Яку музику Ви слухаєте ?

Для обговорення концертів, вистав, книжок, фільмів.....та iн.
atmac
* *
Re: Яку музику Ви слухаєте ?

Повідомлення atmac » 14.11.15 19:37

phpBB [video]

Варто послухати увесь альбом - це свято для шанувальників darkwave.
Зображення

VelokyiV_4RooM
* * *

Повідомлення VelokyiV_4RooM » 15.11.15 10:29

Звиняйте, якщо боян :unknown: , але послухати варто:

Gogol Bordello - інтернаціональна група за керівництвом Євгенія Гудзя з Боярки.
phpBB [video]
Зображення
(044) 227–33–55 (095) 626–68–85 (096) 721–42–11

Wityk
Стать:чол

Повідомлення Wityk » 15.11.15 19:33

Jamie Saft & Steve Swallow & Bobby Previte

phpBB [video]
Я хотел использовать один мозг. Два мозга, пожалуй, ещё лучше.
Фантомас.

Wityk

Повідомлення Wityk » 15.11.15 19:57

Люблю неординарных авторов, поэтому группа из ЮАР Die Antwoord попадает в моё поле зрения.
Смотреть в HD на полную дурь вашего монитора.

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
Фантомас.

Stafun Bonvivan
* *

Повідомлення Stafun Bonvivan » 16.11.15 17:56

Люблю неординарных авторов, поэтому группа из ЮАР Die Antwoord попадает в моё поле зрения.
Spoiler
Show
Смотреть в HD на полную дурь вашего монитора.

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
О, я памятаю їх з фільму "Чаппі" вони там головні ролі виконували
саундтрек вони напевно теж там зробили... бо він чіткий
тай сам фільм, про "ґенґста" робота))) :robot:, такий собі пост-трешняк, теж крутий.
Spoiler
Show
Зображення
ПРОДАЮ Велосипед TREK DS 8.3 19'' 2015 28''+ПОДАРУНКИ
http://velokyiv.com/forum/viewtopic.php?f=102&t=162924
Spoiler
Show
Зображення

Альтр эго
* *

Повідомлення Альтр эго » 16.11.15 18:01

phpBB [video]

Wityk

Повідомлення Wityk » 17.11.15 11:23

О, я памятаю їх з фільму "Чаппі" вони там головні ролі виконували
саундтрек вони напевно теж там зробили... бо він чіткий
есть мысли, что этот фильм - самый длинный их видеоклип :)
но не смотря на то, что в фильме звучит их музыка,
основной саундтрек принадлежит Хансу Циммеру из Германии который.

Я эту компашку заметил ещё до этого фильма.
А фильм классный! С идеями, которые витают в воздухе, особенно про перенос сознания человека в компьютер.
Кстати, над этим серьёзно работают уже не одно десятилетие.
И здесь можно ознакомиться с этим более детально.
Фантомас.

VelokyiV_4RooM
* * *

Повідомлення VelokyiV_4RooM » 17.11.15 11:57

We always back to the basics
Earth and Fire - "Memories" - оцты (и мама) прог-рока.

Сегодня мой день начался именно с них
phpBB [video]
Зображення

Wityk

Повідомлення Wityk » 18.11.15 15:54

оцты (и мама) прог-рока.
Я думаю, прогрессивный рок родился в результате большой оргии :)
Сколько у него мам и отцов ?!!!
Десятки!

phpBB [video]
Фантомас.

Wityk

Повідомлення Wityk » 18.11.15 16:59

phpBB [video]

phpBB [video]
Фантомас.

VelokyiV_4RooM
* * *

Повідомлення VelokyiV_4RooM » 19.11.15 14:15

Shivaree - "Goodnight, Moon"

Неоднозначний гурт: легенька музика, чарівний голос і трохи моторошні пісні (психоаналітики зацікавлено потирають руки...)
Переклад можна подивитись тут

phpBB [video]
Зображення

Альтр эго
* *

Повідомлення Альтр эго » 19.11.15 18:43

phpBB [video]

Wityk

Повідомлення Wityk » 19.11.15 19:50

Moondog

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

Луис Томас Хардин (1916 — 1999).
С 1943 по 1974 годы Moondog ведёт жизнь уличного музыканта. Большую часть этого времени он живёт на улицах.
Помимо своей музыки Moondog был также известен из-за необычной одежды, которую он носил, включавшую рогатый шлем.
Из-за этого образа Хардина часто называли викинг с 6-й авеню.
С 1974 года живёт в Германии. В этот период жизни музыкант создаёт сотни композиций, которые были переведены из шрифта брайля на ноты Илоной Соммер.
Ах да, в 16 лет он стал слепым в результате несчастного случая. А музыкой он занимался с ранних лет.
Изобрёл несколько экзотических музыкальных инструментов.
Фантомас.

VelokyiV_4RooM
* * *

Повідомлення VelokyiV_4RooM » 20.11.15 16:18

Depeche Mode - "Wrong"

Завжди радує гарною музикою і цікавими текстами, а нижченаведений кліп - ще й сюжетом.

phpBB [video]

Jack White - "Love is Blindness" (U2 cover)

найкращий кавер на гарну пісню підкріплений рідкісним відеорядом льодового шторму в Ялті

phpBB [video]
Зображення

Cyclist
* *

Повідомлення Cyclist » 20.11.15 22:10

Depeche Mode - "Wrong"

Завжди радує гарною музикою і цікавими текстами, а нижченаведений кліп - ще й сюжетом.

phpBB [video]

Jack White - "Love is Blindness" (U2 cover)

найкращий кавер на гарну пісню підкріплений рідкісним відеорядом льодового шторму в Ялті

phpBB [video]
Черт, крутой кавер, действительно. Думал мне после оригинального звучания U2 ничего не понравится. а этот своебразный, дает свои оттенки в звучании, а электрогитара то какая, и какой вокал ... ммм)
Хотя Боно лучший)
Spoiler
Show
Ingenting äga, ingenting önska, det är att göra sig oåtkomlig för ödets värsta slag. Men att samtidigt ha pengar tillräckligt, och därigenom känna att man kan få, om man vill, det är lyckan, ty det är oberoendet och en sida av friheten.

A.Strindberg, 1901

Wityk

Повідомлення Wityk » 21.11.15 18:53

Черт, крутой кавер, действительно.
Как по мне, то нет. Работает видеоряд и память о оригинале.
Не зная оригинал - вообще не зацепило бы. В этом кавере всё не так.

Совместная работа U2 и Brian Eno
Началось всё с того, что Брайн Ино (Бог прогрессивной музыки) пришёл к Боно с предложением писать вместе музуку к фильму "Интимный дневник" Питера Гринуэя.

phpBB [video]
Фантомас.

Wityk

Повідомлення Wityk » 21.11.15 18:55

Удачный альбом Herbie Hancock

phpBB [video]
Фантомас.

ВелоКиїв

Повідомлення ВелоКиїв » 22.11.15 10:37

Вчора Бйорк стукнуло 50.

[spoilerПравила життя
Бьорк Гудмундсдоттир
Співачка, 50 років, Нью-Йорк]"
Я фонтан крові. У вигляді дівчини
"
AdRiver есквайр
Записав Девід Бруно
© A BrooklynVegan.com. Енциклопедія Pictura, Ісая саксонський і Шон Hellfritsch
Я ФОНТАН КРОВІ. У вигляді дівчини.

Я записала свій перший альбом в одинадцять років. У нас, в Ісландії, було радіо-шоу, де кожен, хто хоч щось робив добре, міг прийти і виступити. Хтось вмів показувати фокуси, і він показував фокуси. Хтось вмів крутити сальто, і він крутив сальто. А я співала. Навіть у шкільному автобусі. Скрізь-скрізь. Завжди-завжди. Це було єдине, що я вміла. Загалом, якийсь чувак помітив це, подзвонив моєї матері, пообіцяв їй гроші і запропонував записати мій альбом. Моя мати подумала і сказала «так». А мене навіть не запитали.

Коли я покинула Ісландію і переїхала в Англію, мені було 18 років. У мене був шок. Ісландія, яка залишилася там, за морем, була тихою, як сільський прихід. Іноземець, що йде по вулиці, викликав у людей острах - адже це було задовго до туристичного буму. Я йшла по Лондону, витріщивши очі, і все здавалося мені таким брудним і липким, що я мила руки не менше п'яти разів на день. А ще там була полуниця - щось, що я бачила вперше в житті.

КОЛИСЬ я з побоюванням припускала, що в Голлівуді прийнято носити тільки чорний Армані, а преступившого цю догму чекала швидка кара. Опинившись там, я з жахом констатувала, що за невеликими винятками - це чиста правда. І що голлівудські журналісти тільки про це і здатні говорити.

МОДА ДЛЯ МЕНЕ - це фашизм. Журнали, обслуговуючі моду, диктують: будь такою, якою веліли, підкоряйся, підкоряйся, підкоряйся. Одягти річ, яка вийшла з моди, - найстрашніший злочин, яке жінка може здійснити. Про це пишуть так, ніби за це вас чекає публічна страта на центральній площі.

Коли я заходжу в магазини вживаних речей, я відчуваю щось на кшталт наркотичної ейфорії. Мій замаскований мисливський інстинкт відразу починає рватися назовні.

АМЕРИКАНСЬКІ ЖУРНАЛІСТИ погано розуміють мене. Якщо я з'являюся де-небудь в одязі, яка мені подобається, вони відразу пишуть про мене купу огидних речей. Чомусь їм здається, що моя біда в тому, що я з усіх сил хочу бути схожа на Дженніфер Еністон, тільки роблю це з рук геть погано.

Мені не подобається бути знаменитістю. Бути знаменитістю - це щось зі сфери обслуговування. Як мити туалети або типу того.

Бути музикантом дуже легко. Мій будинок повний музичних інструментів. І він завжди наповнене музикою. Але я ніколи не ходжу на прем'єри і не торчу на вечірках у Паффа Дедді.

МУЗИКА ДЛЯ МЕНЕ - це явний науковий факт. Як алгебра.

Я ПОВАЖАЮ таку річ, як технічну перевагу. Я часто думаю про це, коли дивлюся на хлопців, танцюючих брейк. Тут вся справа в техніці: хто більш технічний, той і перемагає. Точно так само і в природі: райський птах з самими строкатими пір'ям має більше шансів, ніж інші. Я поважаю це, але не приймаю. Того, хто імпульсивний і дикий, ніколи не зможе перевершити той, хто технічний і математично точний.

Я сумую за ритмом. Коли мені було чотирнадцять, я грала в дівчачої панк-групі на ударних. Тому до цих пір, як тільки мова заходить про ритм, я стаю чертовски розбірливою.

ДЛЯ МЕНЕ ЛЮДСТВО - це одне велике плем'я. Необхідно визнати це і пустити всі релігії прахом. Мені здається, світ втомився від самозамилування віруючих. Ми - тварини, що бідують в ритмі. Ми язичники. Давайте просто вдаримо в наші барабани.

ЯКБИ У МЕНЕ був шанс змінити світ, в першу чергу я б позбулася релігії. Непоганий початок, по-моєму. Зрештою, сьогодні релігія приносить лише ненависть і руйнування.

Я НЕ СИЛЬНА в богослов'ї. Але я можу сперечатися з християнством як жінка. Всі знають, що в році 13 місячних місяців, І деякі речі відбуваються з більшістю жінок саме 13 разів на рік. Але християнству було необхідно ввести дванадцятимісячний рік. Було необхідно, і все тут. Тому вони взяли і позбавили нас місяця.

Я ЗАВЖДИ розглядала футбол як язичницьке свято родючості. Одинадцять сперматозоїдів несуться по полю, намагаючись вгодити у яйцеклітину. У цьому сенсі мені чомусь завжди було дуже шкода воротаря.

БУДЬ спонтанно і нічого ніколи не плануй. Я роблю так.

НЕ ДУМАЮ, ЩО ДЛЯ ТОГО, ЩОБ якось відреагувати НА 11 ВЕРЕСНЯ, потрібно сісти і написати про це пісню. Я впевнена, що потрібно сісти і написати пісню про що завгодно. Тому що, на щастя, в цьому світі є ще щось, крім Буша і Бен Ладена.

ОСТАННІМ ЧАСОМ я досить багато часу проводжу на новинних сайтах, тому що я хочу знати, що відбувається у світі. Зрештою, навіть супермоделі між собою говорять про міжнародну політику. Від цього вже нікуди не дітися. І я намагаюся більше дізнаватися про іслам.

Я НІКОЛИ не буду робити ніяких політичних виступів, тому що я дуже погано розбираюся в цьому. Але я легко можу виступати від імені тих, кого політика цікавить лише у фоновому режимі.

МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, що у кожної людини є якась місія. Моя місія - робити все швидко-швидко. Я спробувала 900000 різних речей тільки для того, щоб знати, що я спробувала їх усі.

Я НЕ ЛЮБЛЮ ДУЕТИ, не люблю працювати з кимось. У мене на це просто немає часу. Але навіть якщо б у мене було 500 років, я б все одно намагалася триматися від усього цього подалі. Дев'яносто відсотків своєї музики я роблю сама і надалі хотіла б, щоб цей відсоток тільки ріс.

НІКОЛИ не буду займатися хіп-хопом. Я ж з Ісландії.

ІСЛАНДІЯ - це камінь в чаші з водою. Цей камінь може бути під водою, він може бути над водою, він може пускати бульбашки. Але він ніколи не усвідомлює свого вибору. Просто робить те, що робить.

Я не боюся залишати без нагляду свої записники. Мені нема чого побоюватися до тих пір, поки я володію особливим секретним кодом, який називається ісландська мова.

МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, багато хто в Ісландії мене не любить тільки тому, що не розуміють англійської.

ЯК І ВСІ ісландці, я люблю напиватися. Напиваюсь я, мабуть, не так вже й часто, але вже якщо починаю, то це, як правило, справжній Армагеддон.

МЕНІ ЗДАЄТЬСЯ, немає ніякого сенсу напиватися, якщо ви не збираєтеся танцювати до знемоги і бути диким.

У ВСЯКИХ нудних книжках Ви легко можете прочитати про те, що, розмінюючи п'ятий десяток, пора подумати про здоров'я та розпочати, скажімо, випивати трохи червоного вина вечорами. Судини, тиск, серцевий м'яз, всяка нісенітниця. Але якщо я випиваю ввечері келих червоного вина, вранці я все бачу, як у чорно-білому телевізорі. Ніяких квітів. Напиватися, танцювати, шльопати когось по дупі і підривати хлопавки - ось що здорово. Звичайно, не можна переборщувати. Пару раз на місяць буде достатньо. Саме так я себе і вмовляю: двічі на місяць. Але я не можу чекати. І тому, зриваючись в черговий раз, я думаю: в жопу все це здоров'я і всі ці потрібні зароки і обіцянки.

Я не подобаюся собі тільки тоді, коли втомлююся. Наприклад, я ніколи не говорила собі: сьогодні я хочу бути красивою. Я просто не хочу виглядати втомленою. Якщо ви покажете мені дві фотографії, на одній з яких я буду виглядати виродком, а на іншій я буду втомленою, я стану турбуватися тільки про останню.

Немає нічого гіршого, ніж дівчатка, одягнені у все рожеве.

Боже, бережи ІНТЕРНЕТ. Забавно, але як тільки всі ці бізнесмени і адвокати, вся ця мерзота і слиз, придумали і підрахували, як підпорядкувати і контролювати музику, з'явився інтернет і за одну мить перетворив всі їхні потуги в короткий беззвучний пук.

ДИВНО в цьому зізнаватися, але я завжди хотіла стати фермером.[/spoiler]
Bjӧrk - Mutual Core
phpBB [video]

Bjork - Royal Opera House
phpBB [video]
Зображення

VelokyiV_4RooM
* * *

Повідомлення VelokyiV_4RooM » 23.11.15 13:55

Lera Lynn - "My Least Favorite Life"

Трек був використаний для створення особливо сумної атмосфери в другому сезоні серіалу "True Detective"

phpBB [video]

p.s. Пісня присвячується тим, хто працює по вихідних :(
Зображення

Альтр эго
* *

Повідомлення Альтр эго » 23.11.15 14:14

phpBB [video]

Альтр эго
* *

Повідомлення Альтр эго » 23.11.15 14:15

phpBB [video]

Wityk

Повідомлення Wityk » 23.11.15 22:28

Вчора Бйорк стукнуло 50.
Тётя Бйорк, на старости лет ударилась в визуализацию и позабыла музыку.
Помню, когда её песни были более вкусные:

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

И как это говорить про Бйорк и не вспомнить группу The Sugarcubes ?

phpBB [video]

phpBB [video]
Фантомас.

VelokyiV_4RooM
* * *

Повідомлення VelokyiV_4RooM » 24.11.15 12:49

Двигайся как Мик Джаггер! :dance2:

Maroon 5 - "Moves Like Jagger"
phpBB [video]
Зображення

Wityk

Повідомлення Wityk » 24.11.15 20:06

U2 & Brian Eno & Luciano Pavarotti
Miss Sarajevo

phpBB [video]
Фантомас.

Cyclist
* *

Повідомлення Cyclist » 24.11.15 23:24

Miss Saraevo это действительно вещь, знаю эту работу уже лет 12, и не перестаю, так сказать, открывать ее снова при очередном прослушивании, как будто слушаю в первый раз. От симбиоза таких трех гениальных людей иного ждать не приходится!

А Бьерк это отдельная тема. Действительно, ее последние года творчества особо не впечатляет, но ее прошлые работы это сказка. Так выразить эмоции через оттенки голоса не многим под силу, а вообще это Исландия, страна неординарная, и музыка особенная. Вспомним тех же Сигур Роус... Нравится когда музыка цепляет не сразу, как в попсе (наигранные мотивы, типичные переходы), а доходит после 3-4-го прослушивания.

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]

phpBB [video]
Spoiler
Show
Ingenting äga, ingenting önska, det är att göra sig oåtkomlig för ödets värsta slag. Men att samtidigt ha pengar tillräckligt, och därigenom känna att man kan få, om man vill, det är lyckan, ty det är oberoendet och en sida av friheten.

A.Strindberg, 1901

Повернутись до “Культурне життя України: турбота про духовну спадщину країни, та культурний розвиток генофонду нації”

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 9 гостей