Ви женетеА почему и как веломагазины кому-то советуют что-то конкретное, мы все тут и так хорошо знаем.
Де щось конкретно радили ?

Жоден клієнт за 20 років продажу не скаже мені, що я йому *впарив* те, що йому не підходить тільки заради того, щоб продати ..
Жодного разу пост з порадою *ось такий Джайнт* ( без посилань) не був видалений
Перед тим, як щось радити людині в магазині я задаю з десяток питань ( вік, темперамент, вага, здоров'я, досвід, пріоритети, мета)
І тільки після цього даю можливість вибрати або покатати на різних варіантах
А ви на підставі однієї вводної - зріст, вже починаєте впевнено стверджувати що саме людині потрібно

При цьому зовсім "мило", коли ровер з шосейною гумою радить людина, яка катала лише на МТБ

Сюди приходять новачки, які вже і так заплуталися, начитавшись форумів та наслухавшись друзів
Наша мета не тупо продати велосипед, а допомогти розібратися
А купа *добрих людей*, які роздають поради ( не звертаючи уваги на те, що автор теми тут навіть не з'являється) відправляються у бан. Вне залежності від того як довго вони тут, або наскільки активно катають
Вчіться з повагою відноситися до нашого часу і не витрачайте даремно своє життя на написання того, що нікому, крім вас, не цікаво

...єдиним адекватним і справді професійним модератором \ консультантом форуму був Mad Camel
Всі інші ( у тому числі деякі працівники магазина)...хочеться взяти кухонний ніж і різати, різати, різати...за такі поради....
Хай так і буде...То може одразу забаните аккаунт, всі ваші "проблеми" одразу буде вирішено, а его спокійне![]()