Догмы?Я зараз тобі доведу, на прикладі тих речей, які ти добре розумієш,
Всякий рух можливий у двох напрямках. Або шляхом розвитку вперед. Або шляхом деградації назад. Так що ще невідомо, хто залишився в минулому... Я вже пропонував тобі навести приклади учнів і послідовників Малевича, але чомусь їх кількість вперто прямує до нуляКто этого не понимает - остаётся в прошлом. И это, пожалуй, выбор.
Вот это?задав просте питання,
На сколько я разбираюсь в современном флудизме, это не вопрос, а сделка.А взагалі то все є балабольство. Давай конкретніше. Поясни мені, непутящому, які ти бачиш риси і особливості в чорному квадраті, які дозволяють тобі називати його геніальним творінням. Відкрий народу очі. Я досить впертий, але не тупий. Якщо твої аргументи виявляться вагомими, я визнаю свою неправоту і більше не буду зачіпати ні Малевича, ні його супрематизми.
Да, в будущем.я визнаю свою неправоту
Цифры требуют доказательства.Я вже пропонував тобі навести приклади учнів і послідовників Малевича, але чомусь їх кількість вперто прямує до нуля. А послідовників класичного образотворчого мистецтва - мільйони.
А оце вже цікаво. Давай, приводь прикладимогу предложить супрематизм в человеческих отношениях
Нет!Вітик, чорний квадрат - це профанація мистецтва. Це обезцінювання мистецтва як творчості
Тех, кто тебе не даст твоему разуму комфортно замёрзнуть.Кого Малевич виховує?
??? чево ???ідеальне, божественне, живе і тепле стоїть зліва від нього,
И.М.Х.О., с обесцениванием и пересечением все с точностью наоборот, что, например, у Пояркова достаточно подробно расписано:Нет!Вітик, чорний квадрат - це профанація мистецтва. Це обезцінювання мистецтва як творчості
Обесценивание искусства - процесс неизбежный и параллельный и никак не пересекается с Малевичем и подобными.
Курт Воннегут написал, что если ученый не может за пять минут объяснить пятилетнему ребенку, чем он ученый занимается, то это не ученый, а шарлатан.у Пояркова
А я думаю, что если РЕБЁНОК поймет, чем занимается учёный, то как раз этот учёный и есть шарлотан.
Ти зможеш пояснити дитині за п'ять хвилин, в чому геніальність чорного квадрата? Інакше ти шарлатан... На пару з Малевичем.
Голослівне твердження, не підкріплене нічим - ні аргументами, ні навіть емоціями. В чому його геніальність? В тому, що тупіше вже не придумаєш? Це абсолютний ноль. В культурі і в мистецтві.Но на данный момент я считаю чёрный квадрат гениальным произведением.
34 страницы этой темы.Голослівне твердження, не підкріплене нічим
В этой фразе есть всё отношение к художникам вообще. Но к тем художникам, которые красят досуг интеллигенции (сраной), отношение более менее.Мене одне радує. Що Малевич не став лікарем чи інженером, а тільки художником.
А по-моему медицина деградирует и без Малевича.Уявляю, до якого степеня деградувала би сучасна медицина і сучасні технології
Я в тому плані, що шкоди від нього в якості художника мінімум. Ну подивився хтось його квадрата, подумав "ну й дибіл", на тому все скінчилося... А якби він в своїй мистецькій концепції став машини проектувати, чи велосипеди - уявляєш, на що воно би було схоже?В этой фразе есть всё отношение к художникам вообще
А хто ж спорить... Маркетологи рекламують людям всіляке гавно типу квадратамалевича, як безцінні і трендові речі, а хом'ячки купляються. Щоб із цим дибілізмом боротися, треба починати з маленького - для початку хоча б викинути малевича на смітник. Де йому і місце. А потім понесеться...А современные технологии отъёма денег развиваются... тоже без него.
Это картина - детекторГолослівне твердження, не підкріплене нічим - ні аргументами, ні навіть емоціями. В чому його геніальність? В тому, що тупіше вже не придумаєш? Це абсолютний ноль. В культурі і в мистецтві.Но на данный момент я считаю чёрный квадрат гениальным произведением.
Пойдём сначала?А якби він в своїй мистецькій концепції став машини проектувати - уявляєш, на що би воно було схоже?
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 252 гостей