Новые дёрты в дубках

Форум поклонников крутых спусков, дропов и полетов.
Svinec
Новые дёрты в дубках

Повідомлення Svinec » 11.12.03 20:44

Приехал в дубки попрыгать, а там уже другие дёрты, да ещё КАКИЕ !!!! даблы 2-2.5 метра в высоту, выросли в 2-а раза больше чем были. Самое интереное что я сомниваюсь что кто либо на них прыгал. Есть пару следов на первом и то наверно кто то закатил велик наверх и оставил след :\ Для кого рыли? Этот вопрос я услышал от одного участника создания этих дёртов. Может кто покажет как на них прыгать? А то нарыли и никто не прыгает... Может кто захочет испытать дёрты в эти выходные 13-14 числа? Хочу научиться :)

DR. ART
* * *
Стать:чол

Повідомлення DR. ART » 11.12.03 20:59

Ты сомневаешся что на них прыгали? Я видел, прыгали (по видео правда, но все же). Вот даже фотки есть. Правда это фотки относительно старые, сейчас дёрты приобрели более законченный вид.
Безумец который прыгает на дёрте - это Сергей Червинский (MBS).

Зображення

Зображення

Вот такие вот дела...

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 11.12.03 22:37

хм, мне разсказывали, что Сергей там какие-то злые, точнее злющие дерты прыгает, но я не думал что до такой степени...

Deranged
* * * * *

Повідомлення Deranged » 11.12.03 22:43

Трамплино-дроп на Лысой против этого - детский бугорок с малюсенькой 2-метровой ямкой...
:o
Срочно фулфейс надо приобретать :duma:
Зображення

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 11.12.03 22:50

ага не только фулфейс, но и защиту на усё.. и вел полюбому хороший надо... :duma:

вот у Сергея все это есть, но для того что б так прыгать надо еще обезбашености и техники... без этого никак... :gerl:

Svinec

Повідомлення Svinec » 11.12.03 23:05

Да дёрты сейчас ещё чуть по выше и по прямей. Но всё же, кто нибудь покажет как на них прыгать?
И ещё раз о старом - ГДЕ НА ЛЫСОЙ !!!! Надоели, сказать что ли сложно?

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 12.12.03 00:05

На лысой мне не понравился... А обьяснить как его найти сложно да и не стоит тебе туда с беличей ехать!
Час-другой пролетит, словно, птица,
И настанет пора подкрепица!

Svinec

Повідомлення Svinec » 12.12.03 09:13

Почему не стоит, я начинающий. А ради этого я и с беличей доеду. И можно кусок карты вырезать если что....

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 12.12.03 16:48

Да дёрты сейчас ещё чуть по выше и по прямей. Но всё же, кто нибудь покажет как на них прыгать?
И ещё раз о старом - ГДЕ НА ЛЫСОЙ !!!! Надоели, сказать что ли сложно?
хм, по прямей это как? :duma:

BeatON
*

Повідомлення BeatON » 13.12.03 00:41

ДЕРТЫ типа хорошие стали и всем извесные а то что их капали с самого начала 3 меленьких триалиста с ВЕНОГРАДАРЯ никто и незнает...... не начали бы мы их рыть ничего бы и небыло.......

SSB 4EVER
Велосипед и жену не давай никому!

BeatON
*

Повідомлення BeatON » 13.12.03 00:42

я про те что вверху типа на тех на которых Червинский прыгает.
Велосипед и жену не давай никому!

Svinec

Повідомлення Svinec » 13.12.03 13:42

я про те что вверху типа на тех на которых Червинский прыгает.
А ты прыгал? и те кто рыл?
А "дёрт по прямей" - можно увидеть на фотке, видно что не много кривой был...
Я только на маленьком прыгал, на большой пока не решаюсь, вдруг не допрыгну..... :)

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 14.12.03 21:57

Я эти дёрты с Сёрёгой рыл мы там бываем на выходных по утрам
Вот скоро закончим трамплин через приярок вот там 10-12 чистого лёта но наверное будем прыгать весной }) }) })

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 14.12.03 21:59

Да и скоро будет сайт и там сможете увидеть все фотки

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 15.12.03 01:50

О так!

Незабаром всі, хто трусится від дьорта та агресивного райдінгу на ДХ або дьорт великах, або ВМХ лісапєтах плюс маунинбордах зможуть реально "прозрєть" пострибавши або спострегіаючи стирбунів на трасі, яка називається не "Дубки", а з жовтня місяця "Hell Track" чи по-нашому "Пекльні горбики". Докладно про специфікацю траси читайте у розділі "Велопарк".

Дякую всім, хто допомагав і продовжує допомагати мені у тому конструюванні. Особлива подяка своєму напарнику по польотам Дмитру та Сергію, що копав зі мною найбільше від усіх!

Стосовно там репліки про тріалістів-першопочатківців, то маю зауважити, що місць у Києві чимало, тим більше мені з лісового на сирець пертися не так вже і близько, хоч і на авто. Лише з повагою відзначу Вовчика та Сергія "Довгого", які мене запросили туди ще у Серпні місяці. Вони і є прародітелями тих перших трамплінчиків. Спасибі Вам, монстри, і приїзжайте тренуватися, для Вас там є маленький дабл 2.5 м. прольоту!!!

Сергій.

Винни Пух
* * *

Повідомлення Винни Пух » 15.12.03 18:27

Смотрю на улицу и понимаю что глобальное потепление и повышение температуры солнца влияет на укр климат скоро сезон будт продолжатся весь год. Даеш новогодние соревнования во всех выше указаных дисциплинах с большими призами и про из-за рубежа или по крайней мере из ближнего зарубежья!
Час-другой пролетит, словно, птица,
И настанет пора подкрепица!

Cannibal_KOR
* * * *

Повідомлення Cannibal_KOR » 15.12.03 22:35

не боись Пух, скоро все станет на свои места, и на улице снова станет холодно...

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 16.12.03 00:38

Hello Pooh,

Дякую за підтримку, друже. Може якщо матимеш час на вихідних, давай поїхали закінчимо той самий великий дабл через приярок? Маякни які у тебе плани на вихідні, а там вирішимо.
До речі, я поставив новий руль та винос ДХ Фанн Фет Бой Слім. Сабака бєшена, велик став трохи важчим і я з першої спроби - НЕ ДОЛЕТІВ! Заднім колесом врізався у посадку, разом із байком неконтрольований фронт-фліп, удар!

Слава Богу вдягнув бодіармор та фул-фейс. Safety Gear Rules!,
результат кілька гематом та натхнення на нові стрибки. Прихзодиться відтепер ще вище розганятися, але який кайф від суперового ДХ обладнання.

Сергій.

UFO
*

Повідомлення UFO » 16.12.03 10:06

Сергей, большой респект тебе!
Трасса - класс! Могу подъехать на выходных покопать. Мой фронт-флип в октябре там закончился переломом ключицы, но уже пора разрабатывать руку перед Карпатами ;) Ты в субботу или в воскресенье собираешься?

Константин

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 16.12.03 10:37

To UFO,

Привіт, дякую за підтримку, ми збираємося там закінчити отой самий-самий "Пекельний горб" Гадаю там чимало людей не долетить.... то я жартую, так по-чорному. Але перший стриб буде мій. Там вже висота така що можна разів 5-ть у штани накласти... ти спробуй на байку розігнатися та виїхати на виліт. Коли під ногами прірва із ямою та висота під тими ж ногами у 6-8 метрів....жах! Але чесно, мене вже аж трусить перестрибнути його!
Тому зараз ми намагаємося його закінчити, поки погода дозоляє. У пятницю ввечері зпишемося та домовимося, бо ми там з самого ранку у субботу з лопатами та байками.

Сергій.

UFO
*

Повідомлення UFO » 16.12.03 12:39

ОК. Можете рассчитывать и на мою помощь с лопатой в субботу до 12-00. Кстати, потом еду гонять картинг на Ледовый, если есть желание - можно присоединиться, у меня там 20% скидки есть.

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 16.12.03 12:46

Дуже гуд, що підскочиш! Єдине що у мене лопат у машині штук 5-ть, то можеш не паритися з лопатою, якшо байком будеш туди їхати. Якшо авто тоді ок! Може і закінчимо посадку всі разом.

Сергій.

Svinec

Повідомлення Svinec » 16.12.03 17:33

Да в нас є справжні монстри ДХ, та ще й щирі українці! В мене аж
гордість взяла! Було б дуже цікаво подивитись, та й допомогти у
будівництві. Та в мене байк ще не їздить. Треба одну частину поміняти.
В мене є таке питання - а що буде з тим горбиком, що біля пекельного
горба? Початок є, а кінця нема, може він у проекті? Та ще одне - може
зробити трмпліни для початківців(як я)? Наприклад не дабли, а цільні
- для тренування. Дабли, що були, я пробував з Константином :)
Мені подобались і як для початківця - кайф неймовірний. Дуже жаль що
їх більше нема. Для мене залишився тільки один маленький дьорт. Але і
на тому дякую, що не забули про інших. Був на лисій горі у неділю, кортило побачити отой дроп. Так він не такий вже і страшний як говорять(хоча один вже з гіпсами на руках ). Пекельні горбики більше і пекельніші.
А жарт, щодо "не долетить чимало", доречний. Мені аж стрибати
перехотілося x( :zel: У Картпатах мабуть классно, але доведеться мені
бороздити сніги Київа. Отак.

ATBOARDER
* *

Повідомлення ATBOARDER » 16.12.03 20:15

To Svinec,

Приємно, що перша людина укр.мовою заговорила! Для початківців є маленький дабл, він супер безпечний, супер технічний, абсолютно не страшний! 2.5 м прольоту. Приходь, я тобі покажу, як на ньому треба себе вести.
Отой самий "Пекельний горб" ми вже почали доривати. Виліт переробили, він став вище та дальше трохи за попередній. Плюне у довжину та висоту сильно. Я гадаю середня висота стрибу буде 6-7 метрів, довжина метрів 15. Я маю на увазі точку приземлення від точки вильоту. Повірте мені, це не так страшно. Страшніше було, коли я перший раз перепригнув посадку та приземлився, скоріше викинув байк та на ноги хлопнувся, за посадкою на рівну землю(самий здоровий дабл №1). Он Дімку запитайте він то все бачив, от тоді всі прозрелі - висота була просто ох***на! До 6 метрів по задньому колесу. Я можу і збрехати на кілька см, але це казали хлопці що бачили мій перший стриб. Кажу до того, що нічого у тому страшного не має.
Вирішив стрибати - стрибай! А почати є тепер з чого, приходь-приїзжай у суботу до "Пекельних горбів"! })

GRAVER
* * *

Повідомлення GRAVER » 16.12.03 20:36

Ага 8)

Повернутись до “DH - Freeride - Dirt - Street”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей