Давно тебя не было. На каком острове был?Прикольно відчути себе робінзоном.
Роберт Хайнлайн, "Гражданин Вселенной"Сучасна реальність передбачає осідлий спосіб існування із неминучим поверненням у вихідну точку координат. Навіть якщо вважаєш себе великим туристом і вільним трампером... Епоха фронтіру і дикого заходу наразі залишилась хіба що в книжках. Цивілізація прив'язує до себе. І не стільки комфортом чи технологічними можливостями, як необхідністю здобувати засоби для свого існування.
Здравствуйте!Зрештою, з такою мобільною дачею до роботи близько добиратися
Можна. Тільки, щоб стоматустановку перевезти, потрібен цілий грузовик. Вона навіть в бус не влазить. Хіба що повністю розібраною. А портативною бормашинкою багато не напиляєш. Нею хіба що манікюр робити можна...Здравствуйте!
Можно стоматолога на дом вызвать?
То швидше до стоматолога додому приходити доведетьсяЗдравствуйте!Зрештою, з такою мобільною дачею до роботи близько добиратися
Можно стоматолога на дом вызвать?
Я колись вдома приймав. Так, дрібнички, типу невідкладної допомоги. До одного випадку, коли п'яна сусідка мене за ніч три рази будила... О восьмій заклав їй лікарство в зуб під тимчасову пломбу, порекомендував пити але не закусюватиТо швидше до стоматолога додому приходити доведеться
При взгляде на это устройство трудно понять, что перед нами велосипед. Самый быстрый велосипед в мире, который только что поставил мировой рекорд, разогнавшись до скорости в 145 км/ч.
Только музыку в ролике заменить на что-то внятное, утверждающее.Красива реклами. Проста, але не вульгарна, активна, але не нав'язлива.
То не до мене. Я не є спеціалістом по опері, а тілько по балєтуТолько музыку в ролике заменить на что-то внятное, утверждающее
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 252 гостей