пусть Винни Пух посмотрит не на Москвичей, а на BMX-ров мирового уровня, дёрты там у них не из маленьких. Хотя маленькие тоже должны быть обязательно, на
них трюки хорошо учится делать, а на больших кайфово прыгать.

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 22.12.03 19:51

:abor:
:plus:

UFO
*

Повідомлення UFO » 22.12.03 19:56

2 ATBOARDER

Сережа, полностью согласен. Радует, что в Киеве есть люди, которые хотят делать и ДЕЛАЮТ. Критиковать легче всегда. Кстати, безопасность больших дертов в том, что их устрашающий вид отпугнет многих желающих :) Да, по моему скромному мнению прыгать их будут немногие, для остальных можно рядом построить приятную трассу с небольшими дертиками, дропчиками, волнами и колбасней на спуске - народ будет получать кайф от катания, средний уровень катания будет расти, в Киеве, наконец-то, начнет формироваться рынок и спрос на качественную технику.
Офф: Скинь, плиз, свой E-mail мне на construction@ukr.net

Константин.

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 22.12.03 20:09

Я имел в виду немного не то что все подумали! Я имел в виду что как мне кажется в прыжках да и в спорте должна быть эволюция а не революция! Что уится нужно от малого к большему а так как все мы учимся... А про москвичей я говорил для сравнения поскольку разница не так велика как с западом! И что нужно уметь использовать потенциал средного трамплина и уметь на нём прыгать а не напрыгавшись и разочаровавшись в высоте строить ещё больший трамплин а не повышать своё мастерство! Потому что насколько я понял то высота прыжков у нас развивается не от мастерства а от высоты трамплина (хоть я буду рад если ошибаюсь)!
З.Ы. Выпады насчёт Икс-Геймс считаю совсем неумесными если есть какието личные претензии или недовольство пиши в мыло!!!
З.Ы.Ы. На размеры западных трамплинов вы смотрели только вот по непонятным мне причинам не обратили внимание на то что приземление делается по крайней мере шыре вылета раза в два!
Да и опыт катания на западе не в пример нашему!

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 22.12.03 20:29

Моя критика это никак не проявления моего плохого отношения к тому что делает Сергей и все кто копал и принимал участие в постройке трамплинов! Но недостатков нет там где вообще ничего не происходит! Все мы учимся и прыгать и копать а поетому зачем заранее усложнять себе жизнь и ставить себя в заведомо неудобные условия! Большие трамплины – хорошо. Высокие и длинные вылеты – ЗАМЕЧАТЕЛЬНО! Но нельзя зыбывать про безопасность! Везде где я читал и смотрел про строительство дёртов говорится про то что приземление должно быть ШИРОКИМ!!!, ровным и твёрдым что б чуствовать себя уверенней.
Вообщем всё что я тут пишу сводится к двум вещам:
1. Приземление должно быть широким!
2. Я думаю что лутше пускай трамплины будут ниже но безопасней но это уже лично моё мнение!

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 22.12.03 20:32

Кому эволюция, а кому и революция! Вообщем кому как.
А я считаю, что трамплины должны быть рзные.
Как мне кажется разница между западом и Россией довольно
большая.

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 22.12.03 20:56

а яка різниця, чи Росіяни їздять так як на заході чи гірше??? нам то від цього ні холодно ні гаряче!!??? Схаменітся! ми живемо в Україні, і не моаємо ставити собі мету "от Росіяни" ми самі вчимося стрибати та будувати, і робимо це як вміємо! і прошу помітити що зовсім непогано ми це робимо, точніше ролбять це Сергій з Дмитром (безпосередньо про Дубки) і чесно кажучи можна обійтися і без критики...
А преземлення треба робити таким широким, як потрібно тим, кто на цих дьортах стрибають, чкщо їі задовольняє така ширина, так воно й буде... в кінці кінців, кожен митець свого щастя

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 22.12.03 21:27

Друзі,

Не треба сваритися! Ми всі маємо спільну мету - створити для себе такі умови, де кожен міг би, враховуючи свої здібності, набувати майстерності світового рівня.

Вінні, ти правильно підмітив - не у висоті справа, але!!! Розімр велосипеда та його вагу завжди треба враховувати. Порівняти мій ДХ та твій ВМХ все рівно, що Юрка Американець (фрістайл-МХ) буде стрибати на наших пекельних горбах. Ти розумієш про шо я веду.

А чужого треба навчатися, та йти вперед і бути кращими за москвічей і всяких інших. Ми це - ми, а вони - то вони. Нам треба більше працювати над собою. У цьому головний аргумент! Нам треба допомагати один одному! У цьому другий аргумент.
RIDE WILD!

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 22.12.03 22:13

ну что вы ребятки так заводитесь :kolobok:
мы ведь как я понимаю все хотим одного - получать кайф }) })
и если кто то ловит кайф от мега-дерта это класс но не надо забывать о нашей немалой роли в популяризации МТБ
А еще как чел с опытом могу сказать что все хорошо что хорошозаканчивается и в кайф ли получить травму на плохо подготовленом приземлении и сидеть неизвестно сколько дома :duma: :duma:

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 22.12.03 22:26

А в принципі це добре, що всі такіє "заводніє"... ги.
На вихідних нам цього "заводу" у одне місце, та стрибати....
Сьогодні ми з моїм другом мотокросером амортик Мanitou Swinger 6 way з мого ДХ розібрали... там сальничек прохудився.
Тепер є досвід ремонтування амортиків такого хай-енд рівня. Якщо комусь треба порада, допомога - звертайтеся!
RIDE WILD!

Anonymous

Повідомлення Anonymous » 22.12.03 22:51

ATBOARDER а сколько вила "отбегала"??

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 22.12.03 23:14

Це не вилка, а амортик, тобто rear suspension system. У мене ж стоїть монстер Т 200 мм. А під пятою точкою Маніту Свінгер. Це типу у 2003 році одна з передових розробок на 6-позицій регулювання. Але згідно слів мого другана, профечійного мотокросера, амортик зроблено максимально просто. Не так як на МХ. Всім власникам амортиків раджу зробити або купити захист на поршневу, оскільки бруд попадаючи на стрижень поршня псує пильник а там і сальник починає масло зливати. Бруд у середину залазить.
RIDE WILD!

Freerider
* * * *

Повідомлення Freerider » 23.12.03 00:47

А говорят, что большинство современных амортеров, под высоким давлением и что если их разобрать то без особой установки он не будет работать?

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 23.12.03 00:53

Ту ATBOARDER: Ты так часто намекаеш что БМХ мол меньше и трамплины для него меньше только вот это не совсем правда. Просто Ты на своём большом и страшном диване можеш позволить себе ошибатся! Я же на своём маленьком и нещасном (но не менее прочном если не более) БМХ не имею права на ошибку меня не спасёт вилка или супернавёрнутый аморт. БМХ гораздо легче управлять в воздухе но если хочеш что б всё было чики-пики то нужно твсё сделать правильно. А БМХерские трамплины не меньше МТБешных просто они немного другие. вот яркий пример: http://www.mybmx.com/gallery/dirt/akn?full=1
или вот:
http://www.mybmx.com/gallery/pros/aag

З.Ы. А как вставлять фотки?

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 23.12.03 01:35

По аморту,

Таки він не буде робити. Поперше тиск, він для того і закачується. Доречі, ми з друганом останній раз аморт азотом закачали 10 атм. Типу спробували, як кросери роблять. Єдиний мінус, коли зкручуєш клапан зтравлює 1-1,5 атм, тому треба завжди перекачувати трохи. так мені друган радить, а він на тому знається!

Стосовно репліки Пуха, про розміри.

Пух, мені ВМХ подобається, тому заспокойся з доказами, що літають і ті і ті високо. Не збираюся я ВМХ принижувати. Але під байк траса, то траса під байк. Приклад - Ред Булл Австралія Серпень 2003 року. Фіг би там на ВМХ-і хто запригав би - Найквіст чи Настаціо. Хоча вони дійсно як оті богі літають. Кожному своє. А от стосовно свого мініатюрного велика та мого "дівана" ти не правий. Якби така 27 кг дура тебе б накрила з висоти 6 метрів та на голову, ти от Жеку запитай, він бачив такє на власні очі. І які там у *** амортики та вилка у 200 мм. Уяви - вилка 5 кг важить!

Тому на цьому давай цю суперечку закриємо.

для ВМХ-а ми будемо рити свій дьорт, я вже місце знайшов. Тому жирочком запливати тобі не прийдеться, як ти писав у розділі ВЕЛОпарк. Скоро до лопати та вперед, задоволення зводити з землі.
RIDE WILD!

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 23.12.03 07:32

Да хоть бы кто приехал и помог копать вместо того что бы спорить не про что
:zabast:
А да Я вспомнил что копать же веселей чем прыгать

:molba: :58: :plus:

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість