Замала. Вам потрібно 19-20 дюймів. В мене самого зріст 180 см і рама 19 дюймів -- мені комфортно.Я так не считаю ибо покаместь в велоделе чайник ))) В своей ссылке порекомендовали 17,5 раму, не маловата будет?
Я буду вдячний, якщо ви разом зі своїми безкоштовними порадами відправитесь...слухати стук у своїй втулці...
Замала. Вам потрібно 19-20 дюймів. В мене самого зріст 180 см і рама 19 дюймів -- мені комфортно.
в вашем списке велосипеды от 14 до 18 тысяч..., конечно лучше тот что 18Посмотрел, покрутил, подумал ... и решил добавить денег немного и остановился на:
Cannondale Trail 6 29 ER
Pride XC-29 Pro 1.0
Trek-2016 Marlin 7
Какой вариант лучше?
а шо тут міркувати, треба брати й тікати, поки менеджер "чохли не зібрав"Доброго дня, а підкажіть:
Обираю для дівчини велосипед, зупинився на 2 моделях від Kellys: CLIFF 70 та PHANATIC 10.
І дуже дивує те що CLIFF 70 дорожчий. В обох ободні гальма, а PHANATIC більш дорога серія з легшою рамою. Вилки в них однакові, при чому у PHANATIC задній перемикач та манетки Alivio M4000 та Alivio ST-M4000 Rapidfire Plus, а у CLIFF Acera M3000 та ST-EF65-9 EZ-fire Plus на 27 швидкостей. Тобто мені знається що PHANATIC 10 у ВСЬОМУ кращий, при цьому коштує менше. Що я пропустив?
Мені здається це непоганим вибором, але хотілося б і допомогти вітчизняному виробнику і зекономити, тому звертаю увагу на Azimut, Premier, Titan.
класичне бажання.В итоге получается, что я хочу и рыбку съесть и на два стула сесть
На найнері дійсно комфортніше їхати по бездоріжжю.Найнеры же модные сейчас
Під ваш зріст підійдуть велосипеди 19" ростовкиОтдать готов от 9000 грн до 12000
Ці два фактора несуміснівага - 80 кг. (читав, що треба шукати 21 раму?)
Вольнобег SHIMANO MF-TZ21-CP 14-28 зуб. Количество скоростей: 21
Ось ще пристойний варіант, під Ваш зріст
Вопрос состоит вот в чем - стоит ли за него переплачивать 3000 и за что именно? Просто я на свой непрофессиональный взгляд особой разницы не вижу кроме диаметра колес, и гидравлических тормозов, ну и самой формы рамы. Может быть еще альтернативы предложите?
автор компакт це зовсім початковий рівень. обвішаний хламом а апгрейдити буде важко бо рама під стару вилку. та і взагалі вважаю шо серйозний апгрейд це викидання грошей. а на гівні катати - постійно псувати собі настрій. для міста з відносно дешевих але швидких та надійних велосипедів можна купити планетарний прайд булліт або шо є зі знижкою наприклад кона дью, спеш сиррус спорт, джаент ескейп...Возник тут вопросец, надо помочь человеку выбрать велосипед. С типом уже определились, хочет жесткий гибрид, не сильно дорогой. Вроде авторовского "Компакта". Но, чтобы не зацикливаться, хотелось бы узнать, какие сейчас на рынке есть аналоги от более-менее приличных производителей?
Повернутись до “Архів старих тем”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 11 гостей