(чекаю до неділі 14/08)
  (чекаю до неділі 14/08) 
  -комплект квитків.
-комплект квитків. . Вранці матимемо дві години на експрес-екскурсію Львовом. А ось якусь культурну програму на майже 5 годин дизеля до Сянок потрібно придумати.
. Вранці матимемо дві години на експрес-екскурсію Львовом. А ось якусь культурну програму на майже 5 годин дизеля до Сянок потрібно придумати.  

, ушатавши педаль, велотуфлі і обійшовшись лише трьома проколами. Загалом, для такої складності маршруту непогано обійшлось.
, ушатавши педаль, велотуфлі і обійшовшись лише трьома проколами. Загалом, для такої складності маршруту непогано обійшлось.

Спасибо всем огромное.
 Спасибо всем огромное.
 )
) накаталась за три дні на славу - хочеться спати,ноги гудуть,
 накаталась за три дні на славу - хочеться спати,ноги гудуть,  болить, ніс червоний, руки печуть...хочу ще, дайте два
 болить, ніс червоний, руки печуть...хочу ще, дайте два  
 і які б не були круті  підйоми, та спуски, для мене, виявились більш складними та страшними, особливо "лайток" третього дня
 і які б не були круті  підйоми, та спуски, для мене, виявились більш складними та страшними, особливо "лайток" третього дня   , а от "Романтика" взагалі супєєєррр, однозначно треба повторити
 , а от "Романтика" взагалі супєєєррр, однозначно треба повторити , веселу та душевну атмосферу а Віталіку за організацію всього цього безобразія
, веселу та душевну атмосферу а Віталіку за організацію всього цього безобразія   !!!!
 !!!!
 Покатушка від Віталіка - це знак якості, плюс улюблені склони Боржави, чудова компанія і сонячна погода, яка супроводжувала нас впродовж всієї нашої подорожі - залишили незабутні враження й заряд позитиву на дуже довго. Всім велечезне Дякую і чудового настрою на дуже-дуже довго))
  Покатушка від Віталіка - це знак якості, плюс улюблені склони Боржави, чудова компанія і сонячна погода, яка супроводжувала нас впродовж всієї нашої подорожі - залишили незабутні враження й заряд позитиву на дуже довго. Всім велечезне Дякую і чудового настрою на дуже-дуже довго))Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 12 гостей