Цікавить також "порівняння" зносу органічних та металевих колодок при однакових умовах роботи (Ґрунт, трохи болота, не агресивна манера їзди).Они вероятно будут тормозить даже лучше, но пластилиновый ротор (шимано, да?) умрет быстрее.
Я б забил и через какое-то время поменял бы и ротор тоже. Если такая необходимость возникнет в обозримом будущем - износ ведь зависит не только от материала, но и от объемов, условий и манеры езды.
тією, чи іншою мірою, "віляють" усі велосипеди навіть середньої цінової категорії, не кажучи вже про ашаниашанбайк (і навіть гірше), заднє колесо "віляє"
у вас там трещітка, чи касета? (це принципово). Чим знімали?Розібрав ще не до кінця. Сьогодні дійшов тільки до зняття зірок.
якщо трещотка Шиманівська, можна знайти схему, де вказані кількість і діаметр.2. Як можна дізнатися, скільки їх має бути, і чи я всі позбирав?
Всі одразу, причому на такі ж самі (краще поміряти мікрометром)Якщо все ж таки купувати - краще замінити усі кульки одразу? Чи тільки добавити тих, яких не вистачає.
Будь-яким пластичним мастилом (не рідким), краще пошукати з рівнем густоти NLGI поменше - собачки можуть ен пережити дуже густої смазки.Мастити солідолом чи звичайним машинним мастилом?
Ух, передивився, схоже що трещітка. Але не до кінця зрозумів різницю.у вас там трещітка, чи касета? (це принципово). Чим знімали?
Написано, TRI DIAMOND. Схему-специфікації знайти не змігтрещотка Шиманівська
Знімав - вибив викруткою як у відео
Убытки то несчитаны...Поставте нову трещітку, а над цією добряче поекспериментуйте - подивіться що всередині, поміряйте кульки, відкладіть на запчастини.
Как обладатель трещетки добавлю, что там еще может быть погнута ось втулки. Если она погнута, то ее надо заменить. У меня совсем немного погнута и это не влияет на функционал. Трещетку разбирать смысла не вижу вообще. Купите 2 конусных ключа и разберите втулку. Конусы, по моему, никак не могут влияет на виляние колеса. Небольшое еле заметное колебание трещетки в поперечном направлении к оси ее вращения, мне кажется сделано для облегчения перекидывания цепи по звездам. Ну и проверьте натяжение спиц рукой. Обзаведитесь ключом для спиц и подтяните слабо натянутые спицы. Хотя тут надо иметь понятие и лучше бы отнести колесо механику. Я бы искал причину в двух моментах: ось втулки и спицы.Додаткове запитання: Проблема "віляння колеса" у тріщотці? Чи може є сенс міняти всю систему? Я, здається, до конусів так ще і не добрався
Вісімка на ободі має бути 100% - одного разу заднім колесом провалився у водостік, але вона невелика. Візуально я її не бачу, треба якийсь більш точний інструмент.це вісімка на ободі, чи погана резина
Дякую за відповідь, подивлюся, що там можна зробити. Щодо поняття - як раз я його і хочу матиХотя тут надо иметь понятие и лучше бы отнести колесо механику.
А где его можно купить?
лучше всего - пластиковым специнструментом. Тогда риск повредить спицу будет меньше
А где его можно купить?
СпасибіHG20 краща. В неї на відміну від TZ20 зірки з проточками, для поліпшення перемикання - технологія Hyperglide.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 4 гостей