Цікаво, з якого матеріалу на оригіналі була зроблена ремінна трансмісія? Бо ланцюга там нема і в помині. І навряд, що то був якийсь шнурок, який би моментально намок і розтягнувся

О! Эти видео вдохновили меня для смастерить для себя как фотографа кое-что, но не стадикам. А кое-что для удобства съёмки.Два варіанти стедікаму своїми руками.
Видите, как плохо, что распался СССР?я так і не знайшов по блошиних ринках таких шприців, як хотів - щоб був скляний циліндр і повністю скляний притертий поршень.
Кроме объектива.Практически целую фотостудию вполне реально сделать из говна и палок
Їх не в СССР робили. Я про ті шприци, які мені потрібні... СССР випускав два види Рекордів, обидва з металевим поршнем, тільки один мав кільце резинове на тому поршні, а інший металеве. Мені ні той, ні той не підходить... А отой скляний Luer, що я знайшов, виготовлений в Польщі. Правда, ще за часів Союзу. Але до самого СССР воно відношення ніякого не мало. Просто їх в Союз імпортували. Я таких набрав купу, вони класні, і температуру 200 градусів тримають, такої температури не добере ні свічка, ні спиртівка, коли їх гріти, але от силіконове кільце на поршні там зовсім мені не в тему - занадто велике тертя має, воно мені з'їдає і без того мізерний КПД, а самі поршні, хоча й скляні - без тої резинки достатньо не тримають тиск повітря, стравлюють. Я вже пробував і ВДшкою і маслом до ланцюга змазувати - не дуже помагає. А резинку не притреш, як скляний поршень до циліндра - вона для того не підходить. Ще раз спитаю - може хтось має схожі шприци зі скляним поршнем, але без тої резинки? Такі Люери також випускались і також завозилися до Союзу. Але зараз їх навіть на е-беї складно знайти. Так що Союз тут ні при чому - просто їх час минув...Видите, как плохо, что распался СССР?я так і не знайшов по блошиних ринках таких шприців, як хотів - щоб був скляний циліндр і повністю скляний притертий поршень.
Вітик, то не та темаИли можно попросить художника - классициста нарисовать.
Смешивание красок - тоже чистая физика.Чиста фізика
Простейший объектив своими руками - просверлять маленькую дырочку в заглушке байонета, дает высокохудожественную мыльную картинкуКроме объектива.Практически целую фотостудию вполне реально сделать из говна и палок
Это смотря на какой матрице. Дело тонкое.Простейший объектив своими руками - просверлять маленькую дырочку в заглушке байонета, дает высокохудожественную мыльную картинку
І що хорошого? І де там творчість і задоволення від життя? Одне постійне виживання... Дибільний совок. Раніше в цій темі я приводив парочку відеосюжетів, як американські пенсіонери з такою самою добродушною посмішкою саморобний двигун стирлінга на лодку монтують чи газогенераторну установку на автомобіль ставлять. Їм той стирлінг і газогенератор нафіг не впали, у них вдома великий пікап Додж стоїть, а під домом - акуратна яхточка, а на залишок пенсії можна в Европу на уїкенд зганяти. Але вони мають час і натхнення такою фігнею займатися. Бо в них не стоїть питання виживання, де би кілограмом картоплі до наступної копійчаної пенсії розжитися. Така х-ня була при совку, така ж і зараз. Дибільний совок вічноживий чи ми його таки нахрен зламаємо?В дыбильном совке улыбчивые пенсионеры весело копались на дачных грядках
Так может рассуждать только стоматолог, который вырывает зубы с корнем.ps. думка навздогін: завжди дивувало, які в них пенсіонери усі посміхнені і з виразом захоплення та творчого натхнення від свойого хобі на обличчі. Зовсім не порівнюється із нашими затурканими доходягами, яким сил і фінансів вистачає тільки на "забивання козла" і сидіння на лавочці біля під'їзду. Тільки коли наші пенсіонери почнуть так посміхатися, я повірю, що в нас остаточно перемогли дибільний совок.
Зуби тільки з коренем і видаляються. Інакше лунка просто не заживе. Залишив корінь або хоча б його кусочок - рахуй зробив халтуру.Так может рассуждать только стоматолог, который вырывает зубы с корнем.![]()
Если бы ты был художником, то обязательно нарисовал квадрат и закрасил его чёрным цветом.Я завжди був прихильником радикальних мір.
Нет! ТОЛЬКО радикально чёрный или только белый!Якби Малевич зробив той квадрат чорно-білим,
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 230 гостей