Сердце

Обговорення питань нашого здоров'я
Dgur
*
Стать:чол
Сердце

Повідомлення Dgur » 26.10.05 14:37

Я катнув в цю суботу 124км, останні 10км їздив на одній силі волі, все іне боліло,
потім в неділю катнув 30км, був стомлений офігенно
А в понеділок на першій парі в універі мало не вмер прям на парі, тіпа спочатку шось здавило серце, потім стан передобморочний, я в шоці думав все вмираю. Але нічо вийшов на вулицю подихав повітрям, але все одно колбасить до сих пір, фігово якось. Думаю стенокардія чи шось. Видно вгробив серце на своїх марафонах(який в мене пульс був не знаю ) + нерви в універі. І до сих пір не можу понять шо зі мною, вроді нормально, але стан шоковий, ковбасить. Нічого нормально зробить не можу, чо робить?
Як я поняв я вгробив серце, на високих частотатах пульса, де можна пульсонометр купить? І якшо знаєте то де в Луцьку? Бо я вже читав шо після таких поїздок як в мене спорстмени вночі вмирали :(
А я жити хочу!

Redg
заноза в за....
Стать:жін

Повідомлення Redg » 26.10.05 14:51

Вважаю, що насамперед тобі потрібно звернутися до лікаря і терміново. А пульсометр придбаешь, коли лікарь взагалі дозволить навантаження....
Если долго сидеть на берегу реки, рано или поздно мимо проплывет труп врага

dexter
* * * *

Повідомлення dexter » 26.10.05 14:51

Сначала к кардиологу, наверняка даст напрвление на кардиограмму. А потом, когда купишь все лекарства, что прописали будешь интересоваться пульсометром

И главное никогда не забывать, что велик нам дан для поддержания и укрепления здоровья, а не для того чтобы умереть молодым.

Как говорит мой дядя из Одессы: "не надо быть чемпионом! просто регулярно занимайся спортом"

Pooh
Модератор

Повідомлення Pooh » 26.10.05 14:52

к доктору,

скажу где купить пульсометр после того, как принесешь справку от врача, что ттебе на велике можно ездить.
Сдай кровь - спаси жизнь! http://www.donor.org.ua

Повернутись до “Здоров'я”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей