авежчествовали правильно?

построились и за час долетели до окружной
как раз каждому по 3 смены получилось

всем спасибо за компанию

авежчествовали правильно?
Блин, а я голову ломаю. Ну откуда я тебя помнюавежчествовали правильно?поправили ему AVS
построились и за час долетели до окружной
как раз каждому по 3 смены получилось![]()
всем спасибо за компанию
Здравствуйте, "веложаворонок" я вас тоже припоминаю, завтра познакомимся лично убедимся )))Блин, а я голову ломаю. Ну откуда я тебя помню![]()
Здравствуй "веложаворонок"
Здравствуйте!Здравствуйте, "веложаворонок" я вас тоже припоминаю, завтра познакомимся лично убедимся )))
Гляньте тут:В воскресенье (6.12) думаю не спешно (15-20) покататься от Виноградаря на север, около 70 км.
Буду рада компании.
Стартую в 9.30 от оз. Синего (пр. Правды)
А може як варіант через міністерку Оболонь по набережній на труханів глінтв.. чаю попити? Десь приблизно в такий же час може виїду або хволин на 20 пізніше, бо тільки з роботиУ суботу о чотирнадцятий поїду асфальтом до Вишгороду чи далі.
Сам не встигаю до раніше заявленого часу. Буду біля лавочек о 14:30, хотів би у напрямку Вишгороду, як першої розкатки.А може як варіант через міністерку Оболонь по набережній на труханів глінтв.. чаю попити? Десь приблизно в такий же час може виїду або хволин на 20 пізніше, бо тільки з роботиУ суботу о чотирнадцятий поїду асфальтом до Вишгороду чи далі.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей