Ну, так рабочий день все же, надо с работы за велом еще успеть заскочить. Максимум на полчаса раньше могу сместить, если другие участники будут не против.Эх, время для меня позднее...

Ну, так рабочий день все же, надо с работы за велом еще успеть заскочить. Максимум на полчаса раньше могу сместить, если другие участники будут не против.Эх, время для меня позднее...

За опадами в оперативному режимі зручно слідкувати ось тут, судячи із напряму вітру, основні хмари прогуляються північніше і Київ лише трохи зачепить або взагалі пронесе на межі.Хоть погода не очень, рискну все же прокатиться... Желающих испытать судьбу прошу взять с собой дождевики, но будем надеяться проскочить до осадков.

Какао/кофе попили, цветы проверили (они - на месте
  Какао/кофе попили, цветы проверили (они - на месте   ), увидели лошадку, посетили ночной Вышгород, который оказался неожиданно симпатичным в темное время - удачно подсветили. Ну и, конечно, вид со смотровой был, как всегда, прекрасен, и в то же время я отметила, насколько неуловимо разным он бывает в зависимости от сезона, от освещения и от погоды - в этот раз он тоже был каким-то новым. Те три капли, которые упали с неба уже совсем поздно, дождем считаться никак не могут, так что обошлось без осадков
 ), увидели лошадку, посетили ночной Вышгород, который оказался неожиданно симпатичным в темное время - удачно подсветили. Ну и, конечно, вид со смотровой был, как всегда, прекрасен, и в то же время я отметила, насколько неуловимо разным он бывает в зависимости от сезона, от освещения и от погоды - в этот раз он тоже был каким-то новым. Те три капли, которые упали с неба уже совсем поздно, дождем считаться никак не могут, так что обошлось без осадков 

"безумству храбрых поем мы песню..." (с) Это действительно круто - респект и уважуха50км с грунтами, песком, корнями и апами на BMX'е - реально - тест пройден

Разве что в каком-то сокращенном формате - по ПДН, покупаться, кофе на набережной и по домам. Т.к. я скорее всего до 19.00 буду занята, то есть раньше 19.30 выехать не смогу.В этот четверг покатушка намечается ?

) Старт о 19.00 від кораблика (Героїв Сталінграда, 2). Темп, як завжди низький і дуже низький, тож треба розраховувати свої сили
) Старт о 19.00 від кораблика (Героїв Сталінграда, 2). Темп, як завжди низький і дуже низький, тож треба розраховувати свої сили  На маршруті можливе купання за бажанням учасників. Туди просуваємось грунтами через ПДН, у зворотній бік вже їхатимемо в темряві, тож будемо рухатись по велодоріжці. Машин намагатимемось уникати по-максимуму. Дистанція приблизно 30 км. Можна брати з собою дітей від 8 років, якщо ви впевнені, що вони подолають цю дистанцію.
 На маршруті можливе купання за бажанням учасників. Туди просуваємось грунтами через ПДН, у зворотній бік вже їхатимемо в темряві, тож будемо рухатись по велодоріжці. Машин намагатимемось уникати по-максимуму. Дистанція приблизно 30 км. Можна брати з собою дітей від 8 років, якщо ви впевнені, що вони подолають цю дистанцію. Цей четверг (12.10) стартуємо від оболонського кораблика (Героїв Сталінграда, 2) о 19.00. Їдемо до Маріїнки. Оскільки вже темно, то буде 100% ацвальт
  Цей четверг (12.10) стартуємо від оболонського кораблика (Героїв Сталінграда, 2) о 19.00. Їдемо до Маріїнки. Оскільки вже темно, то буде 100% ацвальт  , але з іншого боку, завдяки цьому ми можемо не боятися опадів напередодні. Не запізнюйтесь, оскільки на вулиці ввечері вже зимно і чекати довго ми не зможемо. Темп буде низьким, як зазвичай, тож одягаймося достатньо тепло.
 , але з іншого боку, завдяки цьому ми можемо не боятися опадів напередодні. Не запізнюйтесь, оскільки на вулиці ввечері вже зимно і чекати довго ми не зможемо. Темп буде низьким, як зазвичай, тож одягаймося достатньо тепло.
 И все это было! А еще были живая музыка, интересное общение, апы и вертолетики в темноте, команда, которая не испугалась дождя на старте, не сдалась и не разбежалась по домам. И была еще моя эпичная черезрулька!!!
  И все это было! А еще были живая музыка, интересное общение, апы и вертолетики в темноте, команда, которая не испугалась дождя на старте, не сдалась и не разбежалась по домам. И была еще моя эпичная черезрулька!!!  А напитки нам готовил велотоварищ, который водит грузовой велик весом в 400 кг.
 А напитки нам готовил велотоварищ, который водит грузовой велик весом в 400 кг.  Вот так!!!
  Вот так!!! 

24.04, тобто вже сьогодні. Вишгород грунтами, або дорогами з малою кількістю машин. Старт о 19.00 з глухого куту Оболонського проспекту (біля автомийки Веселі шланги
 24.04, тобто вже сьогодні. Вишгород грунтами, або дорогами з малою кількістю машин. Старт о 19.00 з глухого куту Оболонського проспекту (біля автомийки Веселі шланги  ). Темп - низький і дуже низький. В програмі - чудові апхільчики, смотрова площадка над Київським морем, Вишгородська набережна з гарячими напоями. З собою мати світло, бо повернення буде у темряві. Ввечері може бути прохолодно, тож вдягайтесь за погодою.
). Темп - низький і дуже низький. В програмі - чудові апхільчики, смотрова площадка над Київським морем, Вишгородська набережна з гарячими напоями. З собою мати світло, бо повернення буде у темряві. Ввечері може бути прохолодно, тож вдягайтесь за погодою. 
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей