Помогите с выбором

Трям
Мауглi
Мауглi
Стать:чол
Re: Помогите с выбором

Повідомлення Трям » 13.2.17 21:37

А почему и как веломагазины кому-то советуют что-то конкретное, мы все тут и так хорошо знаем.
Ви женете
Де щось конкретно радили ? :duma:
Жоден клієнт за 20 років продажу не скаже мені, що я йому *впарив* те, що йому не підходить тільки заради того, щоб продати ..

Жодного разу пост з порадою *ось такий Джайнт* ( без посилань) не був видалений

Перед тим, як щось радити людині в магазині я задаю з десяток питань ( вік, темперамент, вага, здоров'я, досвід, пріоритети, мета)
І тільки після цього даю можливість вибрати або покатати на різних варіантах
А ви на підставі однієї вводної - зріст, вже починаєте впевнено стверджувати що саме людині потрібно :eek:
При цьому зовсім "мило", коли ровер з шосейною гумою радить людина, яка катала лише на МТБ :dash2:

Сюди приходять новачки, які вже і так заплуталися, начитавшись форумів та наслухавшись друзів
Наша мета не тупо продати велосипед, а допомогти розібратися
А купа *добрих людей*, які роздають поради ( не звертаючи уваги на те, що автор теми тут навіть не з'являється) відправляються у бан. Вне залежності від того як довго вони тут, або наскільки активно катають
Вчіться з повагою відноситися до нашого часу і не витрачайте даремно своє життя на написання того, що нікому, крім вас, не цікаво 8-)

...єдиним адекватним і справді професійним модератором \ консультантом форуму був Mad Camel
Всі інші ( у тому числі деякі працівники магазина)...хочеться взяти кухонний ніж і різати, різати, різати...за такі поради....
То може одразу забаните аккаунт, всі ваші "проблеми" одразу буде вирішено, а его спокійне :eek:
Хай так і буде...
Зображення

Cheshire Cat
* * *
Стать:жін

Повідомлення Cheshire Cat » 13.2.17 22:19

Трям, не надо пытаться найти между строк то, чего там не было. Если Вы увидели в моем комментарии негатив - обидно, знаете ли. Еще и в клевете обвинили. Но Ваше понимание и мнение я изменить не смогу никак. Прошу прощения, раз так вышло :robot:
Иногда красные шторы, это просто красные шторы. Не надо пытаться искать какой-то скрытый подтекст во всем. Грубость еще никого не украшала и читать подобное со стороны администрации как-то крайне не приятно и обидно :o
Show
Но при этом мне почему-то всегда казалось, что форумы существуют для того, чтобы люди общались и делились своим мнением. Если мнение участников форума тут не приветствуется, почему бы не сделать закрытый форум с предмодерацией? Где бы писали только вопросы, а отвечал магазин? Банить бы никого не пришлось и люди бы не обижались. И споров бы не было заодно. Красота :unknown:
I'm not crazy, my reality is just different from yours... (c)

Трям
Мауглi
Мауглi
Стать:чол

Повідомлення Трям » 13.2.17 22:40

Если Вы увидели в моем комментарии негатив - обидно, знаете ли.
Не тільки в Вашому повідомленні і не негатив
Просто купу інфи, яка ніяким чином не може бути корисною людині, яка заплуталася
nobody теж знатний троль виявився ( особливо якщо зважити на те, що він 10 років за прилавком веломагазина) :o

Я даю поради на підставі аргументів \ досвіду роботи з клієнтами

Я не кажу, що я завжди правий

Але є простий алгоритм як спростити людині вибір

І це моя мета - спростити людині вибір!

..напевно десь 70% людей, які робили вибір на підставі багатогодинного штудіювання форумів \ інетів в кінці кінців купляють зовсім не те, за чим прийшли ...
..а якщо зважити у якій дупі знаходиться наш магаз, але люди тим не менш до нас повертаються - то напевно не через те, що ми їм продаємо те, що їм не підходить .. :gerl:

Я не збираюся відмовлятися від алчної составної :mosking: - людина завжди з радістю придбає велосипед там, де гарно професійно розкажуть, нададуть вибір і спростять муки вибору
Але це зовсім не означає, що для мене не існує велосипедів крім Kellys та Trek
У нас в офісі працівники катають і на Спешах і на Бергамонтах і на Джайнтах і на Скоттах
..на чому тільки не катають ... ніхто не може мені сказати, що я комусь робив зауваження на цю тему
бо в мене є переконання:
ВЕЛОСИПЕД МАЄ ПОДОБАТИСЯ
ВЕЛОСИПЕД МАЄ ЗБУДЖУВАТИ!
А що там на рамі написано - це вже діло десяте..
Ми вже давно

Але з'являється кожен рік якийсь розумник ( я не про Вас) який у кожен пост буде вставляти *інші бренди треба вибирати на інших форумах) :crazy:
...для мене от загадка - що заважає відправити у особисті конкретні посилання на інші форуми, де можна вибрати інші бренди, замість того, щоб кожен раз уточнювати це? #crazy_pilot
Зображення

Повернутись до “Архів старих тем”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей