Він також в мене постійно в думках!Тільки згадав про Трахтемирів, як все вже готово)
о це так-) а шо по приїзду не можно хряпнути холодненького пивка (звістно якшо знайдеться) та на сон прийдешній трошки коньячку та под сигару?))Захід у суворо тверезому форматі.
одного не розумію, на що розводити тут флуд: якщо є потреба потрепатися - ідить у песочницюо це так-) а шо по приїзду не можно хряпнути холодненького пивка (звістно якшо знайдеться) та на сон прийдешній трошки коньячку та под сигару?))Захід у суворо тверезому форматі.
а-а, вибачте я не відразу зрозумів шо ви на один день-)
"Всі межі в твоїй голові!" - зітри їх...! )))одного не розумію, на що розводити тут флуд: якщо є потреба потрепатися - ідить у песочницю
Це покатеньки, а не Пісочниця"Всі межі в твоїй голові!" - зітри їх...! )))одного не розумію, на що розводити тут флуд: якщо є потреба потрепатися - ідить у песочницю
форум и так дохлий - все вірно женіть нових участників геть - подалі!!
Угу, ти ще тей колобокВозьмите колобка! Отстрелюсь если наверх перестану закатываться.
Назви платформи за розкладом тяги "Трипілля", на картах позначено як "Трипілля-Дніпровське" (співпадає з місцем старта за треком).З вашого дозволу приєднаюсь. Виходити саме в Трипіллі ? Чи Стугні, підсяду на пл. пр. Науки
Шкода, рама на гарантії?"Боливар двоих не выдержал": найдена одна из причин дурацкого треска, сопровождавшего всю поездку, треснула рама в районе подсиделки.
У меня тоже почти также трещина была, но рама на гарантии. Растет трещина на люминии долго, пока не будет видно визуально. Б/У раму, если и буду брать, только у дюймовочки) На счет меньше есть, лучше пусть китайцы не халтурят.Ні, куплена б/в.
Ніяких претензій до колишнього власника.
p.s.: треба менше їсти.
Повернутись до “Покатушки ( покатеньки)”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 44 гостей