не нервуй, то +2 було для Каті з Максом. Вони зареєструвалися - +2 знято. Реєструйся.Капец, были же только свободные места и тут вдруг все. Жесть.
як же без тебе, якщо у витоків ідеї ми разом стоялиА як же без мене?
ліміт групи диктує власник кемпінгу (там просто більше людей ніде вмістити).Тоже хотелось бы поучаствовать, если появятся свободные места или расширится лимит участников. Неконфликтный )
як показала осіння практика, це 100% шанси кожні 10-30 км стояти раком у полі і латати камери (можеш запитати у Діми).Привет всем! а если у меня не безкамерка, и в случае пробоя починится бо 45 сек не успеваю, то мне с вами нельзя?)
Антипрокольный вопрос легко решается и в камерном варианте.Привет всем! а если у меня не безкамерка, и в случае пробоя починится бо 45 сек не успеваю, то мне с вами нельзя?)
Або сподіватися, що в хом'яків дистанція буде меншою, що не скасовує необхідності розкатування.
Та скорочувати немає сенсу - більше краси побачимо, просто повільніше їхатимемо. До того ж часу буде вдосталь, все-таки старт о 6 ранку. Якось докрутимо.скоротити можна, але тоді доведеться прибрати більшість цікавинок і частину моря.
Те, що треба)Вам мальчік нє нужєн? Добрий, ласковий, к лотку пріучєн
От ми і маємо головного по бронюванню житла у СергіївціМожна?
Ждем решения Ани. Если ок, тогда еще ищем одногоЯ не против, если Аня разрешит присоединиться. Я тоже хочу в купе
Питання уточнюєтьсяПС: чи можна сепаратистам, що проживатимуть в Сергіївці, хоча б повечеряти разом з усіма в кемпінгу?
Навряд-чи...Чи можливо знайти житло поруч в тій же Косівці, щоб і снідати разом з усіма?
як показала осіння практика, це 100% шанси кожні 10-30 км стояти раком у полі і латати камери (можеш запитати у Діми).Привет всем! а если у меня не безкамерка, и в случае пробоя починится бо 45 сек не успеваю, то мне с вами нельзя?)
не факт. І не гарантія. Нова гума і товсті камери ніколи не вважалися захистом від проколів.У мене гума нова, та взагали я можу вдягнути DH камери 2.5мм товщиною, так що не факт що буду часто проколюватися.
я щось взагалі не пам"ятаю біля Бакоти надмірних проколів, хоча катали в там не один раз.Ось останний раз йиздили Камянець - Стара ушиця, один прокол був у мене. Загнав частину зализного корда вид авто на асфальту.
повторюю ще раз для всіх: можна знехтувати герметиком і не проколюватися.Але я всеж приэднаюсь, та +1 дивчина, якщо ти не проти
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 36 гостей