Фантастика уже давно стала реальністю:Прямо из квартиры в метро!
Я об этом в книжках читал ещё школьником.

Фантастика уже давно стала реальністю:Прямо из квартиры в метро!
Я об этом в книжках читал ещё школьником.
Вот такая реальность из фантастики приходит, когда прежняя реальность не была воспринята адекватно.Фантастика уже давно стала реальністю:
Рекламуєш шиповану резину чи просто автобобслей сподобався?И вот столько жертв рекламы в одном месте я ещё не видел
Кстати, а знаешь почему надо вешать знак на машину о шипованой резине?Рекламуєш шиповану резину
Конечно не весело, когда прежде, чем выдать водительские права, в автошколах плохо обучают.не дуже весело...
Не в тому справа. Просто дітки в тому місці з під'їзної вулиці зробили ковзанку. А зверху сніжком притрусило... От я на ковзанку на підйом і спробував заїхатиКонечно не весело, когда прежде, чем выдать водительские права, в автошколах плохо обучают.
Или когда обучаются уже по ходу...
если про видео, то неужели не было видно тех, кто уже того ... разочаровался в рекламеА ти того... не прикалуйся, а то сам на такій дурничці попадешся.
Вказівка на те, що ти нетолерантно ставишся до водіїв нетрадиційної орієнтації, які мають бажання в'їхати тобі в попу на світлофорі, бо у них (тормозний шлях на нешипованій резині) на десять сантиметрів більший, ніж твій.Так ты водитель в многолетним стажем ответишь на вопрос, который я задал про знак на машине "Ш" (шипованая резина).
Так вот, у меня нет такого знака.Вказівка на те, що ти нетолерантно ставишся до водіїв нетрадиційної орієнтації, які мають бажання в'їхати тобі в попу на світлофорі, бо у них (тормозний шлях на нешипованій резині) на десять сантиметрів більший, ніж твій.
На тобі в такій же стилістиці ще парочку різнопланових ескізівухты, какие картинки!
Та не впечатляет.На тобі в такій же стилістиці ще парочку різнопланових ескізів
Ліричний відступ. Віяння часу. Нові тренди. Модерн. Ти ж любиш модерн? Навіть я, старий олдскульний мамонт і то піддався модним тенденціямТы уклонился не в ту сторону.
Курить модно и стильно. Что ты мне будешь рассказывать?Ніякої моди.
Яка "вартість входу"?Завдяки цій штуці я плавненько зліз зі звичайних аналогових сигарет. нікотин є, а оцього всього смердючого диму нема. Не ідеал, але шлях до перфекціонізму.
Отстальій ти человек, Шарапов (с). То називається не курити, а парити або вейпити. Вейпери до курців, взагалі-то, ставляться не дуже приязно. Хоча самі недавно тільки з аналога злізлиКурить модно и стильно. Что ты мне будешь рассказывать?Ніякої моди.
В пару раз дорожче блоку сигарет (хоча за пару місяців окуповується в перерахунку на невикурені і, відповідно, не куплені сигарети, та й для здоров'я себе й оточуючих воно таки безпечніше). Але потім, як розберешся з самостійними намотками спіралей і самозамісом жижок - стає значно дешевше аналогових сигарет або співставимо з ними. Хоча тут є один звабливий момент - апаратури різної для вейпу досить багато і кожна має свої приємні особливості, можна впасти в другу крайність - колекціонування вейпінгових девайсів, новітній вид фетишизмуЯка "вартість входу"?
Ого, та того нікотину на пару життів вистачитьSigma-Aldrich продаёт чистый никотин всего по 418 евро за 100 мл.
C такимиОтстальій ти человек, Шарапов (с). То називається не курити, а парити або вейпити.
Нє, ну ти ж розрізняй - понти і наркоманію. То таки різні захворюванняНекто парил, вейпил, селфил...
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 230 гостей