В целом да. Скажем так, я верю в порядочность людей в нашей стране, по крайней мере в то, что у нас достаточно зрелое общество не связываться с мелким криминалом.Ага, підтвердити або заперечити віру в людей (порядність, мораль, менталітет, емпатія, ставлення до матеріальних цінностей і т.д.). І зробити з цього якісь узагальнення... Я правильно накидав основні тези стосовно соціального аспекту?
Статистичний аналіз і закон великих чисел при прогнозуванні імовірностей ніхто не відміняв. Хоча віра часом сильніша за всілякі матеріалістичні закони...
Вот тогда действительно интересно будет, что из этого выйдет![]()
Интересно было бы провести еще и другой эксперимент. Купить болгарку на аккамуляторе и подходить к прохожим, предлагая за цену велосипеда + 20$ баксов сверхуСкажем так, я верю в порядочность людей в нашей стране, по крайней мере в то, что у нас достаточно зрелое общество не связываться с мелким криминалом.
У мене також історія з життя. Приблизно пару місяців тому стою на червоному, перехрестя біля м. Оболонь, якраз навпроти Великої Кишені, дають зелений, рушаю, і тут збоку виринає велосипедист та їде в моєму напрямку по Малиновського, спочатку не звернув на нього уваги, але там буда така велика вісімка, що зад аж кидало в сторони, при цьому їхав він досить швидко, мене це заінтригувало, пришвидчився та не відпускав, так ми "пролетіли" десь пару км і біля кіосків поруч з Сільпо він стопнувся, я також, далі вже цікавіше. Він бере пляшку пива і запалює цигарку, я обмежуюсь стаканчиком кави, розглядаємо один одного, у нього вигляд звичайного "пацанчика-гопстоп", після цигарки він наважується... запропонувати купити "його" велосипед! Відразу все стало зрозуміло чому так швидко рухався корч, вочевидь тікав з місця злочину. Спочатку хотілося набити фейс, але подивився на "пропозицію", це було щось типу туриста/стартона, все в жахливому стані та на вигляд мабуть мого віку, а вісімки, як писав вище, настільки маштабні, що при русі пепелац кидало із сторони в сторону, як на мене, то справжньому власнику було настільки наплювати на свій велосипед без обслуговування, що він не вартий зусиль по поверненню, тому просто відмовився від пропозиції (так і не розпитав за скільки, але мабуть дуже щедрої) та поїхав далі, правда успіхів у продажу не бажав. Так ось, як би тоді "пощастило" саме твоєму велосипеду, то твоя віра в порядність людей по критерію належності до країни все зійшла би нанівець?Скажем так, я верю в порядочность людей в нашей стране, по крайней мере в то, что у нас достаточно зрелое общество не связываться с мелким криминалом.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 238 гостей