Смысл искусства не в выдаче угля на-гора. Ну сколько можно. Ну что за совок!Але щоб хорошу копію зробити, також треба добряче постаратися.
ПрикольноСпециально для Варята...
Я такой в Киеве видел. И даже на два креслицаШикарна концепція. Одразу і велокрісло і велоприцеп. Два в одному. Щоб не підлаштовуватися під вік та вагу дитини! Просто і геніально. І обзор для дитини набагато кращий, ніж з велокрісла. І ризик травми нижчий.
![]()
Велосантехноизм.Ще один приклад супрематизму
Я нашёл следы токарного станка.навіть без токарного станка.
Якщо ти маєш на увазі ось такий токарний станок, як на картинках нижче, то може бутиЯ нашёл следы токарного станка.
Главное, что очень прибыльны. В своё время некая компашка выиграла, а массы потеряли.але все-таки двигуни внутрішнього згоряння занадто шумні... І занадто димні.
Обыкновенная станина для дрели, с помощью которой можно получить простейший сверлильный станок.як народ модифікує і апгрейдить ті дрельки і до якого функціоналу їх доводить
уписяцца можно, если водителю нет возможности в пробке выйтитільки шум води, перекачуваної насосом,
Та хто ж сперечається... Але хороший токарний міні-станок вартує купу грошей, значно дорожче хорошого велосипеда, для моїх примітивних ручних подєлок у вільний час - то нераціональне капіталовкладення, а що-небудь, яке лише зовні нагадує токарний станок - мені не треба. Та й прикольніше щось змайструвати своїми руками, аніж просто купитиОбыкновенная станина для дрели, с помощью которой можно получить простейший сверлильный станок.
Такие продаются, а на дрелях есть специальное посадочное место.
Вот не надо унижать достоинства токарного станка.
Вот не будь генератором мифов.Але хороший токарний міні-станок вартує купу грошей, значно дорожче хорошого велосипеда,
ЇЇ можна також не купувати, а зробити своїми рукамиЯкщо ти маєш на увазі ось такий токарний станок, як на картинках нижче, то може бути. Хоча в реальності то лише девайсина, яка в певній мірі розширює функціонал ручної дрелі.
Я ж кажу - хороший станок коштує дорожче хорошого велосипеда, я велосипедом користуюся по пару разів на тиждень, а станком так, час від часу, станок - то ж не плоскогубці, яким майже щодня якась робота знайдеться. Тому покупка не має смислу і є нераціональною. При такій частоті токарних робіт мені простіше замовити деталь на виготовлення, ніж самому точити (хоча самому, звісно, прикольніше). А от зробити з дрельки (яка і так є в кожному домі) якусь приблуду, яка дозволяє виконувати деякі функції токарки - а чому б і ні? Тим більше, то зовсім не складно. Для мене руками і інструментами звично працювати - в такому масштабі в стоматології ціла купа роботи, все майже те саме, за винятком того, що залізячкам і дерев'яшкам мені не доводиться робити анестезіюВот не будь генератором мифов.
http://hotline.ua/tools/tokarnye-stanki/71851/
Але хороший токарний міні-станок вартує купу грошей, значно дорожче хорошого велосипеда,
А где "мини" и "значительно" ?Я ж кажу - хороший станок коштує дорожче хорошого велосипеда,
Справа в тому, що підшипники ковзання у двигуні блендера не розраховані на типові для шліфмашини або гравера навантаження і надовго їх не вистачить.Дивись он, як народ виступає - осьдечки чувачок забацав гравірувальну машинку з блендера.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 235 гостей