В суботу 2.09 я з Людаською проїхали цим треком ) На Трахтемирові я був вже багато разів але з наметами ,рукзаками ,самогоном і в прогулянкову темпі ..і це все займало 2 дні мінімум ))Люда ж навпаки про Трахтемирів чула багато але жодного разу не була )Тому ціїєю поїздкою ми переслідували кілька цілей : я - проїхати Трахтемирів "на лєгкє" і за один день, невідомою мені ще частиною треку (від Бучака трек мені був невідомий); Люся - взагалі побачити шо то за міфічне місце і всьотакоє )З Бариго-Ющенкі стартонули десь об 10:30. Дороги чудові ,краєвиди як в анегдоті про Чапаєва який їздив до Парижу ))

Люда вкручує на корчі на торчку ))
Осчєм від Б-Ю до Великого Букрина все стандартно ,їдемо,Люда тащиться

(в сенсі дужей їй подобаєтся ) .Так захопилися,що трохи тупонули і перед В.Букрином звалилися на асфальт там де дачі ,а перед цим заїхали на перепахану дорогу яка від відсутності вологи перетворилася на "поколіно в пилюці"

Десь так )
Дали знов все стандартно : суперові дорого і стежки ,краєвиди )

Люда і краєвиди )
Для тих хто не був на Трахтемирові фоткі не передадуть всього масштабу)Хто був ті мене зрозуміють )
Намилувавшись красою нашої великої батьківщини і отримавши купу вражень

Люся ловить яму і виходить з кабіни крізь руль перед Луковицею ))Швидкість була невелика і під колесами ,слава ктулху, була травичка ,тому відбувшись переляком і дрібним синцем рушили далі ! ) Минувавши Луковицю ,проїхали повз козлячо-вівцячу ферму яка запам`яталася тонким ароматом

...доречі наступного разу треба буде зайти спитати бринзи (думки вголос )(авт.)Після села почався прикольний такий грунтовий тягунчик, який завдяки добре втрамбованому грунту їхався начє і немає ніякого градієнту )Але щастя було не довгим ..грунтове чудо перетворилося у гранітну жопу

.
Я індєєц старий і якось навіть не звернув на це уваги , а бідна Люся наїлася тої сипухи за всю хурму )тож ще доречі був найбільший торч за набором висоти на всьому маршруті )я думав що коли вона мене догрібе то відп.. поб`є карочє

Люся, киця , ось це для тебе ))
Осчєм ми не здавалися за що були нагороджені стрьомним спуском по сипусі просто до магазину у Григорівці ,дорогою Люду трохі не зніс батюшка на гелендевагені

..спасі і сахрані аднако ))Як же довго я чекав на того магазіна. Що може бути краще після локального адіща в полуденну спеку ніж бакальчік пива ,холодного !хоч і не дуже смачного пива )) Я наприклад від початку взяв два ,про всяк випадок ))

Одне вже вдув ))
У чудо-магазині були закуплені ніштяки для матрасу на Бучаку, а також 5 офігенських таранко-окунів кондиції "шоб бити об стіл" ,но то вже щоб з`їсти вдома )Подякували і поїхали далі , але мабуть пиво затміло мені разум бо трохі блуканули )Вчасно зрозумівши неладне вже за 5 хв повернулися на трек )Проїхавши з кілометр я побачів ЦЕ !)Це - герб Григорівки ))Найхіповіший герб з тих що я бачів ))Чі то він нещодавно намальований, чі я раніше його просто не помічав , але він просто сяяв позитивом і легкістю битія )

Це просто вогонь !)Я б герб України змінив на такий )
Доречі коли фоткав герба трохи не наступив на ЗМІЮ !

я хз шо то саме була за змія , але трохи жидкаря я підпустив ) чорна така, може з метр довжини . Змія мабуть теж злякалася напівголого чувака , бо ретірувалась зі швидкістю світла ..карочє добре що не наступив..

Перелякана пика )
Проїхали пару км асфальтом та звернули на грунти шо проходили крізь яблуневий сад ? ну осчєм щось схоже на сад )чудовим давнхілом спустилися до самого Дніпра, далі трек проходив по узбережжю ) Спочатку їхалось добре ))поступово стежка почала перетворюватися на "дірку в очереті" ....і машкара !! інколи доводилося злазити з байка і дертися крізь зарослі.. Задоволення ще те . Стежка поступово завела нас у ліс і дорога стала дещо кращою ,але почались апхіли , Люся нервувала

) та щей почали трохи відставати від графіка за часом бо трохи перематрасили біля магаза у Григорівці )Лісова дорога привела нас до Роженої Криниці , і я і Люда були тут вперше..ну таке, криниця як криниця )Цікаве почалось коли ми рушили далі )Біля криниці ,хто знає, є перехрестя тіпа..і ось в яку б сторону ми не поїхали щось ніяк не могли вийти на трек ..от тупо дивися на мапу ,наче трек має бути ,але у реалі на його місці ліс ,кущі і йолкі-палки. Був варіант об`їхати дорогою і вийти на трек в іншій точці , але то не для нас ! вирішили пертись навпростець бо час піджимав трохі ..на перших метрах навпростецю натрапили на чіїсь труси

в голову полізли нехороші думки про безвихідь і кінец світу )Поржавши подерлись далі , і о чудо ! через 15 метрів серед кущів знаходимо ледь видну стежину яка і виявилася нашим треком !Алілуйя !Але їхати так і не змогли бо стежина перетинала доволі крутий яр , довелось ровери спочатку на гальмах спускати до дна яру , а потім на на руках заносити на протилежну сторону (тоді я незлим ,тихим словом згадав автора треку ), добрі люди сконструлілі сходи, круті як чакноріс ))

отакі сходи )
На годиннику 16:00 , а ми ще не доїхали до Бучака !А нам ще вертатись 30 км ! а ще о 20 годині вже темно ! Спасі і сахрані !
Варіант не їхати на Бучак навіть не розглядався ,бо оскільки я їхав на голому торсі то був весь у пилюці і від мене тхнуло козлом ))Водні процедури маст хев палюбому ! Та і хотілося показати Люсі оте рукотворне чудо )шож вона ото даремно страждала 50 км ?! Тож помчали )
16:20 - нарешті Бучак ! як завжди чудовий і магічний ) Спустилися до пляжу, де натрапили на пару велотуристів з баулами хлопця і дівчину , чії сліди ми бачили від самої Бариго-Ющенки) Не довго думаючі полізли купатися ! ООО !! Це було кручє ніж пиво у Григорівці !кручє ніж брусвіліс !Вода чиста та лагідно прохолодна,але не холодна )

Покупалися хвилин 10 , бо ще треба було поїсти буцикі які Люда везла з самого дому ( а Люда я вам скажу робить такі буцики !! кручє ніж всі крутарі ..як кажуть французи - МАНІФІК !) Їли буцики ,триндєлі , ржалі ..шкода що на матрас було всього півгодини

Коли вже зібралися їхати, на пляж приперлась ціла банда якіхось агалтєлих відпочивальників с казанами ,шашликами і виносом мозку..я щиро поспівчував вєлотурістам що мали тепер компанію гібонів ))
О 17:10 рушили у фінальний марш бросок в зворотньому напрямку ! буцики і водні процедури відкрили друге дихання )Трохи счітерілі і зрізали трохи щоб виїхати у Іванькові )Дорога назад нічим особливо не запам`яталась ,бо вже перли завсю хурму шоб встигнути по світлому доїхати ) Так перли що проскочили потрібний поворот , вертались півтора км (( Запам`яталась дорога серед пагорбів у сухій високій траві..красатіща ! шкода що не зупинились пофоткати .Нескінченні кукурудзяні поля , качани що звисали над дорогою боляче били по рукам і іншим органам ))Люся виявилася гурманом і позичила в колгоспу кілька качанів специфічно жовтої кукурудзи , сперечалися на предмет того що я б таку не їв ) Наздоров`я киця ))
Кароче у Ходорові були о 20 годині десь , перед тим Люся трохи загубилась , ледь наздогнав ) Останні 10 км їхали з ліхтарями бо вже було ніч ) Здивували купку дівчат ..шо вони там робили у лісі в темряві хз..може відьми ? мабуть вони про нас подумали те саме ))
У Щущенці були о 20:45 ) пакування вєлів ,Пепсікола ! Приємна втома в тілі і купа вражень !
Дякую Люсі за цей чудовий день (бідна дитина ще ото після всіх знущань мала везти наші тіла в століцу міра ) ,Люся ти супєр асчє

Дякую свому лісапєду шо довіз )Дякую Кепу шо довіз ) Дякую атору трека !)Дякую Трахтемирову за те що він є )
Катайте пацани і дєвчьонкі !