Супрематизм створила епоха. Час уже пройшов,

Я понял. По Варяту, классика - она классика, её время не проходит.
Эпоха наскальной живописи прошла, авангард прошёл, классика не прошла

Бить линейкой по пальцам будут и дальше.
Супрематизм створила епоха. Час уже пройшов,
Мне нравились мультики из Весёлой карусели.У кого какие любимые мультики в детстве были? Почему?
Наталя, від вашого поста віє якимось сюрреалізмом. Весна, коти. Які живуть дружно... Коти весною ніколи не живуть дружно, то якраз той час, коли потрібно воювати. З іншими котами за самочок. Я вже трохи вийшов з того віку, коли мені потрібно було гризтися з іншими котами за самочок і показувати свою крутизнуАлсо, мальчики, давайте жить дружно!) Все хорошо, никто не умер, скоро весна, много интересных событий. Ну зачем же портить друг-другу настроение
А хіба колись було інакше? Класика - вона завжди класика.Я понял. По Варяту, классика - она классика, её время не проходит.
Эпоха наскальной живописи прошла, авангард прошёл, классика не прошла.
А почему же только в урезаном виде.В
Вот, тоже один из любимых мультиков.
"Большой секрет для маленькой компании". Про дружбу)
[media]https://youtu.be...I[/media]
Прикольно, це типова характеристика готаВарят, а от вашего каким-то тленом и безысходностью)
Cheshire Cat, есть такая штука под названием confirmation bias. Это склонность говорить и слушать только то, что ожидаемо будет одобрено. Эта штука присуща подавляющему большинству людей из скрываемого страха выпасть из социального круга, стать белой вороной. Как говорил Шопенгауэр, самостоятельность мышления — привилегия немногих.
Чтобы держаться в конструктивных рамках, нужно много психологических ресурсов. Для меня, основным является эмпатия, для кого-то что-то ещё. Тут работает сложный комплекс качеств. А что двжиет обсирателями понять просто. Только уважения к этому нет.
Наталі, ви хто по гороскопу? Просто цікаво. Бо я Овен і до зануд себе ніколи не відносив. Те що я вредний і нестриманий - то факт. Але ні разу не занудаАчивка "Зануда Достижение" успешно разблокирована!
Йо, так це ж мій вогняний тригон! Уп'єм за то помалуЛев я
Зустрічне питання? Хто? Я довго прикалувався з гороскопів, майже все життя, поки не нарвався на цікаву дисертацію про циркадні ритми (власне якраз про це, тільки трохи ширше). Тепер не прикалуюсь. Виявляється, то ціла наука (не гороскопи, а циркадні ритми, хоча це власне одне і те ж, ну майже). Можу просвітити, якщо цікаво... Можна й самому копнути в інтернетах, абсолютно не секретна тема.Хорошо, что не козерог.я Овен
Риба?Нелюдь чешуйчатая.
Ні. Астрологія - це шаманство. А от циркадні ритми, на засадах яких астрологія побудована - справді цікаво.Эдит: астрология - это интересно
Сіре на сірому. Це приблизно так само, як "Білий кінь" Гогена, який насправді зелений. Хоча я цього коня показав своїй малечі, питаю "якого він кольору" - і та без запинок і роздумів видає: "білий"Мне больше "белое на белом" нравится)SpoilerShow
Супрематизм, авангардизм, кубизм, круглизм, прямизм, кривизм - тоже классика. Сам же говорил.класика - то не тільки Бах і Бетховен. То і джаз і рок і рокенрол і блюз і рокабілі і кантрі і ще ціла купа жанрів і напрямків.
То есть было время, когда спорили: наскальная живопись или классика?А хіба колись було інакше? Класика - вона завжди класика.Эпоха наскальной живописи прошла, авангард прошёл, классика не прошла.
Вот!Є тільки один мультик,
З круглізмом, прямізмом і кривизмом то ти вже загнув. А взагалі да, я зірки бачуСупрематизм, авангардизм, кубизм, круглизм, прямизм, кривизм - тоже классика. Сам же говорил.
А вообще, Варят, ты звёзды видишь?
Не один мультик, а один НАЙКРАЩИЙ мультик. То трохи різні речі.ОСНОВНАЯ проблема не в том, что современное искусство какое-то не такое,
а в том, что у главного зачинщика этой темы один мультик.
Наскальная живопись бессмертна.Класика безсмертна!
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 263 гостей