Это продолжение этой проблемы.Не один мультик, а один НАЙКРАЩИЙ мультик. То трохи різні речі.
В искусстве нет ничего НАИЛУЧШЕГО.
В конце-концов я этот клубок размотаю как шкодливый кот.
Это продолжение этой проблемы.Не один мультик, а один НАЙКРАЩИЙ мультик. То трохи різні речі.
Ура!Наталі, ви хто по гороскопу? Просто цікаво. Бо я Овен
Не придумуй якісь хитрі теорії. Класика - це те, що не тільки взяло високу планку рейтингу при своєму народженні, а й змогло цю планку утримати на протязі багатьох століть. Велика тривалість популярності говорить сама за себе - якщо воно так довго не вмирає, то мабуть люди таки бачать в цьому якийсь значимий сенс, окрім дешевого разового епатажу.То есть было время, когда спорили: наскальная живопись или классика?А хіба колись було інакше? Класика - вона завжди класика.Эпоха наскальной живописи прошла, авангард прошёл, классика не прошла.
Розмотуй-розмотуй. Мені самому цікаво, що буде в кінці клубка. І в мене ще є аргументиВ конце-концов я этот клубок размотаю как шкодливый кот.
Это всё равно что сказать, что компьютеры себя ещё никак не зарекомендовали,взяло високу планку рейтингу при своєму народженні, а й змогло цю планку утримати на протязі багатьох століть. Велика тривалість популярності говорить сама за себе
Чёрный квадрат.Мені самому цікаво, що буде в кінці клубка.
Сто процентів зникнуть. Залишаться тільки сервери, графічні станції і музикальні. Для всього іншого - ноутбук чи планшет набагато зручніші.Это всё равно что сказать, что компьютеры себя ещё никак не зарекомендовали,
исчезнут как авангард.
Тоді нафіга його розмотувати?Чёрный квадрат.Мені самому цікаво, що буде в кінці клубка.
Та нє. По тих ділах є Ванга і купа інших провидців. Я ж просто слідкую за трендами, куди вони рухаються. Це приблизно, як грати на біржі... Що точно не зникне в найближчому майбутньому - так це стоматологія. Карієс не вічний, але щоб його перемогти - людству потрібно повністю перейти на натуропатію. Але це окрема тема і до мистецтва вона стосунку не має... Бо культура харчування є, а мистецтво харчування - ще такого поняття не придумалиХм...календарь Майя уже был. Пора создавать новый, по Варяту. С предсказаниями
Офтопік: за логікою Вар'ята, значить, ноутбук — не комп'ютер.Сто процентів зникнуть. Залишаться тільки сервери, графічні станції і музикальні. Для всього іншого - ноутбук чи планшет набагато зручніші.Это всё равно что сказать, что компьютеры себя ещё никак не зарекомендовали,
исчезнут как авангард.
Нормальний початок творчості. Я також свою трудову діяльність починав фельдшером-лаборантом, часом і какашки на яйця глист приходилось досліджувати, а не тільки аристократично кров з пальця на глюкозу. Зате побачив медицину зсередини. І на власному досвіді уяснив, з чого починається мистецтво лікування. Тому завжди маю тверду переконаність - спочатку треба навчитися фарби розмішувати і академічний рисунок досконально зобразити, і тільки потім уже можна починати вимахуватися і малювати всілякі квадрати_малевича... І так у всьому, а не тільки в мистецтві чи медицині.Я сам после художки и художественного ВУЗа пошёл рабочим на бетонный завод.
А посил такий: що не можна затикати рота і ламати пальці, якщо людина не працює в мистецтві, а так - сторонній глядач, але який дещо вміє, дещо пробує... І намагається в цьому самому мистецтві розібратися і якось ситематизувати свої враження не тільки в сенсі "подобається/не подобається", а пробує навчитися розрізняти напівтони. Я вже 50 сторінок добиваюся, щоб мені хтось пояснив МИСТЕЦЬКУ СУТЬ квадрата Малевича, а мені всі відгавкуються загальними фразами, або ж заявками на зразок "Малевич - бог, його квадрат - божественне творіння, не чіпай його". Мені таких відмазок замало, щоб зрозуміти... Можливо там таки щось цінне і є, але я його не бачу. Так відкрийте мені очі!И? Посыл какой?
В обивательському розумінні - так і є. В ноута немає отого нетранспортабельного ящика-рояля з купою проводів. Хоча формально вони обидва комп'ютери.Офтопік: за логікою Вар'ята, значить, ноутбук — не комп'ютер.
Я Вам уже несколько раз говорил разными словами, что этой самой художественной сути нет. Нет её. Её никто не задаёт, не устанавливает и не указывает. Каждый сам наполняет смыслом то, что делает. Гойя посвятил свою жизнь освещению ужасов войны, Ван Гог хотел помочь живописью проталкивать богословие, но провалил экзамен, Марк Ротко(вич) изучал сам себя, своё внутреннее "Я", кому-то нравится в пейзаж стаффажную фигуру вставить, как фламандским пейзажистам, чтобы не столько удариться в любование, сколько подчеркнуть психологизм. Смыслов у искусства ровно столько, сколько ты сам видишь (плюс контекст). В этом свобода.А посил такий: що не можна затикати рота і ламати пальці, якщо людина не працює в мистецтві, а так - сторонній глядач, але який дещо вміє, дещо пробує... І намагається в цьому самому мистецтві розібратися і якось ситематизувати свої враження не тільки в сенсі "подобається/не подобається", а пробує навчитися розрізняти напівтони. Я вже 50 сторінок добиваюся, щоб мені хтось пояснив МИСТЕЦЬКУ СУТЬ квадрата Малевича, а мені всі відгавкуються загальними фразами, або ж заявками на зразок "Малевич - бог, його квадрат - божественне творіння, не чіпай його". Мені таких відмазок замало, щоб зрозуміти... Можливо там таки щось цінне і є,але я йогоне бачу. Так відкрийте мені очі!
З першим згоден. З другим ні. А зворотній зв'язок де? Чи художник малює тільки для себе? А якже тоді піраміда Маслоу?Никто не требует диплома живописца, чтобы врубаться в живопись. Но ни одному человеку со стороны нельзя позволять указывать искусству, каким оно должно быть.
Уже поправив. Чого не зробиш заради мистецтва.
Варят, можно я Вас нЭжно покусаю, за не использование спойлеров с таким большим количеством видео в одном посте?
У меня страница в хроме крашится =)
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 220 гостей