Велосипед це не просто засіб пересування. Велотуризм та велопоходи вихідного дня дозволяють нам зміцнити здоров'я і заглянути за обрій ...змінити життя.
Час "ЧЄ" все ближче. Отже:
- зустрічаємося вже на платформі/у потязі (мій мобільний у профілі);
- вечеряємо у потязі тим, що взяли з дому;
- сніданок в Одесі. Оскільки так рано там працює лише макдональдс, то на сніданок або запасаємося бутербродами, або вівсянкою, або вищевказаний мак - на любителя, втім, чаю там попити можна;
- не забуваємо велочохол, паспорт, гроші, запаски, дощовик, одягаємося по погоді (прогнози дивимося по Косівці і Курортному, а не по Києву!);
- зайвого не беріть, оскільки 1 і 3 день їдемо з речами.
Це було незабутньо . Такі покатушки змушують по-іншому дивитися на реальність . Дякую всім, хто склав компанію: було брудно, нелегко і дуже весело (особливо у потягах ). Море прекрасне, +17 на початку березня - це надзвичайно. Здобули першу засмагу . Велокемпінг - райське місце: їли смачно, спали міцно, щовечора спостерігали зоряний небосхил.
Чекаю фоточки для повноцінного звіту. П.С. розкатка в Києві і розкатка на півдні з вітром 11 м/с - ето двє бальшиє разніци (С).
Всім дякую за компанію, нарешті за пів року катнув в групі:) Дякую Ані за нові сінгли та грунтяшки
Буду радий бачити вас та нових учасників як підсохнуть грунти
Мої фото 2-го та початок 3-го дня
Аня, дуже дякую за прекрасний подарунок-подорож-враження-чудовий настрій море моя слабкість (в будь яку пору року)
як виявилось бруд не такий вже і страшний як його малюють , а от їхати по темному 4 години, ще те задоволення
окрема подяка за душевний прийом родині Руденків, таке відчуття, що приїхала до своєї рідні,
а якби не Руслан....може б і не писала цей звіт, блукала би досі в полях
Spoiler
Show
вельчик чистий та сумний, стоїть у кутку...вже сумує та проситься назад
Покатушка зачет! море моря, море грязи, кайфовых синглов да и вообще, полный кайф!
Шо уже говорить про невероятные виды с обрывов на море!
Всем спасибо! Немного фото
Море проведали, мышцы размяли
Впечатлений набрались!
Спасибо Анечке за прекрасную идею выдернуть наши задницы из Киева.
Кормили очень вкусно! Спала очень мягко.
Сергею отдельное огромное СПАСИБО! Спасал мою цепь (цепь заклинивало от грязи)
А кто не был Белгород-Днестровской Крепости рекомендую обязательно сходить! Ее масштабы впечатляют
До новых приключений друзья! Спасибо всем за компанию
Не проежжаемые грунты и глина, свеласбивающий ветер и в то же время восхитительная природа, вкусные завтрак и ужин, превосходное в любое время года море, ну и очень позитивная дорога назад в поезде
Сайт кемпінга (найближчим часом буде допиляний).
Орг - батько двох велосипедистів, заклад 200% байкфрендлі.
Кемпінг більше орієнтований на палатки, але ми матрасники, тож зупинялися у будинку.