Современное искусство :bad:

Змінюється світ, змінюємося ми, змінюються наші велосипеи і тільки ДЕМОКРАТІЇ на Велокиєві не було та не буде.
Wityk
Стать:чол
Re: Современное искусство :bad:

Повідомлення Wityk » 30.1.17 15:16

Але лікарське товариство їм дало фонендоскопом по дурній голові і відправило назад в свою парафію.
Дело в том (на самом деле) в искусстве у вас "врачей" (от слова врать) ничего такого не получится.

Ещё раз говорю: не смешивай всё в кучу.
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Varyat

Повідомлення Varyat » 30.1.17 16:29

в этой теме адекватные люди уже давно отписались
Неадекватні також. Тому став музичну паузу :dance2:, вже надоїло займатися балаканиною про велике квадратне ніщо.
Але лікарське товариство їм дало фонендоскопом по дурній голові і відправило назад в свою парафію.
Дело в том (на самом деле) в искусстве у вас "врачей" (от слова врать) ничего такого не получится.
Фонендоскопом хочеш? :) Ти ж технар. Чого тоді лізеш у мистецтво? Інженерія ближче до мистецтва, ніж медицина?
Сім заповідей старого анархіста (і вічно юного вар'ята в одній особі):

Людина народжується втомленою і живе для того, щоб відпочити.
Тільки творча праця достойна поваги.
Живи як хочеш, але іншим не заважай.
Свобода однієї людини закінчується там, де починається свобода іншої людини.
Життя треба прожити так, щоб не хотілося його прожити ще раз.
Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.
Головною причиною смерті є життя.

Varyat

Повідомлення Varyat » 30.1.17 23:12

Пауза. Музична.

Justin Johnson. Дуже мені його стиль виконання сподобався: ні однієї лишньої ноти, ні одного лишнього руху пальцями, нічого не додасиш і нічого не викинеш, плавне перетікання звуку - кінець попередньої ноти уже є початком наступної. Досконала композиція. Як в художників :).

phpBB [media]

Ось іще одна його робота, на цей раз колективна. Я просто прокайфував, наскільки він шикарно інструмент відчуває :good:.

phpBB [media]

Підозрюю, що він зіграв би навіть на квадраті Малевича :D. Бо на лопаті і на дошці для прасування йому це запросто вдається :o. Також любитель народ подивувати. Модерніст, мабуть :D.
Spoiler
Show
phpBB [media]

phpBB [media]
Оце слухаю його і думаю - і нафіга мені ота вся ваша хитро вивернута з випіздроном модерна? :duma: Якщо я в нормальній класичній формі виконання ще не все передивився та переслухав... Там ще слухати-не переслухати і дивитися-не передивитися. Навіщо мені оці спрощені дитячі малюночки а-ля примітивний квадрат або друга крайність типу заумного "кіна не для всіх", в якому навіть сам автор не допетрав, а що ж він хотів сказати :eek:.
Востаннє редагувалось 31.1.17 14:45 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Яке б рішення ти не прийняв, воно все одно виявиться помилковим - згодом з'ясується, що було ще краще рішення.

Cheshire Cat
* * *
Стать:жін

Повідомлення Cheshire Cat » 31.1.17 14:44

*Вылезает откуда-то из под дивана, пытаясь побороть желание уйти обратно в спячку*
Вот это вы тут настрочили, господа)
А бедный Варят все никак не может оставить Малевича в покое) Тут явно какая-то скрытая симпатия к творчеству. А то уж слишком подозрительно.
Чтобы держаться в конструктивных рамках, нужно много психологических ресурсов.
А вот это тоже верно сказано)
Но все же, была там какая-то особая атмосфера, что ли) Не хватает этого сейчас.
Вот-вот! И это тоже.
Ну, времена меняются.
Вряд ли дело в этом) Скорее - чисто везение. Кому-то повезло, кому-то нет. Но дружный и слаженный коллектив - это чертовски здорово.
------
А вот насчет профессий и искусства я бы поспорила) Хотя это может быть даже как-то глупо.
99% успеха - это труд, терпение и желание самосовершенствования. И профессия человека тут роли не играет. Если очень хотеть и стремиться к своей цели (разумеется, прикладывая какие-то усилия) - можно достичь такого результата, которого сам от себя не ожидаешь) Но это такое.
Тут как с велосипедом. Кто-то считает что это детская игрушка, и в 20/30/50 учиться ездить поздно/не правильно/стыдно. А для кого-то это целая жизнь.
И не попробовав - не узнаешь.
Стать успешным и известным, разумеется, не всем суждено. Но это и не главное в жизни)
Не стоит загонять себя в рамки.

Есть у меня знакомая художница, в диджитале рисует очень здорово. Не с какой-то определенной целью, а для себя. Просто ей это нравится. По профессии - детский врач.
А технарей тоже обижать не стоит) Среди них тоже хватает хороших и умелых ребят.
Кто-то рисует, кто-то ваяет бижутерию, кто-то фигурки из металла (аки художественная сварка), кто-то вон даже из велозапчастей интересные штуки собирает.
Была 2 года назад в Виннице. На витрине какого-то магазина стояли разные фигурки из звезд, кусочков велосипедной цепи и прочих деталей.
Выглядело это очень здорово и не обычно. Жаль, не сфотографировала тогда.
I'm not crazy, my reality is just different from yours... (c)

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 15:12

А бедный Варят все никак не может оставить Малевича в покое) Тут явно какая-то скрытая симпатия к творчеству. А то уж слишком подозрительно.
Не будемо зараз цитувати відомого австрійського психіатра - його роботи і так всі знають :). Але в мене трохи інакше захворювання... :D

Малевич, взагалі-то, і інші, більш пристойні картини писав. Але оцим квадратом взяв і сам себе підставив... Тепер усі його знають виключно як автора квадрата Малевича, а на іншу його творчість просто забили. От хто зараз, не заглядаючи в інтернет і без підказок клубу, назове по-пам'яті якісь інші його роботи? Отож бо й воно... :unknown: Ось тобі і великі цінителі творчості епатажного художника...
Но все же, была там какая-то особая атмосфера, что ли) Не хватает этого сейчас.
Вот-вот! И это тоже.
Ну, времена меняются.
Таки змінюються... Оці он товариші ще зовсім недавно були самим справжнісіньким модерном, на них старше покоління дивилося як на навіжених... А зараз що? Вони уже самі - старпери... Уже класика мого дитинства... Ні, мабуть, все-таки класика юності, в 1988 році, коли вони створили групу, мені було вже дев'ятнадцять.

phpBB [media]
Востаннє редагувалось 31.1.17 15:38 користувачем Varyat, всього редагувалось 4 разів.

Cheshire Cat
* * *

Повідомлення Cheshire Cat » 31.1.17 15:36

Варят, музыка и рабочий коллектив - немного разные вещи)
Первое - несомненно меняется, и это очевидно. Ничто на месте не стоит. Появляются новые стили, и новые, перспективные, музыканты)
Вкусы у людей меняются, что-то выходит из моды. А что-то остается классикой.
Сама я, честно говоря, не люблю русскую и украинскую музыку. Не знаю, чем это объяснить. Но исполнителей которые бы действительно цепляли - единицы.
По этому для меня классикой останется немного другое: Beatles, ABBA, AC|DC, Queen, Modern Talking, Scorpions, Iron Maiden, Thirty Seconds To Mars, Blind Guardian, Dragonforce и многие другие замечательные группы. Но это, наверное, уже дело вкуса и личных предпочтений.

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 15:41

Сама я, честно говоря, не люблю русскую и украинскую музыку. Не знаю, чем это объяснить.
Пані, мабуть, як і я - не любить слів у музиці слухати? ;)

Але то тільки в попсі. А за рамками естради мені навпаки, дуже подобаються етнографія і народна творчість. Звичайно, там немає студійного звуку і голоси часом нагадують п'яних гуляк, але там є щось серйозніше, в такій творчості. Там є душа народу... А для мене таке емоційне єднання важить набагато більше, ніж правильний звук і поставлений вокал. Для мене й наш гімн, як би це банально не звучало - викликає зовсім не формальні емоції. Ну, я все-таки виріс в Галичині, а там сприйняття народної культури і традиції завжди було досить вагомим елементом оточення.

Cheshire Cat
* * *

Повідомлення Cheshire Cat » 31.1.17 16:26

"Пані" ищет в песнях смысл и гармоничность) И дело не только лишь в словах. Голос "солиста" тоже очень на многое влияет.
Мне очень нравятся песни иностранных исполнителей своим разнообразием и осмысленным сюжетом.
Правда, клипы стараюсь не смотреть, а представить сюжет. Тут как с книгами, что ли)
phpBB [media]

У нас же в основном часто встречается всякое в стиле "муси-пуси, пуси-муси", "без тебя, без тебя!" и "медведи на ушах канкан танцевали".
Если порыться в прошлом, когда-то любила Мельницу. Был в их песнях некий сюжет "сказки", что ли)

На каждую музыку найдется свой ценитель. И это личный выбор каждого, ну вот как-то так.

А народное творчество - это уже совсем другая тема :friends: Помню, ездила в Солотвино. Там соленое озеро когда-то было. Так вот там по вечерам народ собирался и пел народные песни. Слышно было очень далеко. Но это было по-своему классно :roll:

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 16:37

Я від цієї Мельниці вже не знаю, де ховатися :). Одна з улюблених груп моєї малечі. Непогана група... Добре, що вона в своєму підлітковому віці хоч якісь більш-менш пристойні групи слухає. Хоча вони мені вже відверто набридли - ну не можу я кожен день слухати одну музику %). Потихеньку пересаджую на своїх ідолів - інструменталка, клавішники, гітаристи. То їй тільки піде на користь - вже пару років музикалки по класу гітари за плечима, нехай звикає хороші речі слухати. А не всілякі квадрати_малевича "муси-пуси, пуси-муси", "без тебя, без тебя!" :).

Cheshire Cat
* * *

Повідомлення Cheshire Cat » 31.1.17 17:16

Подарите детю наушники. Хорошие, которые не сломаются через месяц. И все будут счастливы :good:

В стареньком телефоне все еще стоит вот эта песня на будильнике)
phpBB [media]

Хотя сейчас появилась еще одна группа на Мельницу похожая. Флёр.
Вот только там тематика очень разнообразная. От милого-нежного, до депрессивно-мрачного. Что как-то немного не то.
phpBB [media]

Делиться своими предпочтениями - это хорошо. Главное только свои вкусы силком не навязывать. Насильно, как говориться, мил не будешь. А неприятный осадок останется :gerl:

Максим Козуб
* * *
Контактна інформація:

Повідомлення Максим Козуб » 31.1.17 17:18

Малевич, взагалі-то, і інші, більш пристойні картини писав. Але оцим квадратом взяв і сам себе підставив... Тепер усі його знають виключно як автора квадрата Малевича, а на іншу його творчість просто забили. От хто зараз, не заглядаючи в інтернет і без підказок клубу, назове по-пам'яті якісь інші його роботи?
"Некий злонамеренный", наприклад.

Wityk

Повідомлення Wityk » 31.1.17 17:56

і нафіга мені ота вся ваша хитро вивернута з випіздроном модерна? :duma: Якщо я в нормальній класичній формі виконання ще не все передивився та переслухав... Там ще слухати-не переслухати і дивитися-не передивитися.
Абсолютно верное направление мыслей, только если бы это я думал, то:
хорошего авангарда смотреть не пересмотреть, слушать не переслушать.
И ведь хорошо, что полно людей, которые создают новое, а не так как некоторые: занимаются, упражняются, когда уже пора начинать создавать новое (уловили смысл?).

phpBB [media]
Фантомас.

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 18:42

Малевич, взагалі-то, і інші, більш пристойні картини писав. Але оцим квадратом взяв і сам себе підставив... Тепер усі його знають виключно як автора квадрата Малевича, а на іншу його творчість просто забили. От хто зараз, не заглядаючи в інтернет і без підказок клубу, назове по-пам'яті якісь інші його роботи?
"Некий злонамеренный", наприклад.
П'ять балів! Навіть домашку перевіряти не буду, в інтернеті точно не списував :). "Некто злонамеренный" - точна назва.
И ведь хорошо, что полно людей, которые создают новое, а не так как некоторые: занимаются, упражняются, когда уже пора начинать создавать новое (уловили смысл?).
Вітик, нехарашо. Бо якщо ти папуас і не розумієш, як працює машина, то ти не те, що нову машину не зробиш, ти взагалі ніяку машину не зробиш. Треба спочатку хоча би ноти вивчити і Бетховена навчитись пристойно грати, а потім пробувати експериментувати зі звучанням. Скажу навіть більше - коли я малечі вибирав гітару, щоб займалася в музикалці (а вибирав же ж хорошу, а не просто дошку зі струнами, мені ж потім ту гітару всі вечори слухати :)) - продавець брав екземпляри, які мені подобалися і на кожній видавав такі фуги і сонати, що я аж охренів :o. Я зрозумів, що дальше не піду, що я саме в нього буду купляти інструмент! Тому що він професіонал і з ним приємно працювати. Він розбирається в тому що він продає. Бо зобразити квадрат_малевича (в смислі тупо провести пальцем по струнах) - любий дурак зможе. Але це не покаже характер звучання класичної гітари. На ній потрібно грати, а не брянчати. А для того потрібно освоїти базові навики. Без них - ніякого авангардизму!

Я завжди тримався цієї думки і не збираюсь нею поступатися - спочатку вивчи ноти чи навчися пензля в руках тримати, зобрази мені академічний малюнок чи четверту симфонію Бетховена - а потім можеш хоч гавном картини малювати чи використовувати гітару в якості ударного інструмента чи пробувати інші експерименти. Все. Альтернатив немає. Нічого прикриватися модернізмом, якщо грати/малювати не вмієш.

Wityk

Повідомлення Wityk » 31.1.17 19:03

Варят, вот зачем ты мои слова:
а не так как некоторые: занимаются, упражняются, когда уже пора начинать создавать новое (уловили смысл?).
рассписал в целую поэму?
Тем более, что в моих словах больше смысла: я призываю позанимавшись вдоволь уже созданным, начать создавать своё, новое.
Большинство застряют как в трясине. Хотите быть всю свою "творческую" :"": жизнь копировальными аппаратами - да пожалуйста.

https://youtu.be/o00fYTnWqLQ?t=16m27s
Фантомас.

AVVAKUM
новичок
новичок

Повідомлення AVVAKUM » 31.1.17 19:42

і нафіга мені ота вся ваша хитро вивернута з випіздроном модерна? :duma: Якщо я в нормальній класичній формі виконання ще не все передивився та переслухав... Там ще слухати-не переслухати і дивитися-не передивитися.
Ну авангард бул не просто напрвлением в искусстве, Это была яркая ЭПОХА. Люди жили именно АВАНГАРДОМ.
Screenshot_47.jpg
Screenshot_47.jpg (73.01Кіб)Переглянуто 2515 разів
ВВМ1.jpg
ВВМ1.jpg (84.12Кіб)Переглянуто 2506 разів
ВВМ2.jpg
ВВМ2.jpg (58.06Кіб)Переглянуто 2506 разів
Но время авангарда ушло. Сейчас лишь "делают авангард". Что сродни уже онананизму
Востаннє редагувалось 31.1.17 19:54 користувачем AVVAKUM, всього редагувалось 1 раз.
— В резюме вы указали, что вам не нравятся геи...
— Нет, скорее это я им.
— Вы нам не подходите.
— Вот видите? Я так и написал.

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 19:51

Тем более, что в моих словах больше смысла: я призываю позанимавшись вдоволь уже созданным, начать создавать своё, новое.
Большинство застряют как в трясине. Хотите быть всю свою "творческую" :"": жизнь копировальными аппаратами - да пожалуйста.
Вітик, ти непослідовний. То ти зазиваєш усіх створювати щось своє, щось нове, а коли я викладую відео з дівчинкою, яка експериментує на електрогітарі з класичною музикою, пробуючи зробити щось своє, нове - ти оце нове і своє гидливо називаєш "сімейним альбомом" і бажанням публічно продемонструвати свій онанізм. Де логіка? Поясни трішки. Бо я такі твої трансформації свідомості з однієї крайності в іншу крайність якось не зовсім розумію.

Technician
steel is real

Повідомлення Technician » 31.1.17 19:56

Я завжди тримався цієї думки і не збираюсь нею поступатися - спочатку вивчи ноти чи навчися пензля в руках тримати, зобрази мені академічний малюнок чи четверту симфонію Бетховена - а потім можеш хоч гавном картини малювати чи використовувати гітару в якості ударного інструмента чи пробувати інші експерименти. Все. Альтернатив немає. Нічого прикриватися модернізмом, якщо грати/малювати не вмієш.
Зображення

Зображення

Зображення

Зображення

Вопрос в лоб: каких художников изучал Казимир Малевич в эпоху увлечения французским импрессионизмом?
tumbleweed-092.tumblr.com

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 20:05

Вопрос в лоб: каких художников изучал Казимир Малевич в эпоху увлечения французским импрессионизмом?
І що, воно йому сильно допомогло? Не стати узагальненим посмішищем в образотворчому мистецтві... Це зовсім не моя думка. Поцікавтеся в професійних мистецтвознавців, що вони думають з цього приводу. В кулуарах, звичайно, а не на офіціоз...
Востаннє редагувалось 31.1.17 20:05 користувачем Varyat, всього редагувалось 1 раз.

Wityk

Повідомлення Wityk » 31.1.17 20:05

Вітик, ти непослідовний. То ти зазиваєш усіх створювати щось своє, щось нове, а коли я викладую відео з дівчинкою, яка експериментує на електрогітарі з класичною музикою, пробуючи зробити щось своє, .
Ты манипулятор и деформатор действительности.
Ты девочка ничего не создавала а УПРАЖНЯЛАСЬ.
Выложила видео со сделанным домашним заданием. Очень классно для семейного альбома.

ла.пы.
и на вопросы в лоб в лоб не отвечаешь.
Востаннє редагувалось 31.1.17 20:08 користувачем Wityk, всього редагувалось 1 раз.
Фантомас.

Technician
steel is real

Повідомлення Technician » 31.1.17 20:07

От прямого ответа ушёл. Слив засчитан.
Востаннє редагувалось 31.1.17 20:09 користувачем Technician, всього редагувалось 1 раз.
tumbleweed-092.tumblr.com

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 20:08

Ты девочка ничего не создавала а УПРАЖНЯЛАСЬ.
Інтересненько-інтересненько. Ти думаєш, Вівальді сам оце все переложив для електрогітари? Чи може для класичної гітари? Чи хоча би для щипкових інструментів?

Та, власне, це не суттєво. Ти сам підтверджуєш, що спочатку потрібно вчитися, вправлятися, тренуватися, а тоді вже можна чого-небудь і створювати...

Wityk

Повідомлення Wityk » 31.1.17 20:18

Я утверждаю, что хватит ТОРЧАТЬ на(в) одном месте, показывая как я умею играть чужую музыку, написанную сотню, другую лет назад !!!
Фантомас.

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 20:42

Я утверждаю, что хватит ТОРЧАТЬ на(в) одном месте, показывая как я умею играть чужую музыку, написанную сотню, другую лет назад !!!
Ти вмієш грати чужу музику? Який інструмент? Не прикалуюсь, просто цікаво. Бо я таки трохи ходив в музичну... І мене там били лінійкою по пальцях, коли я не правильно грав чужу музику. Не боляче били, але факт. Щоб дійшло. Таки доходило... Але свою музику я писати все-одно не почав. Мені якось вистачає імпровізацій класичної. Більшість музикантів саме так і грають - на імпровізаціях, вносячи трішки свого. Лише трішки. Щоб змінити все - потрібен хороший талант. Одного бажання не вистачить. Якщо є тільки бажання, але нема таланту - вийде така ж тупість, як квадрат малевича, а зовсім не щось нове, достойне уваги. Повторити завжди простіше - ніж створити щось нове. І не просто нове, а толкове і цікаве нове. А якщо робити шопопало - то краще вже торчати на одному місці і клонувати старе. Нічого не створиш. Але хоча б нічого не зіпсуєш.
От прямого ответа ушёл. Слив засчитан.
Це принципово для того щоб вести філософські бесіди про мистецтво? Пригадую свого учителя історії в школі: якщо він хотів когось присадити - завжди питав дати різних незначних подій. Я не настільки цікавився Малевичем (власне, він мені дуже мало цікавий як художник), щоб вникати у всі моменти його біографії і знати всіх його учителів. Але я знаю ці його роботи, хороші роботи, нафіга було псувати все враження про себе отим примітивним квадратом - не розумію.

Varyat

Повідомлення Varyat » 31.1.17 22:11

Ну авангард бул не просто напрвлением в искусстве, Это была яркая ЭПОХА. Люди жили именно АВАНГАРДОМ.
Повністю згоден. На все є свій час і місце. Тоді був час революцій, час пориву, час пролетарського злету, час плаката. Оце плакатне мистецтво і створило супрематизм. А не сам Казимир Малевич, як чомусь всі вважають. Супрематизм створила епоха. Час уже пройшов, але місце для авангардизму лишилося. Правда, місця для нього стало менше. Бо плакату з його пафосними темами уже не довіряють. Давно не довіряють. Хоча супрематичні зображення часом досить доречні. І їх нічим другим не вийде замінити. Не хочеться виглядати пошлим і цинічним, та все ж... Наприклад, шторка у ванній кімнаті в мене завжди має супрематичний малюнок. Незалежно від епохи :). Стільки я тих шторок не купляв - завжди супрематизм. І хоча я великий поціновувач реалізму, але зовсім не уявляю собі в цьому місці якісь пошлі квіточки чи навіть розкішний пейзаж. Воно там зовсім недоречно. Власне, у мене вся ванна зроблена в супрематичному стилі, уся плитка викладена у вигляді таких досить хитромудрих фігур. Дизайн малював на пару з дружиною. Якісь пейзажики-портретики-натюрморти навіть не обговорювалися. Але в жилій кімнаті я супрематичну картину ніколи не повішу на стінку. В кімнаті у мене зовсім не такий філософський настрій, як в дУші :). Це різні приміщеня, різний настрій, різна філософія, різне сприйняття реальності. Єдине, що їх єднає - це Wi-Fi роутер, який добиває сигнал і туди і туди :D.

Cheshire Cat
* * *

Повідомлення Cheshire Cat » 31.1.17 22:22

Я не настільки цікавився Малевичем .
Знаете, вот так вот мимоходом создается абсолютно другое впечатление :mosking:

Алсо, мальчики, давайте жить дружно!) Все хорошо, никто не умер, скоро весна, много интересных событий. Ну зачем же портить друг-другу настроение :roll:
Spoiler
Show
Зображення
Кстати, а как насчет темы "мультипликация, как вид творчества"?)
У кого какие любимые мультики в детстве были? Почему?

Мне ужасно нравился мультик про котенка по имени "Гав". Милый, добрый мультик про дружбу котенка и щенка.
Приятная глазу рисовка :good:

Повернутись до “Пісочниця”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 263 гостей