Договорились. Буду ждать с 10:10.Тебе скорее всего будет удобно нас перехватить возле военной техники в парке Победа

Договорились. Буду ждать с 10:10.Тебе скорее всего будет удобно нас перехватить возле военной техники в парке Победа
прогнози на сьогодні були кращі, тож вирішили їхати раніше (в грудні вибирати особливо не доводиться).А як же середа???![]()
![]()
![]()
![]()
Тада.Льоша, схоже сольне лівобережжя для тебе входить у звичку.
то скоріше то у лісі, за широкими плечима вікових сосен, так задавалосявітер помірний
Страва все зробить за тебе, тільки користуйсяPS: Цікаво, а як/у чому можна накласти два треки на одну карту, щоб з’явились по маркеру на кожному треку, і рухати ці маркери, щоб показати динаміку? Може навіть вийти такий собі мультик наших "взаємодоганялок".
l-m - дякую за підказки!Страва все зробить за тебе, тільки користуйсяPS: Цікаво, а як/у чому можна накласти два треки на одну карту, щоб з’явились по маркеру на кожному треку, і рухати ці маркери, щоб показати динаміку? Може навіть вийти такий собі мультик наших "взаємодоганялок".
Ехал бы треку, то был бы с нами)Ось який мультик вийшов:
Я слишком много предполагал:Ехал бы треку, то был бы с нами)Ось який мультик вийшов:
Я потом глянул на карту и осознал, что из всего трека, оказывается, за пределами Киева были только 5км в с.Княжичи.Покатуха все-таки под Киевом
правобережні сінгли? Ти ж ще не катав.Я в деле)
Повернутись до “Велоранок\ веловечір\ велодень \ велоніч”
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 3 гостей